- 15 Mart 2021
- 45
- 21
- 38
- 29
- Konu Sahibi Papatya1011
Biraz uzun olacak ama kusura bakmayın arkadaşlar ben İstanbul'da yaşıyorum İstanbul'da yaşayıpda pahalılığını ev kiralarını bilmeyen yoktur 1+1 evde oturuyoruz 2 çocuğum var ve bir hamileyim 2 hafta önce kaynanamı kaybettim kalp krizinden kayınbabam tek kaldı ve bizle yaşamak istiyor ama kendisi çok aksi biri gerçekten abartmıyorum tek ben değil kimse anlaşamaz o adamla rahmetli yıllarca idare etti kadın kendi çalıştı evin geçimi felan hep kaynanam sağladı kayınbaba hiç destek olmazdı para düşkünü bir adam canını al parasını alma ve hiç bir şekilde memnun olmayı bilmez neyse kısaca bu adam bizle kalmak istiyor ama bizim evimiz küçük yeni bir eve geçmemiz lazım zaten eşimle kaynanam ölmeden önce de böyle bir karar almış ev küçük değiştirelim diye ama para yok diye biraz bekliyorduk ama şimdi mecbur değiştircez kayınbabam başta ben destek olurum emekli maaşımla birde çalışıyor işten gelen maaşı felan dedi ama sonradan su koydu ev kiralarını duyunca yok sizin evde kalalım benim evin eşyalarınıda size getirelim diyor ama evde tek bir dolap koycak yer yok yatacak yer yok napcağımı bilmiyorum ayrıca bu adamlara yaşamak istemiyorum yatsam karışıyor kalksam karışıyor eşimde istemiyor babasını benden önce o diyo zaten bu bize destek olmaz anca karışır bir gitsede rahatlasak diye ama adam taktı bize kafayı ben torunumsuz yapamam onu bana verin ben onu alıyım gidiyim diyo sanki kedi yavrusu istiyor biz bakamazmışız ona o çok güzel bakarmış yani özetle ben bu adamla bu halde napcam adam resmen siz bana bakın beni besleyin ben size bir şey vermem beklemeyin diyor evimin maddi durumu iyi değil ona mı üzülüyim yoksa evimde huzur bırakmıycak ona mı bir akıl verin bu durumda napılır adama açık açık gitte diyemiyoruz ama istemiyoruz da