Kızlar sinirlerim çok bozuk. Sevgilim başkasıyla sarmaş dolaş gördüm:((

Şimdi siz resmi görüyorsunuz, sevgilinizi arayıp söylüyorsunuz, bir müddet sonra nette ismin değiştiğini görüyorsunuz ve tutup bunu tamamen eski sevgilinin yaptığı şey gibi görüyorsunuz.
Kusura bakmayın ama biraz şüpheci olmanız gerekiyor. Sevgiliniz bana pek masum gelmedi. İşin peşini bırakmayın, suçun tamamı sevgilinizin eski sevgilisinde değil.

cadıarzucadıarzu

gülümsemeler çııkmamış yanlış anlaşılmasın arkadaşlar:1closedeyes:

bu kadar saf olma yaaa
ınandın mı hemen hıc mı sormadın ne ısı varmış o fotonun orda hıcmı haberı olmamış hıcmı dememış kaldı r dıye yada sana o an neden dememış madem bılıosun da eskı ılışkısını..canım bak böle böle bızım onceden cekılmıs fotomuzu koymus dıye sana acıklama yapabılırdı ..
face kapalıymıs sımdı kız acmıs öle mı nerden bılıomus sıfresını kız onun 6 ay once ayrılmış neden degıstırmemış sen buna nasıl goz yumdun eskı sevgılısının sıfresını bılmesıne
bıle bıle lades demeyın yaaaa hala benım askım felan demıssın umarım sadece senın askındır...

ilk mesajı okudum, sonradan yeni şeyler oldu mu bilmiyorum ama sevgilin onla muhattap olma diosa sana, bi kere kesin kızla konuşman gerek.. hatta mesaj filan atma aç teli sakin sakin konuş, aslını astarını iyice öğren..

ah aşk nelere kadir,
facede sarmasık resmını göruyorsunuz da ınanmıyorsunuz degıl mı,

iyice arastırın bari

arkadaşım farklı bir adresle ekleyip o kişinin face e kayıt olduğu adrese falan baksanız... yani kız piskopat olabilir sevgilinizi hala rahatsız ediyor olabilir hayatnda biri olduğunu öğrenince böyle nbişey yapmış olabilir ama su an ismi değiştirdi diyorsunuz bunu ancak sevgilinzle konusmus olması gerek belki aradı ve kızdı sevgiliniz ama bu da hala görüşebiliyor olacaklarını gözteriyor sevgilinize ismin değiştiğini konusup konusmadıgını sorun ona göre hareket edin bence ama fazla güwenmeyin ki ilerde daha fazla kırılıp üzülmeyin

ben kendi fikrimi söyliyim erkeklere bu konuda hiç ama hiç güvenmiyorum
bir kere kız tedirgin etmeye çalışsa daha başka yollar denerdi
sonuçta sizin facebook hesabınız yok ve tesadüfen araştırıp görmüşsünüz
rahatsız etme ve aranızı bozma amacı taşısaydı daha mantıklı yollar deneyebilirdi
ben bu konudaki hislerime güvenirim bence o hesap sevgilinizin sizden gizli açmış olduğu hesap
sevgilinize inanmış gibi yapın ama bu işin peşini bırakmayın derim ben :1no2:

skın kıza mesaj falan atma...onunla hiç muhatap olma..
ama ben olsam erkek arkadaşımın yakasını bukadar kolay bırakmazdım

ben olsam kıza mesaj atmam (bi yerlerini kaldırmam onun seviyesine düşün onunla muhattap olup ona zafer çığlıkları attırmam belliki psikolojisi berbat bi ruh hastası)
amaaaaa kolay kolaybu konuyu hazmedip oturmam, tamam diyip ben yine ajanlığımı yapar gerekli şekillerde takibimi sürdürürüm tek bi soru ..Eğer güveniyorum asla yapmaz diyebiliyormusun??

denisem yeni gördüm çok üzüldüm cnm tüm yazılanları okuyamadım bazı arkdşlar kıza msj atma demişler haklılarda eer sevglinin dedii gbi bryse ztn onun istedini yapmış olursun ama ne bilimm ben böle bişi yapmadan duramazdım kurcala brz işi hem farklı bi kişi olarak face aç ekle ordaki msn adresni fln al arkdşlarına bak,ztn facede brz kurcaladımı bişiler çıkıoo,inş sevgln haklıdır bitanem ama dier türlüde düşünmek lazım yani bu ilişki dvm edioda olablr foto eski diosun bnde kullanıorum eski anısı olan fotolarıı,yani sevgln bazı şeyler ortaya çıkmasn die sana öle demşte olabr ve o isim deişiklii..bu kdrda tesadüf olmaz sanırım sen gördükten snra brden deişmesi..üzülmeni istemem cnm ama yani eer hala brlkteyse o kızla bi şekilde ikna etmştrr,işin peşini bırakma

düzgün giden ilşkinin başka biri tarafndan engellenmeye çalşılmasına inan çok üzüldm canm benm ((
sizin hiç bi problemnz yoktu bldgm kadaryla cnm...hani desem senle atıştı gitti eski sevgilisyle dertleşti vs kızda ümitlendi ama yok böyle bi sorun...
eski sevgililer hep sorundur...demek ki untmamş sevgilini hala...senn araştırıp bulcagını düşünüp böyle bi oyuna kalkışmış canm bence...kıza msj flan atıp polemiğe grme bence canm...onun istedgini yapp üzülügünü göstermş olcaksn böyle yaparsan eger....
sevgilinde bi iletişim içinde olmasn sakın !!!!
gidip resimleri kaldr flan demesn kıza...bi süre snra kız vaz geçer zaten...burda bi çok şey okuyrz ve olumsz etkileniyoruz...oyüzden bazı arkadaşlar aman yol ver flan demiş ama hemn kestrp atılmaz bnce...her erkekte güvenlmez değildr...ben sizin çok iyi anlştığınızı biliyorum :)))

face de şikayet olayını yapsan,senn tarafndan yaptığını kız anlıyo mu cnm ??

$u Face yok mu Allah'ım..... ßence kıza hiç pas atma... Sevgilin kaydını dondurmu$ olaßilir ama ne maLum ßa$ka hesap aLmadıgı?...

msj falan atmayın ama bu konuyuda takipte tutun kız gerçekten ruh hastası olabilir ki öyle görünüyo eğer gerçekten güveniyosanız sevdiceğinize aramayın kızı ama gizliden gizliye sevglinizi takibe alın acaba hala görüşüyolarmı karışık biraz durumlar kolay gelsin size

sevgilinde, varsa seninde facede, sende birlikte resimlerinizi koy hemide en yeni cekilmisinden..o cildirsinnnÇok üzgünüm çoook

canım ayrı şehirlerdemisiniz ? anlamadım ben bütün yazışmalarıda okuyamadım. sanki yalan söylüyor sevgilin ruh hastası falan diyede yolunu yapmış sanki... olaki irtibata geçersen söyleyeceklerine inanma diye tabi bunlar varsayım. aslında kızla irtibata geçmen hiç hoş değil ama ortadaki durumda hiç hoş değil! çok saçma bir durum var ve sorman gerekir kıza, nezaketi bozmadan sorarsan hiçbir sakıncası yok erkeklere fazla güvenmemek gerekiyor yeni bir hesap alıp arkdaş davetini kabul etmsini sağlarsan fotoğraflarında eklenme tarihini görürsün hem ama eskiden eklenmişte olsa pek güvenme kızla konuşman gerek bence yahu kız ruh hastası olsaydı varlığını bi şekilde belli ederdi zaten diye düşünüyorum ne bileyim telefonunu falan bulur msnde yada başka bi şekilde varlık gösterirdi sanki...

canım ayrı şehirlerdemisiniz ? anlamadım ben bütün yazışmalarıda okuyamadım. sanki yalan söylüyor sevgilin ruh hastası falan diyede yolunu yapmış sanki... olaki irtibata geçersen söyleyeceklerine inanma diye tabi bunlar varsayım. aslında kızla irtibata geçmen hiç hoş değil ama ortadaki durumda hiç hoş değil! çok saçma bir durum var ve sorman gerekir kıza, nezaketi bozmadan sorarsan hiçbir sakıncası yok erkeklere fazla güvenmemek gerekiyor yeni bir hesap alıp arkdaş davetini kabul etmsini sağlarsan fotoğraflarında eklenme tarihini görürsün hem ama eskiden eklenmişte olsa pek güvenme kızla konuşman gerek bence yahu kız ruh hastası olsaydı varlığını bi şekilde belli ederdi zaten diye düşünüyorum ne bileyim telefonunu falan bulur msnde yada başka bi şekilde varlık gösterirdi sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…