kızlar sabah kalktığınızdaki halinizi eşiniz beğenirmi?

bana uyandıgın zaman cocuk gibi oluyosun bu halin cok hosuma gidiyo der hep vedeeeeeeeeeeeee hep öperek uyandıdır canım benim

sabahları öper sever kocacım beni.. ama kötü bir yorumu olmadı hiç.. heralde beğeniyor..

bana gelince ben beğenirim saçlarım genelde topludur. tokayla yatarım. yüzüm gözüm de şişer tombik uyanırım:)

ben evli degilim ama ben kendimi begeniyorum sabahları
çok dagınık yatmam hatta hiç kımıldamam desem yeri sabah kalktıgımda üstüne yattıgım kulagım kafama yapışık halde kalkıyorum offf çok acıyo
kaydirigubbakcemile3
akşam nasıl yattıysam sabah aynen öle kalkıyorum kolum bacagım uyuşmuş halde üstüne yatınca malum uzun süre eşimde begenir heralde olursa inşşş. kaydirigubbakcemile2

En çok sabah kalktığım halimi beğenir zaten.. Çok sessiz oluyorum uykulu olunca.. Ne dese tamam diyorum.. Çocuk gibi oluyorsun derdi hep.. kaydirigubbakcemile3

canim bence bunu yapma derim...

haklısın çanım yapmaman lazım ama oğlum sabah 6 da uyanıyor,o kalkınça bende kalkmak zorunda kalıyorum uyumama izin vermiyor zaten,akşamda geç saatlerde yatıyorum eşim o yatmadan benim yatmamı istemez yatarsam surat yapar bana,halbuki akşamları gözünü tv den ayırmaz,konuşmazda ama ondan önçe yatınça problem oluyor,sanırım uykumu alamadığım için oluyor!bu aralar çok yorulduğumu hissediyorum sabahları uyanmak istemiyorum,belki mevsimsel de olabilir,eskiden böyle değildi ama son 1-2 haftadır böyle sabahları hiç uyanmak istemiyorum.kimse bana dokunsun istemiyorum,çok sıkıldığımı hissediyorum her şeyden.hegün sabahları oğlumdan ilk duyduğum kelime ''anne kalk,benimle oyun oyna''eşimden ilk duyduğum kelime ''kıyafetlerim hazırmı?ne giyçem ben'' çok uzun süredir sadeçe aynı kelimeleri duyuyorum sabahları,eskiden sabah kalkar süslenirdim eşim için ama yine aynı şeyi söylerdi sabah kıyafetlerim hazırmı?insan bir günaydın bekliyor sabahları,

Son düzenleme:
benim eşimde beğenir normalde küçük bi ince hatlı bi yüzüm var sabahları şişince hoşuna gidiyor adamınn :jeyyar:

Sabahları çok güzel olduğumu söyler eşim üni.yıllarında yurtta arkadaşlarımda söylerdi gözlerimde çapak falan olmaz hatta eşim sabah ilk uyandığımda resmimi çok çekmiştir zorla çok güzel diye benneyaptımki

bir laf vardır ya kadının güzelliği sabah kalktığında belli olur diye o hesap:roflol:

ben kendimi hiç beğenmem
kütük gibi uyurum uyuyunca hiç kendimi bilmem eşim sabaha kadar üstümü örtermiş
sabah gözlerim çok şiş olur nerdeyse açamam
saçlar zaten almış başını gitmiş oluyo
1-2 saat kendime gelemem neremi beğensin eşim :roflol:

yok ödü patlıyor beni sabah görünce.
her sabah kendine getirmeye çalışıyorum adamı. sırf bu yüzden yarım saat önce kalkıyoruz :roflol:

ay canım en doğrusu seninki vallasırnaşık şeysırnaşık şey
benim eşim sabahları ve banyodan çıkınca güzel olan kadın gerçekten güzeldir ( her ikiside bende mevcutşakkıdı)der bende sabahları cildimi ve saçlarımı çok beğenirim ama beyazbulut un eşi gibi benimkide beni sinirden çıldırttığı için sinirden dik dik olmuş saçlarla giderim işe :roflol::roflol::roflol:

ne iiyiiiyaa
evet bende çirkin olmam sabahları.gayet güzel olurum.
ama gözünde çapak olmuyomuş. nasıl ? buna hayret ettim.özel olarak yaptığın bişey var mıı??

bazen ınanılmaz kötü gözukuyorum ozaman ben bıle aynaya bakamazken adama nasıl bakayım..:roflol:
genelde hemen bandımı takarım sacıma üstum basım dağılmaz hiç.. gözlerımı açamam ılk basta ama sora yuzumu yıkarım kremı sürebılırsem ne ala..
beğen,r genelede..

:) benım halım her zaman duzgundur valla zaten uyandıgımda heme atlarım ustune sarılıp operım snr da kalkıp kahvaltı hazırlarız bakımlı kadın her anında oyle olmalıdır.

ne iiyiiiyaa
evet bende çirkin olmam sabahları.gayet güzel olurum.
ama gözünde çapak olmuyomuş. nasıl ? buna hayret ettim.özel olarak yaptığın bişey var mıı??

bilmem ki annemdede olmaz ona çektim herhalde :roflol::roflol:
yüzümü ayılmak için yıkıyorum delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kızlar sanıyorum sabah iyi görünme nedeni cildin dinlenmiş olması
gün içinde bir sürü kir sıkıntı stres yüzümüze yansıyor ama sabah oh rahat bir uyku çektiysek yüzümüze yansıyordur sanırım

tabi benimki sadece bir düşünce

bende beğenirim kendimi sabahları sankim daha bi hoş oluyorum
eşime gelince ondan önce kalktığım için sorun olmuyo

ben valla üşüdüğüm için bu sıra üst üste giyer yatarım eşim heralde iyi bulmaz sormadım ama.sabahları saçlarım birbirine giriyo dalgalı olduğu için... eşim in dediği laf bu sıra gecelilk giy kokular sür arada bi yap der yaniii. ama ben üşüyorum ne geceliğiiiiiiiiii

kızım adamın söyleme nedeni başka hala anlamadın mı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…