canim bence bunu yapma derim...hayır sevmez ,son günlerde sabahları cçok sinirli oluyorum,surat mahkeme duvarı gibi,sataşıcak yer arıyorum,hatta bu nedenle bu sabah eşimle kavga ettik! :))
canim bence bunu yapma derim...
valla eşimin beni sabahları beğendiğini pek sanmıyorum çünki onu uyandırmaya çalışırken sinirden çıldırıyorum kafamçokkarıştı bir yandan üstümü giyinmeye çalışırken bir yandanda kahvaltı hazırlıyorum bunlar olurkende yatak odasına gidip hadi artık kalkmıyomusun demekten dilimde tüy bitiyor benneyaptımki kalkmasıylada sorunlar bitmiyor pantolonum nerde çorap vericekmisin anahtarımı bulamıyorum sorularından beni delirtip öyle evden gidiyor bende güne masum bir güzellikle değil sinirden gözü dönmüş ve işe geç kalmış bir şekilde başlıyorum :1closedeyes:
Sabahları çok güzel olduğumu söyler eşimüni.yıllarında yurtta arkadaşlarımda söylerdi gözlerimde çapak falan olmaz hatta eşim sabah ilk uyandığımda resmimi çok çekmiştir zorla çok güzel diye benneyaptımki
bir laf vardır ya kadının güzelliği sabah kalktığında belli olur diye o hesap:roflol:
ne iiyiiiyaa
evet bende çirkin olmam sabahları.gayet güzel olurum.
ama gözünde çapak olmuyomuş. nasıl ? buna hayret ettim.özel olarak yaptığın bişey var mıı??
ben valla üşüdüğüm için bu sıra üst üste giyer yatarım eşim heralde iyi bulmaz sormadım ama.sabahları saçlarım birbirine giriyo dalgalı olduğu için... eşim in dediği laf bu sıra gecelilk giy kokular sür arada bi yap der yaniii. ama ben üşüyorum ne geceliğiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?