• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar nolur bi akıl verin napıcağımı bilmiyorum :(((

Katılıyorum aynı seylerı ben yazıcaktım mutlaka guzelsındır konu sahıbı arkadasım yanlıs anlama ama ne guzeller var otobuse mınubuse bınen daha hıckımsenın uzerıne saldırdıgını gormedım:27:ha abazalarsa kastedılen, abaza adam ıcın guzel cırkın acık kapalı farketmez abaza adam carsaflı bıle gorse agzının suyu akar:23:
nısanlının nıyetı senı sımdıden asosyal hayatın ıcıne suruklemek senı yanlızlastırmak tek basına bırakmak zamanla senı sındırıp gucsuzlestırmek kımse bana bunun aşktan cok byuk sevgıden kaynaklandıgını soylemesın bu bencıllıktır bu kendıne olan guvensızlıkten kaynaklıdır acıkcası guzelım, baskası aklını celer dıye yusuf yusuf nısanlın:ssz:

Evet sanırım bu konuda biraz korkusu var.Başkası aklımı çelerse diye..Bizim 3 aylık bi ayrılığımız oldu adım adım takip ettirmiş başkası olucakmı hayatımda diye.Benim için ilk o tek onunla oldum şimdiye kadar bu yüzden korkuyo bencede.Güvensizlik var sanırım :(

Bence okulu bitirmeden evlenmek yerine böyle biriyle evlenmekten korkmalısınız. Nişanlanmak çözüm olmamış kıskançlığa, evlenmek de olmayacak belli ki...

Okuldan mezun olunca, diplomayı alınca ekonomik özgürlüğünüz elinizde olmayacak. Piyasaya stajdan itibaren tutunmazsanız bir daha da tutunmanız çok zor. Hukuk kolay bir alan değil, sürekli güncel bilgileri,kanunları takip etmeniz gerekecek. Ve pratiği olmayan bir hukuk mezunu = vasıfsız eleman.

Yarın öbür gün birşey olsa, ben hukukçuyum hemen iş bulurum demeyin. Tezgahtarlığa, kasiyerliğe tenezzül etmek zorunda kalırsınız.

Tabiki hukukfakültesinden mezun olunduğunda da tecrübe gerekiyo pat diye bişey olamıyosun ama yüksek gelirli bi avuat olacğaıma düşük gelir elde eden bi avukat olurum.Nişanlım önceden nişandan evel çok daha kıskançtı şimdi değişti baya bi.Evlilik daha da değiştrck okulunu elinden almıyorum ki oku tabiki ama mutfağa asarız diplomanı çocuklarımızla benle ilgilen bi eksiğin mi olucak ki diyo

Tabiki hukukfakültesinden mezun olunduğunda da tecrübe gerekiyo pat diye bişey olamıyosun ama yüksek gelirli bi avuat olacğaıma düşük gelir elde eden bi avukat olurum.Nişanlım önceden nişandan evel çok daha kıskançtı şimdi değişti baya bi.Evlilik daha da değiştrck okulunu elinden almıyorum ki oku tabiki ama mutfağa asarız diplomanı çocuklarımızla benle ilgilen bi eksiğin mi olucak ki diyo

Bu söylediğin sana yapılmış büyük bir saygısızlık ve hakaret. Ama senin hoşuna giden bir hayat tarzıysa bence bizden daha fazla yardım isteme. Kendini kandırıyosun hala..

Bu söylediğin sana yapılmış büyük bir saygısızlık ve hakaret. Ama senin hoşuna giden bir hayat tarzıysa bence bizden daha fazla yardım isteme. Kendini kandırıyosun hala..

Böyle mi düşünüyosun gerçekten :( Çocuklarımızı bakıcılar mı büyütsün istediğin olmayacak mı ki birsürü abazanın olduğu bu ülkede çalışmanın gereği yok diyor

Bi kaç dönem uzaması bizden benden değerli mi diyor..Senin için askerliğimi yaptım bedelliyi beklemeden amerikada uzun süre kalmadım okulunu bırak demiyorum ama evlenelim biraz sonra bitsin diyor..Zaten çalışmamıda istemiyor.Paraya ihtiyacın olursa çalışırsın bu kadar şeyin içinde avukatlık mı yapacaksın diyor.Çalışma konusunda sorun yaşamıyoruz ama ben okulumu evlenmeden bitirmek istiyorum :(

malesef ki erkekleri değiştirmek pek mümkün görünmüyor inan kıskanç bi erkekle evlenmek çok zor seninde psikolojin bozulur şimdi çok karışamaz evlenince kırk takla atarsın bi arkadaşının 5dkcık nikahına gitmek için kına düğün vs ben kendi eşimden biliyorum yalnızken herşey şahane üçüncü bir kişi bu annen bile olsa büyük problemler çıkar iyi düşün çok seviyorsundur eminim evliliğimin üçüncü yılı hala dogrudamıyım diye soruyorum zaman zaman:43::43::43::43:

Ayy güldürdün kız beni akşam akşam :)) Ben istemiyorum başkasını seviyorum nişanlımı olamam ondan başkasıyla..Ama onu ikna etmem gerek.Evlilik için erken olduğuna anlamalı.Herkes sevgilisini ikna edemez evliliğe bnmkide evlilik diye kafayı bozuyo ne şanssızmışım
kesınlıkle... erkekler artık evlenmeden de bazı selerı yasayabıldıklerı ıcın evlılık gibi sorumlulukkların altına gırmek ıstemıolar. sen ne gusel bullmussun. ama senın ıcın yalnısss zaman cnm.. beni yalnıs anlamada

malesef ki erkekleri değiştirmek pek mümkün görünmüyor inan kıskanç bi erkekle evlenmek çok zor seninde psikolojin bozulur şimdi çok karışamaz evlenince kırk takla atarsın bi arkadaşının 5dkcık nikahına gitmek için kına düğün vs ben kendi eşimden biliyorum yalnızken herşey şahane üçüncü bir kişi bu annen bile olsa büyük problemler çıkar iyi düşün çok seviyorsundur eminim evliliğimin üçüncü yılı hala dogrudamıyım diye soruyorum zaman zaman:43::43::43::43:

seninkide mi böyle..ilk defa eşi kıskanç birini buldum. o neleri kıskanıyo canım anlatsana biraz

Böyle mi düşünüyosun gerçekten :( Çocuklarımızı bakıcılar mı büyütsün istediğin olmayacak mı ki birsürü abazanın olduğu bu ülkede çalışmanın gereği yok diyor

Çocuklarını bakıcı falan büyütmez. Çocuk yapınca 1 sene ücretsiz izne çıkarsın. Sonra da kreş zaten. Emin ol çalışan annelerin çocukları daha sağlıklı oluyor psikolojik olarak çocuğun seni ayakları yere basan bir anne olarak görmek ister. sen kızına mutfağa asılı diplomanla mı örnek olucaksın? Kızım amaan ha okulu ihmal etme derslerine çok çalış dediğinde sen çalışmışsın da nolmuş demicek mi :)

amma takmış bu abaza kelimesine ya :)

Kızlaaarrr erkek arkadaşımla konuştum bugün yine evlilik konusu açılınca.Beni seviyo musun dedim?Oda evet dedi.Benden vazgeçer misin peki dedim.Asla dedi.O zaman bu evlilik konusunu okul bitene kdr rafa kaldırıyoruz.Benim için birazcık daha sabredebilirsin dedim.Benmde hayallerimv ar çalışma konusunda sana itiraz etmedim bebeklerimiz büyüyünce başlarım belki ama sende okulum bitmeden evlilik konusu açma çok üzülüyorum stres oluyorum falan dedim.Tabi bunları en güzel mutlu anında anlattım.:))) Okula giderken süslenip püslenmezsen dediklerime itiraz etmezsen bekleriz dedi:)) Ona bile razıyım ben.Çok mutlu oldum bakasınıza demekki aşkımm değişebiliyo :)

Back
X