- Konu Sahibi SadeceOzledim
-
şuu ukelaa sevgililere inaatt verelim şu kilolarııı haddii ama nerdesinizz sesinizi duyayım kızlarrrr
Verelim canım da bak kaç gün oldu ben ekmeğide kestim çikolatayı falan en aza indirgedim bakalım ne olacak
nasıl gidiyo peki :)
Evet kızlar ben 19 yaşındayım. Dün erkek arkadaşımla konuşurken bana senin bacakların mı kalınlaştı dedi şok oldum evet bacaklarım kalın ama ondan duymak hiç hoşuma gitmediTabi o bunu beni üzmek için söylemedi onunla tanıştığımızda dahada kiloluydum o zaten "ben senin çok zayıf olmanı istemiyorum" der hep bana . Neyse çok uzatmayayım hemen soluğu tartıda aldık 64 kilo çıktım (bu arada kendisi 92 kilo ) Ve iddiaya girdik birbirimize 3 ay müddet verdik ben 10 kilo zayıflayacağım oda vücut geliştiriyor , göbeğindeki baklavaları tamamlayacak . Ancak benim korktuğum tek nokta o gerçekten spora yatkın kaslı bir vücuda sahip ama ben hayatım boyunca hiç o kadar kilo vermedim. Yardımınızı istiyorum çünkü o sağlıksız diyetleri yapmak istemiyorum aç kalmadan sporla sıkılaşarak kilo vermeliyim. Göbeğim deki ve kalın bacaklarımda ki yağlardan kurtulmak için bildiğiniz egzersiz ve değişmesi gereken yemek alışkanlıklarını benimle paylaşırsanız çok sevinirim Yardımlarınızı bekliyorum .
Evet kızlar ben 19 yaşındayım. Dün erkek arkadaşımla konuşurken bana senin bacakların mı kalınlaştı dedi şok oldum evet bacaklarım kalın ama ondan duymak hiç hoşuma gitmediTabi o bunu beni üzmek için söylemedi onunla tanıştığımızda dahada kiloluydum o zaten "ben senin çok zayıf olmanı istemiyorum" der hep bana . Neyse çok uzatmayayım hemen soluğu tartıda aldık 64 kilo çıktım (bu arada kendisi 92 kilo ) Ve iddiaya girdik birbirimize 3 ay müddet verdik ben 10 kilo zayıflayacağım oda vücut geliştiriyor , göbeğindeki baklavaları tamamlayacak . Ancak benim korktuğum tek nokta o gerçekten spora yatkın kaslı bir vücuda sahip ama ben hayatım boyunca hiç o kadar kilo vermedim. Yardımınızı istiyorum çünkü o sağlıksız diyetleri yapmak istemiyorum aç kalmadan sporla sıkılaşarak kilo vermeliyim. Göbeğim deki ve kalın bacaklarımda ki yağlardan kurtulmak için bildiğiniz egzersiz ve değişmesi gereken yemek alışkanlıklarını benimle paylaşırsanız çok sevinirim Yardımlarınızı bekliyorum .
oncelikle rahat ol nasil veririm ne yapicam diye dusunme unutma cok istersen yaparsin sadece diyetle olmaz egzersiz,bol su ve yesil cay .. ogunlerden once greyfruit susu ic cok ise yariyor..aksamlari kesinlikle yemek yeme
merhaba canım..ben 73 kiloydum..şimdi 63 kiloyum..1 senedir koruyorum kilomu..bir 5 kilo daha vericem..yaşım 33..diyetisyen yardım ile zayıfladım..kısaca sana şunları tavsiye ederim..normal kahvaltı 2 dilim ekmek ara öğün 10 adet fındık yada badem yada 3 ceviz artı meyve öğlen protein türü artı salata ve 2 dilim ekmek ara öğün 3/4 bardk yoğrut içne çok açsan yulaf 3 ç.b kaşığı artı meyve 1 adet akşam çorba ve sebze yemeği artı 2 dilim ekmek..makarna pilav patates kesinlikle yenmeyecek..hergün 30 dak yürü kesinlikle verirsin..arada sade türk kahvesi iç bol su..kahve iştahı tıkıyor..yanında 10 adet leblebi ye bol su iç midede şişsinler..ben bu yaşta böle zayıfladıysam sen daha çok bile kilo verirsin..kolay gelsin..gelişmeleri mutlaka yaz bekliyorum güzel haberlerini..akşam yemeğinden sonra bişey yeme
Aynı durumdayız canımbende ocağa kadar 10 kilo vermeliyim ve daha bugun diyetimin 6. günü
Yanlarından fışkıran fazlalığın yoksa ve sen kendini kötü hissetmiyorsan kendini sıkma bence :) Sonuçta erkek arkadaşın seni böyle beğendiğini söylemişbenimde sevgilim sürekli benimle dalga geçiyooor 60 kiloyum ama zayıflama ben böyle seviyorum zayıf sevmem diyor ne yapıcam çok kararsız kaldıım :44:
suyun ıcıne 1 kasık elma sırkesı koy
Bu arada kızlar sevgilimle ayrıldıkbende süreyi uzattım artık ne zamanda ne kadar verirsem , kendime kar kalacak
İyi idda olmuş cnm başarılarrEvet kızlar ben 19 yaşındayım. Dün erkek arkadaşımla konuşurken bana senin bacakların mı kalınlaştı dedi şok oldum evet bacaklarım kalın ama ondan duymak hiç hoşuma gitmediTabi o bunu beni üzmek için söylemedi onunla tanıştığımızda dahada kiloluydum o zaten "ben senin çok zayıf olmanı istemiyorum" der hep bana . Neyse çok uzatmayayım hemen soluğu tartıda aldık 64 kilo çıktım (bu arada kendisi 92 kilo ) Ve iddiaya girdik birbirimize 3 ay müddet verdik ben 10 kilo zayıflayacağım oda vücut geliştiriyor , göbeğindeki baklavaları tamamlayacak . Ancak benim korktuğum tek nokta o gerçekten spora yatkın kaslı bir vücuda sahip ama ben hayatım boyunca hiç o kadar kilo vermedim. Yardımınızı istiyorum çünkü o sağlıksız diyetleri yapmak istemiyorum aç kalmadan sporla sıkılaşarak kilo vermeliyim. Göbeğim deki ve kalın bacaklarımda ki yağlardan kurtulmak için bildiğiniz egzersiz ve değişmesi gereken yemek alışkanlıklarını benimle paylaşırsanız çok sevinirim Yardımlarınızı bekliyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?