Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kızlar nişan için bunu düşünüyorum... Fikirleriniz benim için çok önemli..

canim istersen bunu kayd et digeri sil söz elbisende güzelmis tabiki sende:)
turkuazda süper renk canim.

Güzelmis canim begendim ben ama krem rengi alma bence dügündede beyaz yada krem giyersin baska renk al kaydirigubbakcemile5

altın sarısıda hoş olur canım bide bi yerde gurdum turkuaz gibi değilfde yeşilin acayıp guzel bi tonu çok koyu ama nişanlıklarda süper duruyo

altın sarısıda hoş olur canım bide bi yerde gurdum turkuaz gibi değilfde yeşilin acayıp guzel bi tonu çok koyu ama nişanlıklarda süper duruyo

evet yeşilde değişik durabilir.. O zamana kadar çok fikir değiştirecek gibi duruyorum kaydirigubbakcemile3 En iyisi diktireceğim yerin kumaşlarına da bakayım anca öyle karar verebilirmm a.s

renk çok asil unutmaki başka renkte diktirmek risk olabilir çünkü modellerin duruşu renkten renge farklılık gösterebiyor.modele zaten sözüm yok çok tarz:))

Doğru söylüyorsun biricik ama sözde de krem rengi giydim düğünde beyaz olacak. o yüzden biraz daha farklı olsun isityorum. açık turkuaz rengi hoş durur diye düşünüyorum ama bakalım artık.. Modeli beğendikte şu rengide çözsek sorun kalmayacak kaydirigubbakcemile3

valla canım pembe ve mavi lacivert ve de yeşil diktirme de bunlarda tuvaletler çok basit duruyor bu benim naçizane tavsiyem

en iyisi ben diktireceğim yerin kumaşlarına bakayım da öyle karar veririm. Böyle olmayacak.. Doğru söylüyorsun her renk hoş durmayabilir bu modelde CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…