- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
-
Ne var canım bunda evliya ,peygamber değiliz hoş onların bile bu ihtiyaçları vardı.İstek duyman normal ama önermem cinselliği yaşamanı sonuç ne olursa olsun kadın tarafı her zaman pişman oluyor evlense de evlenmese de.
Olmayan var mıdır olabilir.
Bir hayali sık sık kurmak , düşünmekte olabilir onu yaşamış hissi verebilir , bu yüzden derler ya hani sık sık güzel hayal kurun diye.
ahhh ahh evlilik bana kalsaa hayatımm:):) ikimizde okuyoruz canım ve daha var yani evliliğe malesef kiii
Çok ileri gitmemek şartıyla yakınlaşsanız olmazmı? odamı ters?
Senin libido tavan yapmış hormonlar coşmuş yavrucum.
Buda çok normal koç gibi kızsındır sen şimdi erkek arkadaşında aslan gibi delikanlı. Kanlar akar deli deli. Sonucunda da sevdiğin adamı çok normal bi şekilde arzularsın ne kadar bastırmaya çalışsanda.
Erkek arkadaşınla başbaşayken nasıl içinden geliyorsa öyle davran ve kendinide asla kötü hissetme sapık değilsin sen..
ya canım hep arkadaşlarımdan şunu duydum buradan da okudum bişey olmaz deyip mesela biraz yakınlaşıyolar sonra erkeğe buda az geliyo daha fazlasını bekliyor yani bişeylere ne kadar müsade ediyorsan belli bir zaman sonra yetmiyormuş o yüzden herşeyi tadında bırakmak lazım diye düşünüyorum ki evlenildiğinde heyecanı daha bir başka olsun ve evlenmeden önce yaşayacağıma seviyorsak birbirimizi ki ikimizde seviyoruz sabredip bekleyip o an birbirimizin helali oluruz diye düşünüyorum ben bence normal olanı bu doğru olanıda
Olur olur, azgınlık arada bir bana da oluyor :) Hahaha
Bilincin ile dünyana hükmetmeye çalışsan da, hormonlar bilinci dinlemez .
Hadi sevgilisi olan insanlar azıyoda öpüşmekten başka bişey yapmıyolar
Biz sevgilisi olmayanlar dahada sapıtmışız herkesin içinde kalmış arkadaş konuyu açınca döküldük hepimiz yahu
Konu sahibi arkadaşım bak bu kadar insan yapmak istiyo ama sevgilisi yok sen takılma böyle şeylere değerini bil
Sıkıntı yok,hormonların düzgün çalışıyor,sağlıklısın.
Adet öncesi dönemde libido tavan yapıyor.
kız adette olmadım biliyonmuuuu:):) ondan sanırımmmm teşekkürler yorumun için:)
Canım bu normal bir şey, sağlıklısın, seviyorsun, seviliyorsun, ohhh ne güzel, keşke herkes bunları yaşasa, savaşmasa sevişse falan
Sonuçta uzaksınız, özlüyorsundur, çok seviyorsundur, bunun başka ne açıklaması olabilir ki, utanma bu durumdan, ama şunu da belirteyim ki bu durumun geçmesini falan da beklemeHani türküde diyor ya: "Sevda baştan gitmiyor, sarılıp yatmayınca..." O hesap yani... Geçmez, bitmez, evlensen de geçmez... Allah eksik etmesin...
Olur olur, azgınlık arada bir bana da oluyor :) Hahaha
Bilincin ile dünyana hükmetmeye çalışsan da, hormonlar bilinci dinlemez .
creativoo ay sen çok yaşa emiii güldürdün beni kııızzzz ilan ver sen bariii sevgili aranıyooorrrrrr diyeeeAllahım neşemizi bozmasın inşallah yaaaa çok güldürdün beni kııızzz:):)
Ben de bazen bana sarıldığını hayal ederdim aynı şey değil sanırım ama doğal sonuçta sevdiğiniz adamı hayal ediyorsunuz belki o da sizi hayal ediyordur. Ama çözümü nedir nasıl olur bilemedim şimdisorun yada anormal olarak da görmüyorum yani...
Evet normal olanı bu aslında. Diğer arkadaşında dediği gibi bende kendimden utandım şuan sizi görünce helal olsun size vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?