Kızlar Nolur Bana Cesaret Verin

gezgintosbaaa

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2018
185
171
18
36
Herkese iyi aksamlar sözü çok dallandırıp budaklandirmadan sadede geleyim

30 yasindayim cocuklugumu korkusuyla rezil etmiş bi babaya sahibim çocukluğuma dair ne hatırlarsın derseniz %90 Baba korkusu sudan sebepten herşeye öfkelenir bağırır çağırır yetmez bide döverdi öylece büyüdük

Okul konusunda falanda destek çıkmadı kendi çabamla zar zor okulu okuyup eh iste diyeceğiniz bi maaşla 2-3 yıldır çalışıyorum
Calisipta eve katkı sağladıktan sonra tavrı çok değişti ama yinede canı istediğinde sudan sebeplerle hayatı zehir edebiliyor
Zaten çok fazla müdahale edeceği bi yaşam şeklim yok ama eve zaman zaman gec kalmalarim var onun eline tek koz vereceğim konu bu oda öyle hergun degil yada gec saatlere kadar degil

Maalesef o hataya bugünde düştüm bi arkadaşım gel bize gidelim dedi zaten mesaiye kalmıştım annemi aradim anne arkadaşındayım çok geç kalmam haberin olsun dedim ama sohbet muhabbet derken saat geçmiş 9 da eve geldim gelmeden babam anneme bağırmış çağırmış gece 1 de bile gelse beni görmeden uyumasın demiş kızlar ödüm kopuyor ya bana kızacak diye dusunuyorum Bu saatten sonra dövecek degil ya diyorum ama ödüm kopuyor öğrenilmiş çaresizlik bu olsa gerek

Geldiğimde uyuyordu gelir gelmez odama yatağa kostüm ama sabah kalkarsa ne olacak diye oluyorum korkudan nolur Allah askina su korkuyu üstümden atabilmek için bana cesaret verin cesaretlendirecek seyler söyleyin

Birazda dua ederseniz çok sevinirim

30 yaşında bu şekilde. . Çok zor yaa.. Allah kurtarsın.

Ah canım ya üzüldüm bilmiyorum babanızı sizde biraz ses çıkarsanız kötü olur mu sonu.

Benim babam bize çok destek olduu her konuda her alanda ama eve 5 dakka geç kalsak aynı tepkiler bizde de oluyor. Sanıyorum korkuyo babalar. Özellikle kiz çocuk olunca. O anlayışlı adam gidiyo yerine sert bi adam geliyor. Anlamak lazim

Ah canım ya üzüldüm bilmiyorum babanızı sizde biraz ses çıkarsanız kötü olur mu sonu.
Bi kere böyle bi mevzudan kızdı o zamanda eve geldiğimde saat 8 bile olmamıştı

Bende dayanamadım kaç yasindayim hala arkadaslarim bi yere cagirdiginda bu yaşında babam izin vermez dedim o zaman yok haber ver ben ne diye bahane etti

Bugün bi arkadaşım sevdiğim yemeği yapmış gel bize gidelim yemek ye öyle eve git dedi izin vermez dedim ara diye ısrar edince aradim saat 8 e geliyordu direk kızarak ne işin var cok eve gel dedi

Inanın korku olmadığına adım gibi eminim güven olayida degil otoritesini kaybetme korkusu mu diyeyim millet laf siz eder kaygısı mi diyeyim nedir bilmiyorum

Düşünün bu yasindayim ama sabaha nasıl bi kıyamet kopacak korkusu yasiyorum

Az dişinizi gösterin yine bu taktiği uygulayın valla üzüldüm. Korkmaniza dövmez heralde diyeceği en fazla laftır.

Saatlerde cok fazla sıkıntı yok bence ama babanızın evinde kaldıgınız sürece ister 40 ister 50 olun onun kurallarına uymak zorundasınız..

Az dişinizi gösterin yine bu taktiği uygulayın valla üzüldüm. Korkmaniza dövmez heralde diyeceği en fazla laftır.
Ya nasıl anlatsam bilmiyorum bazen öfkesi öyle fena ki keşke iki tokat atsa bitse diye geciriyorum içinden

Şuan içimde savunma metni hazırlıyorum ama kaç kere aynı durumu yaşadık öyle bi parlıyor ki tüm cümlelerim bogazima tikaniyor

Yolda gelirken bunu dusundum bende sesimi yukselticem kavgaysa kavga edicem diye dusundum ilk defa degil böyle ama hep düşündüğüne kaldım her seferinde öfkesiyle üste çıkarak tek bir cümle kurmama izin vermiyor

30 yaşındasınız çalışıyorsunuz.
Bence evinizi ayırabilirsiniz

Hayatım kız 30 yaşında eve 21’de geldi diye babasından ödü kopuyor , sen evi ayır diyorsun ...
Böyle bir şansı olacağını hiç sanmıyorum .
Sevgili gezgintosbaaa allah yardımcın olsun ne denir , ne söylenir bilemedim . İnşallah yağmurdan kaçarken doluya tutulma misali karşına biri çıktığında tanımadan etmeden evlenmeye kalkmazsın .
Ay çok sinir oldum babana kusura bakma ama :/ benim rahmetli babamda sert disiplinliydi ama böyle de değil yani KPSS çalışıp,sınava girsen belki memur olursun .. başka bir şehir tercih edersin belki bir kurtuluş olur senin için :/

İnşallah bu baskı ve korkudan kurtulmak adına yanlış bir evlilik yapmazsın. O zaman hayatın daha da sarpa sarar. Allah yardımcın olsun. Sıklaştır alışsın derdim ama şiddet gösterebilir bu kez

Sizi merak etseydi şayet,yatıp uyumuş olmazdı.Sabah güne hiçbirşey yokmuş gibi sakince başlayın.Normal davranın.Kendisi tartışma başlatıp,sizi azarlamaya kalkarsa,ciddi bir şekilde arkadaşınızda yemek yediğinizi,neden bu kadar baskı uyguladığını?sorun.Korktuğunuzu çok belli ederseniz susmaz daha fazla üstünüze gelir.Ne yaptığını,ne istediğini bilen,kendinden emin bir tavır sergilerseniz,bu sefer babanız biraz geri adım atacaktır eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…