- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
Geçmişinde o kdr çok kişi olmuş ki..Benim ilk sevgilim bi tek o oldu hayatımda snn gbi birini buldum etraf çok kötü seni kaybedemem diyor..Haklısın biliyorum söylediklerinde.Çok abartıyor erkek arkadaşım yok zaten sosyal olarak görüştüğüm.Ateşle barutun arkadaşlığımı olurmuş senin en ufak bi hareketinden farklı anlamlar çıkarabilir bilemezsin sen gibi değil erkekler diyor.Anlatamıyorum ki.Bende usandım artık anlatmaya uğraşmıyorum.Ne güzel anlayışlı bi eşin varmış.Ben birşey dediğimde sanki bn hiç arkadaş ortamına üniversite ortamına girmedim gitmediğim girmediğim yer kalmadı sen safsın bilmezsin diyor
![]()
Ya yaşı da büyük anladığım kadarıyla. Bişeyleri kabullendiricen canım yapıcak bir şey yok. Biraz dirayetli ol sen de her dediğini yapmayıver. Gerekirse kavga etsin küssün.. Sen nasıl yaşamak istediğine karar ver ve bunu kabullendir bir şekilde. Madem seni bu kadar çok seviyor. O da uysun senin isteklerine biraz.
Mühendislik okuduğundan onun üniversite ortamında abaza erkekten bol şey yoktur zaten bilirim. Çalışma ortamlarımız da öyle malesef. Ama dış dünya o kadar da çirkin değil :)))