evet yeşilde değişik durabilir.. O zamana kadar çok fikir değiştirecek gibi duruyorum kaydirigubbakcemile3 En iyisi diktireceğim yerin kumaşlarına da bakayım anca öyle karar verebilirmm a.s
renk çok asil unutmaki başka renkte diktirmek risk olabilir çünkü modellerin duruşu renkten renge farklılık gösterebiyor.modele zaten sözüm yok çok tarz:))
Doğru söylüyorsun biricik ama sözde de krem rengi giydim düğünde beyaz olacak. o yüzden biraz daha farklı olsun isityorum. açık turkuaz rengi hoş durur diye düşünüyorum ama bakalım artık.. Modeli beğendikte şu rengide çözsek sorun kalmayacak kaydirigubbakcemile3
Doğru söylüyorsun biricik ama sözde de krem rengi giydim düğünde beyaz olacak. o yüzden biraz daha farklı olsun isityorum. açık turkuaz rengi hoş durur diye düşünüyorum ama bakalım artık.. Modeli beğendikte şu rengide çözsek sorun kalmayacak kaydirigubbakcemile3
en iyisi ben diktireceğim yerin kumaşlarına bakayım da öyle karar veririm. Böyle olmayacak.. Doğru söylüyorsun her renk hoş durmayabilir bu modelde CADIARZU