- 5 Ocak 2013
- 431
- 22
- 68
- 39
- Konu Sahibi Eowynn_arwn
-
Ay çok güldüm rüyana Allah'ta seni güldürsün ama Haklısın sabır çok önemli birde aklıma bişi geldi acaba bu iki hafta arayı yapmamakta sürekli kullansak ne olur kii birde haftada bir değil iki yapsak ne olur kii
Bir blogda okumuştum çok eskiden biri yapmış bu kürü dip not olarak demişki sinameki Saç diplerini yağlandırma özelliği olduğundan çok Yağlı saçlar isterlerse sinameki katmadan da bu kürü yapabilirmiş.
Canim yine burda baska bir baslikta okumuştum bir bayan 15 gun boyunca her gun yapmış 15 gun bittiginde saclari uzamaya devam etmis oyle okumustum.. bilmiyorum ya benmi cok sabirsizim herkes benim gibimidir acaba :)Ay çok güldüm rüyana Allah'ta seni güldürsün ama Haklısın sabır çok önemli birde aklıma bişi geldi acaba bu iki hafta arayı yapmamakta sürekli kullansak ne olur kii birde haftada bir değil iki yapsak ne olur kii
saçlı derinin bağışıklık kazanacağını ilk defa duydum iç organlar gibi :) biraz dikkat eder dediğin gibi yaparım biş olmaz ne yapalım. birde benim şaçlarım önceleri çok yağlıydı bir ilaç kullandım tedavi için o normale döndürdü ama saçlarım çok yavaş uzuyor iki senedir omuzlarımda buna uzamak denirse tabi... ama bu aralar galiba uzamaya bşladıyağlandırma özelliği olduğu için saç uzuyor zaten ya.saçın ürettiği sebum saç derisini besliyor ve güçlendiriyor.kuru saç zamanla deforme olur kırılır beslenemez.ama dediğin gibi saçın çok yağlıysa eğer başka bi kürde kullanabilirsin.ayrıca sinamekiyi sadece bir tutam atıyoruz.içindeki kükürt sayesinde saçlarımız uzuyor ve sinamekiyi kürün içinden çıkaracak olursak hiç bir işe yaramaz.bu heryerde yazılan söylenen bir durum.sinamekinin en iyi saç uzatan bitki olduğu da cabası
hadi ya ama hergünde çekilmez o koku ya zaten durulamayla çıkmıyor hemen çok uğraşıyorumCanim yine burda baska bir baslikta okumuştum bir bayan 15 gun boyunca her gun yapmış 15 gun bittiginde saclari uzamaya devam etmis oyle okumustum.. bilmiyorum ya benmi cok sabirsizim herkes benim gibimidir acaba :)
Kara turp muKara turp da uzatiyor diye bir cok makale guzel yorumlar var onuda mi denesek ne :)
Valla canim sinemaki gene kına gibi kokuyor cokta igrenc deil yani.. turp suyu daha agir kokar ama çok övgüler var. Pazara gidince ilk isim kara turp almak denerim sizle de paylasirimKara turp mubu kür bir bitsinde bakalım birde onu deneriz zaten iyice laçka oldu benim kafam önüne geleni deniyorum. bişi değil sinüzit oldum sürekli ıslak kafadan daha yeni düzeldim ya
Ay aslınd bana kokusu ağır gelen bemix ampul ama katlanıyoruz arada bir kocam laf etse de geçen iki kere Yaptım ya tam Yaptım oturdum eşimin kuzeni kalp krizi geçirmiş hastaneye gidecek diye 1 saat geçmedi yıkadım sonra gidemedik ziyaretçi sorunu oldu saçlarım kurudu falan derken yine Yaptım ama geceyi buldu yıkamam kokudan boğuldum birde geçmedi yıkma ile of neyse ertesi bir daha yıkadım ama sonunda sinüzit oldumValla canim sinemaki gene kına gibi kokuyor cokta igrenc deil yani.. turp suyu daha agir kokar ama çok övgüler var. Pazara gidince ilk isim kara turp almak denerim sizle de paylasirim
saçlı derinin bağışıklık kazanacağını ilk defa duydum iç organlar gibi :) biraz dikkat eder dediğin gibi yaparım biş olmaz ne yapalım. birde benim şaçlarım önceleri çok yağlıydı bir ilaç kullandım tedavi için o normale döndürdü ama saçlarım çok yavaş uzuyor iki senedir omuzlarımda buna uzamak denirse tabi... ama bu aralar galiba uzamaya bşladı
Kara turp mubu kür bir bitsinde bakalım birde onu deneriz zaten iyice laçka oldu benim kafam önüne geleni deniyorum. bişi değil sinüzit oldum sürekli ıslak kafadan daha yeni düzeldim ya
Aaa yo hiç bir yerde öyle bişi yazmıyor diye yapmadım ben Salkım saçak geziyorum bu son yaptığımda saçlarımı kuruttum artık başımın ağrısına dayanamıyorumbu arada ıslak kafa demişken kürü yaptıktan snra streç filmle sarıyorsun değil mi ????birde üzerine tülbent yada bone takıyordum ben daha iyi temas etmesi için :)
Bir ayda normal saç uzaması 1-2 cm bişi sanırım normaldirKızçeler sizce 18 günde 1 cm uzama azmi normalmi
Aaa yo hiç bir yerde öyle bişi yazmıyor diye yapmadım ben Salkım saçak geziyorum bu son yaptığımda saçlarımı kuruttum artık başımın ağrısına dayanamıyorum
Kızçeler sizce 18 günde 1 cm uzama azmi normalmi
Önümüzdeki kürde deneyeceğim teşekkürlerüzüldüm canım.bi dahakileri öyle yapmanı tavsiye ederim.he başın üşümez hemde kürün daha iyi temas eder saç derine
Bu kğrü sadece sinameki ve badem yağı ile yapan var mı öyle yapsam ne olur acaba ya evde ampuller bitmiş şimdi çıkıp almak çocukla yağmurlu havada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?