Kızlar Nolur Bana Cesaret Verin

Ama zaten ona o şans verilmezki. Kendisi için bir atamadığı sürece 40 yaşında da olsa aynı korku olucak. Amacım yargılamak değil sadece bişeylere boyun eğildiğinde ömür öyle geçiyor. 30 yaşında olup korkuyla yaşıyor olsam ve istediğim gibi hareket edemiyor olsam o evi başlarına yıkardım. İnsan hayata bir kez geliyor korkarak yaşamak için heba etmeye değil. Kaldı ki konu Sahibi çocukluğundan beri korkuyla yaşıyor.
Kendi ayakları üstünde durabilecek maddi gücü var onlara bağımlı değil. Bu tarz durumların sonu yanlış evlilik ve baba minyatürü bir koca olur genelde.

Sana söylediğin herseyde katılıyorum ama bunu belki sen-ben yaparız ama karakter olarak konu sahibi zaten müsade etmiş bu zamana kadar o yüzden o büyük adımı atamaz bence ...keşke yapabilse ...
Misal benim annemde karakter olarak yapamaz böyle birşey.. bilmiyorum anlatabildim mi :/
Ay çok zor ..

Evet belkide o karakterde birini tanımadığım için herkes yapabilir diye düşünüyorumdur. Ama kadınlar içindeki gücün farkında olmalı yoksa ömürleri heba olur böyle. Gerçekten zor bir durum

Evet belkide o karakterde birini tanımadığım için herkes yapabilir diye düşünüyorumdur. Ama kadınlar içindeki gücün farkında olmalı yoksa ömürleri heba olur böyle. Gerçekten zor bir durum

Aynen .. benim annem çok şükür kötü bir hayat yaşamadı ama vur kafasına al ekmeğini , savunamaz yani kendini .
Hastanede yattı geçen ay , nefes alamadığı için , o nefes alma aleti (koca cam bir alet) hemşire düzgün takmadığı için (annem uyarmış bu sallanıyor diye ) gece sehpaya düşmüş kadının cep telefonu kırılmış, ekranı paramparça . Anneme diyorum ki ‘anne söylesene nasıl yaparlar böyle bir hata ya kafana düşseydi’ ben diyemem diyor bana . Allah’tan abim tabiiki gerekeni söylemiş , yapmış . Şimdi tamirde telefonu ...
Çok uzattım kusura bakma ama demem o ki ; bazı insanlar ne kendini savunur ne hakkını arar :/
Dilerim konu sahibi için bu durum en kısa sürede sona erer . Evlendiğinde de eşi bu durumu kullanmaz ...

Aksam 9 da eve gelmek gayet normal. Zaten trafiktebir saatin geciyor. Baban resmen egosunu tatmin etmek icin seni ve anneni kullaniyor. Gercekten uzuldum ikinizin adina. Siz kendinizi savunmadiginiz surece bu boyle devam edecektir. 30 yasindasiniz. Sizin yasinizdaki kizlar doguda tek basina tayin sebebiyle yasiyor. Eger cesaretiniz varsa ve anlayabilecek biriyse alin karsiniza konusun. Hem anneniz arada kalmaz hemde belki kendinizi anlatma imkani bulursunuz.

Bitane falım reklamı vardı.. İşe geç kalan kız saat kaç saat kaç diye hesap soran patronunu gözünde küçültüp kurtuluyodu stresten. Belki biraz saçma ama benim babamda saçma şeylerden kızdıgında bu taktiği uyguluyodum meselede küçülüyodu gözümde.

ipleri çok eline vermişsin, bazen asi olmak gerekiyor, bizimkiler de çok baskıcıydılar valla bana doğru geleni yaptım kendimce yaşadım eninde sonunda beni kaybetmemek için huyuma geldiler ortayolu bulduk..

En tehlikeli insan korkusuz insandir bunu bilir bunu soylerim ...korkmayin ne yapacak vuracakmi dovecekmi sovecekmi naparsa yapsin en fazla ne olabilirki siz artik korkmadiginizi gosterinki ona korkusuz insandan korkmasi gerektigini anlasin ve korkma sirasi ona gelsin...

Normalde sokakta bi adamdan dayak yeseniz ne yaparsınız? Bu adamın o yabancıdan farkı yok. Kendinizi savunun eğer şiddet uygularsa. Darp raporuda alabilirseniz şikayet edersiniz. Minnet duyacağınız bi adam değil nasılsa.

Darp falan uygularsa kesin rapor alışımda o konuda eskisi gibi degil o kadarına cesaret edemiyor sanirim ama sadece bağırıp çağırarak korkutarak egosunu tatmin etme onunki

Zaten merak etmediğinden adım gibi eminim tek derdi otoritesini kaybetme korkusu ve egosu maaleseg

Darp falan uygularsa kesin rapor alışımda o konuda eskisi gibi degil o kadarına cesaret edemiyor sanirim ama sadece bağırıp çağırarak korkutarak egosunu tatmin etme onunki
Sizde bağırın. En kötü ne olabilir tahminen? Her türlü şiddet karşısında savunun. O küçük çocuk yok artık.

Canım gerçekten adına çok üzüldüm ama merak ediyorum anneniz neden böyle bi adamın yanında sizi büyütmeye devam etti. Babanız size zarar verebileceği kadar vermiş ruhunuz yaralı . Açıkçası verebileceğim bi tavsiye yok sadece sizin ruhunuzun yaralarınızın iyileşmesi ve bu durumdan kurtulmaniz için dua edebilirm Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…