Saç Uzatma Yöntemleri KIZLAR...sinameki gerçekten işe yarıyor bir bakın resimli ;)

en çok etkisi olan ampul bemiks tabi ama ben diğerlerinide katıyorum daha iyi beslensin die.sende bi daha ki kürünü öle hazırla istersen canım

Cevabını okumadan eşime bepanten ve evin aldırdım :)))
fotolarını ekledim bakarmisin cnm doğru mu almış eşim.

:)) ewet canım doğru bunlardan birer tane cukkk attım mı içine tmmdır

2. Kür de atacağım icine :)
Saçlarımın şimdiki halini fotosunu ekleyecegim. Dün 1. kürden sonra çekildi. 1 ay geçsin tekrar foto ekleyecegim bakalım neler olacak inşallah en az senin kadar faydasını gorurum :)))
Fotolarını
Canim birde çoğu yerde 15 gün ara verdiğin dönemde saçlarının uzadigini okudum yanılmıyorsam sen suan o süreçtesin. Senin saçların dahada uzayacakmi bu süreçte burdan bizide bilgilendir.

inş.görürsün canım :) ben dinlenme sürecini atlattım.şimdi 2. turumun 2.kürünü yaptım.seninde fotonu bekliyorum canım 1 ay snra etkisini beraber görelim buradan :)

:)) ewet canım doğru bunlardan birer tane cukkk attım mı içine tmmdır

2. Kür de atacağım icine :)
Saçlarımın şimdiki halini fotosunu ekleyecegim. Dün 1. kürden sonra çekildi. 1 ay geçsin tekrar foto ekleyecegim bakalım neler olacak inşallah en az senin kadar faydasını gorurum :)))

Canim birde çoğu yerde 15 gün ara verdiğin dönemde saçlarının uzadigini okudum yanılmıyorsam sen suan o süreçtesin. Senin saçların dahada uzayacakmi bu süreçte burdan bizide bilgilendir.

InterneT bağlantım berbattı bugün. Daha önce ki mesajim 2 kez gitmiş.
Fotografta eklenMemiş.
Neyseki düzeldi :)

Saçlarımın uzunluğu bu kadar dün çekildi 1. Kürden hemen sonra.
1 ay sonra tekrar çekip resim paylasacagim

tmm canım :) bir ay snra tekrar koyarsın bende atıyorum zaten her ay.yine bu badini giyersin anlaşılır ne kadar uzadığı.hadi bakalım gelsin sağlıklı uzun saçlar

Slm canim.nasil gidio bakim kuru düzenli yapiyomusun ??

Cnm geçen pazartesi 3. Kürümü yaptım. Foto koyacaktım unuttum az önce çektirdigim foto var onu ekleyecegim. Henüz bir gelisme yok gibi geldi bana ama pes etmek yok sonuna kadar devam diyorum :)
Sen ne yaptın nasıl gidiyor?

[QUOTca3"]Cnm geçen pazartesi 3. Kürümü yaptım. Foto koyacaktım unuttum az önce çektirdigim foto var onu ekleyecegim. Henüz bir gelisme yok gibi geldi bana ama pes etmek yok sonuna kadar devam diyorum :)
Sen ne yaptın nasıl gidiyor?

Eki Görüntüle 1383503 [/QUOTE]
Ewet canim daha baslarindasin.herkeste farkli
Gosterio etkisini. Ben daha yeni cekmistim canim foto.subatin 12 sinde aticam tekrardan

[laylaynilay, post: 39006648, member: 652510"]muhteşem uzamış ya üşenmesem hemen denerim[/QUOTE]

Aslinda çok basit ve zahmetsiz bi işlem canim denemelisiniz

bende denemek istiyorum saclarımı kestirdim pişman oldum herhangi bir sorun yaşadınız mı sacınızla ilgili ayrıca bemiks ampülü kötü kokuyomuş kürün içine lavanta yagı atsak kokuyu alması ıçın olur mu acaba ?

Eowynn_arwn canım kürlerin nasıl gidiyor ? Bir gelisme varmı? Fotolarını merakla bekliyorum...
Ben 1 hafta kuru atlamak zorundaydim misafirim vardı. 5. Kürümü dün yapmış oldum.

Melis Eken ben dün 5. Kürümü yaptım. Etkisini daha pek göremedim ama 8 kürden sonra bekleme sürecinde zaten goruyormussun etkisini o yüzden ancak ozaman etkisi olup olmadığını soyleye bilirim.
Bemiks in kokusu ağır evet ama zamanla alisiyorsun kokusuna. Ve saçlarını iyi yikarsan koku kalmıyor yani bende hiç kalmadı. Herhangi bir sorunda yaşamadım sac dökülmesi var ama bazıların söylediği gibi daha çok dökülme ye başlamadı. Normal 4-5 tel dokuluyor. Bence bu kişiden kişiye de değişen biliyor.
Denemeye değer derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…