Kızlar ne olur yardım bu durumdan çok rahatsız oluyorum:(

akidem cinselliği zaten evlenmeden önce ne kadar çok sevsemde yaşamayı zaten düşünmüyorum ki düşünmediğim için ve bana hiç böyle şeyleri şimdiye dek hissettmediğim için sizlere yazdım bunu canım çünkü insan yemek yerken ne bilim üzgünken bile aklına gelirmi bu tür şeyler bilmiyorum sevgilimle uzaktayız birbirimizden ama hani öpüşmenin dışında bişey yaşamadım o da zaten istemiyor ki ben zaten bir sınır koymuşumdur hep ilişkimin en başından beri ama yorumun için teşekkür ederimmmmmmm

Senin libido tavan yapmış hormonlar coşmuş yavrucum.

Buda çok normal koç gibi kızsındır sen şimdi erkek arkadaşında aslan gibi delikanlı. Kanlar akar deli deli. Sonucunda da sevdiğin adamı çok normal bi şekilde arzularsın ne kadar bastırmaya çalışsanda.

Erkek arkadaşınla başbaşayken nasıl içinden geliyorsa öyle davran ve kendinide asla kötü hissetme sapık değilsin sen..

Çok ileri gitmemek şartıyla yakınlaşsanız olmazmı? odamı ters?

ya canım hep arkadaşlarımdan şunu duydum buradan da okudum bişey olmaz deyip mesela biraz yakınlaşıyolar sonra erkeğe buda az geliyo daha fazlasını bekliyor yani bişeylere ne kadar müsade ediyorsan belli bir zaman sonra yetmiyormuş o yüzden herşeyi tadında bırakmak lazım diye düşünüyorum ki evlenildiğinde heyecanı daha bir başka olsun ve evlenmeden önce yaşayacağıma seviyorsak birbirimizi ki ikimizde seviyoruz sabredip bekleyip o an birbirimizin helali oluruz diye düşünüyorum ben bence normal olanı bu doğru olanıda

:) çok seviyorum onuuuu ve çoookk özledim after_before
bir aradayken tabikide içimizden gelerek davranıyoruz ama cinsellik anlamında yakınlaşmak konusunda birşeyler yaşamak gibi düşüncem yok ama birbrimizi çok seviyoruz yorumun için teşekkür ederimmmm sanırım ilk kez hisdettiğim için bana tuaf geldi ancak sizlerle konuştuktan sonra rahatladım

Canım bu normal bir şey, sağlıklısın, seviyorsun, seviliyorsun, ohhh ne güzel, keşke herkes bunları yaşasa, savaşmasa sevişse falan

Sonuçta uzaksınız, özlüyorsundur, çok seviyorsundur, bunun başka ne açıklaması olabilir ki, utanma bu durumdan, ama şunu da belirteyim ki bu durumun geçmesini falan da bekleme Hani türküde diyor ya: "Sevda baştan gitmiyor, sarılıp yatmayınca..." O hesap yani... Geçmez, bitmez, evlensen de geçmez... Allah eksik etmesin...

Olur olur, azgınlık arada bir bana da oluyor :) Hahaha
Bilincin ile dünyana hükmetmeye çalışsan da, hormonlar bilinci dinlemez .

Ben de bazen bana sarıldığını hayal ederdim aynı şey değil sanırım ama doğal sonuçta sevdiğiniz adamı hayal ediyorsunuz belki o da sizi hayal ediyordur. Ama çözümü nedir nasıl olur bilemedim şimdi sorun yada anormal olarak da görmüyorum yani...

Evet normal olanı bu aslında. Diğer arkadaşında dediği gibi bende kendimden utandım şuan sizi görünce helal olsun size vallahi

Olur olur, azgınlık arada bir bana da oluyor :) Hahaha
Bilincin ile dünyana hükmetmeye çalışsan da, hormonlar bilinci dinlemez .

Hadi sevgilisi olan insanlar azıyoda öpüşmekten başka bişey yapmıyolar
Biz sevgilisi olmayanlar dahada sapıtmışız herkesin içinde kalmış arkadaş konuyu açınca döküldük hepimiz yahu
Konu sahibi arkadaşım bak bu kadar insan yapmak istiyo ama sevgilisi yok sen takılma böyle şeylere değerini bil

Sıkıntı yok,hormonların düzgün çalışıyor,sağlıklısın.

Adet öncesi dönemde libido tavan yapıyor.

creativoo ay sen çok yaşa emiii güldürdün beni kııızzzz ilan ver sen bariii sevgili aranıyooorrrrrr diyeee Allahım neşemizi bozmasın inşallah yaaaa çok güldürdün beni kııızzz:):)

çoookk seviyorummm aşkımı beeennn kiiiiiiiiiiii:)):
çok özlüyorum inan kiii bi ara paylaşmayı düşündüm onunla azcık ucundan böyle konuştum falanda baktımmmm aşkım ben seni çok özledimmmmm kokunu özledim falan demeye başladıııı demekki oda aynı şekilde hissediyo sanırımmmm 1,5 aydırr görüşmüyoruzzz
Ama şuan geçsin yaaaa::):) evlendikten sonra hiç geçmesin sabahlar olmasııınnnnn:):)

creativoo ay sen çok yaşa emiii güldürdün beni kııızzzz ilan ver sen bariii sevgili aranıyooorrrrrr diyeee Allahım neşemizi bozmasın inşallah yaaaa çok güldürdün beni kııızzz:):)

Ayy canım yapamıyoruz bari hayal edelim evlenince çullanırız artık adamlara
Amin amin bak ne kadar güldürdü senin libido bizi

ediyormuş canım benim ediyormuş dün öğrendim teşekkür ederim yorumun içinnnnn:):)

Evet normal olanı bu aslında. Diğer arkadaşında dediği gibi bende kendimden utandım şuan sizi görünce helal olsun size vallahi

saol tatlımmmmmmm kız utandım utandım diyosun ne ettin bakim sen bu kadarrrrrrrrrrr:)) hıııııııııııııııııııı:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…