Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bir kere şahit olmustum aslindaAllah diyen ibretlik horoz gördüm ama bunu görmedim kardeş.
Kız seviyorum diye bile bile kendini kullandırıyorsa kendi edip kendi buluyor demektir.Kizlar özel hayatımı anlatmicam ama sözü sürekli değişen bir erkek var diyelim ve kızı sürekli istekleri için bulunduruyor seven kizin Ahi tutar mı böyle birşey yasadiniz mi
Siz seviyosunuz diye karşıdaki de sizi sevmek zorunda değilki niye ahı tutsunKizlar özel hayatımı anlatmicam ama sözü sürekli değişen bir erkek var diyelim ve kızı sürekli istekleri için bulunduruyor seven kizin Ahi tutar mı böyle birşey yasadiniz mi
Siz böyle dusunuyorsaniz erkekler ne dusunmezkiSiz seviyosunuz diye karşıdaki de sizi sevmek zorunda değilki niye ahı tutsun
evet benim ahım tutmustur eski sevgilime ve değiştiKizlar özel hayatımı anlatmicam ama sözü sürekli değişen bir erkek var diyelim ve kızı sürekli istekleri için bulunduruyor seven kizin Ahi tutar mı böyle birşey yasadiniz mi
Bak canım kızın aklı nerdeymis derken erkek çok iyi davranıyor ilgileniyor vs vs....ama olmadık şeyler yaşatıyor ben sadece sevdim niye bunları yaşadım merak ettim yaşatan yasayacak mi diye bir sürü kız var karşı taraf Seviyo zannedip yüzüstü kalan bu herkesin başına gelebilirKızın aklı neredeymiş ? Hiç kimseyi hayatınızın merkezinde görmeyin gidecekmiş gibi alıştırın, sonra böyle saçmalıyorsunuz , her sevenin de ahı tutsaydı dünyada insan kalmazdı , yetimin mazlumun ahını yerde bırakmaz allah ama böyle gönül işlerini bilmiyorum görmedim ahı tutan falan.
Sana ne gibi bir kötülüğü dokundu pekievet benim ahım tutmustur eski sevgilime ve değişti
Ben inanıyorum ama bazı insanlar inanmıyor bunu yaşayan varmı diye konuştu açtım ama çoğu kız inanmıyor bunabazen ah etmeye gerek kalmıyor,
cok uzun bizim birlikteliğimiz 6 yıla dayanıyoSana ne gibi bir kötülüğü dokundu peki
Kizlar özel hayatımı anlatmicam ama sözü sürekli değişen bir erkek var diyelim ve kızı sürekli istekleri için bulunduruyor seven kizin Ahi tutar mı böyle birşey yasadiniz mi
ben bu yasima kadar 1 ni gordm amma o adam kizi aldadib adina olan eve el koydu kendi adina gecirdi evi sonra kizdan ayrildi 8 yil sonra adamin bir arkadasina sordm nasildir bankalarda boyuk bir borc batagdindadir dedi her seyini satms o anda aglima o kiz geldi cunki yillarla goz yaslari durmadi tek gunahi sevmek idiKizlar özel hayatımı anlatmicam ama sözü sürekli değişen bir erkek var diyelim ve kızı sürekli istekleri için bulunduruyor seven kizin Ahi tutar mı böyle birşey yasadiniz mi
Nasıl düşünmem gerekiyordu hala aynı şeyi söylüyorum siz seviyorsunuz diye karşıdaki insanda sizi sevmeye mecburmuSiz böyle dusunuyorsaniz erkekler ne dusunmezki