Kızlar sevgilimle iddiaya girdk. 3 ayda 10 kilo vermeliyim.Lütfen yardım edin :)

oncelikle rahat ol nasil veririm ne yapicam diye dusunme unutma cok istersen yaparsin sadece diyetle olmaz egzersiz,bol su ve yesil cay .. ogunlerden once greyfruit susu ic cok ise yariyor..aksamlari kesinlikle yemek yeme

merhaba canım..ben 73 kiloydum..şimdi 63 kiloyum..1 senedir koruyorum kilomu..bir 5 kilo daha vericem..yaşım 33..diyetisyen yardım ile zayıfladım..kısaca sana şunları tavsiye ederim..normal kahvaltı 2 dilim ekmek ara öğün 10 adet fındık yada badem yada 3 ceviz artı meyve öğlen protein türü artı salata ve 2 dilim ekmek ara öğün 3/4 bardk yoğrut içne çok açsan yulaf 3 ç.b kaşığı artı meyve 1 adet akşam çorba ve sebze yemeği artı 2 dilim ekmek..makarna pilav patates kesinlikle yenmeyecek..hergün 30 dak yürü kesinlikle verirsin..arada sade türk kahvesi iç bol su..kahve iştahı tıkıyor..yanında 10 adet leblebi ye bol su iç midede şişsinler..ben bu yaşta böle zayıfladıysam sen daha çok bile kilo verirsin..kolay gelsin..gelişmeleri mutlaka yaz bekliyorum güzel haberlerini..akşam yemeğinden sonra bişey yeme

Son düzenleme:
Aynı durumdayız canım bende ocağa kadar 10 kilo vermeliyim ve daha bugun diyetimin 6. günü

oncelikle rahat ol nasil veririm ne yapicam diye dusunme unutma cok istersen yaparsin sadece diyetle olmaz egzersiz,bol su ve yesil cay .. ogunlerden once greyfruit susu ic cok ise yariyor..aksamlari kesinlikle yemek yeme

Evet canım haklısın ama üniversite öğrencisiyim yani egzersiz ve düzenli yemek hak getire :) Bol su alışkanlğı kazanmaya da çalışıyorum.

Senin adına çok sevindim ablacım :) Yazdıklarını elimden geldiğince (öğrenci evinde olduğu kadar) uygulamaya çalışacağım. Bu arada doktor desteği de almaya başladım Benim sorunum bağırsaklarımın çalışmasıymış aynı zamanda bağırsak ve sindirimle ilgili problemlerim varmış bunu da öğrendim ilaç kullanıyorum bağırsak düzenleyici tarzında bir şey , inşallah vericem şu 10 kilonun hepsini :)

benimde sevgilim sürekli benimle dalga geçiyooor 60 kiloyum ama zayıflama ben böyle seviyorum zayıf sevmem diyor ne yapıcam çok kararsız kaldıım :44:

benimde sevgilim sürekli benimle dalga geçiyooor 60 kiloyum ama zayıflama ben böyle seviyorum zayıf sevmem diyor ne yapıcam çok kararsız kaldıım :44:
Yanlarından fışkıran fazlalığın yoksa ve sen kendini kötü hissetmiyorsan kendini sıkma bence :) Sonuçta erkek arkadaşın seni böyle beğendiğini söylemiş

İyi idda olmuş cnm başarılarr

Bnm 35 kilo vermem gerekio:) 10kilo havada karada verilir balim sikinti yapma gece yeme spor yap bol bol su sabah ekma sirkesi yolun acik olsun:) keske bnde 10kg fazlaliim kaldi diyebilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…