Kesinlikle taahhüt falan vermeyin onlar bir şekilde para tahsil etme peşinde. Öncelikle savcılığa bir dilekçe ile suç duyurusunda bulunun. hatların sizin olmadığı kimlik bilgilerinizin kullanılarak başkaları tarafından çıkarılmış hatlar olduğu hususunda. Hatta sözleşmelerdeki imzalara da itiraz edebilirsiniz. düzenleyen bayi hakkında kamu davası açılır. başka bir avukattan yardım alın derim ilki pek ilgilenmemiş
Gariplik yok bana da oldu.
Ben yeni hat aldım kardeşime. Yanına bir de onlar açmışlar. e devletten gördüm
bilim ve teknoknolojı bakanlıgının sıtesı var btb oraya uye olup şikayette bulunun elınızdekı bılgılerıde maıl atın
orda nasıl yapacagınız ayrıntılı bısekılde yazıyor
ve paranız ıade edılıyo
benım basıma geldı vodafon 3140 koduyla uyelık yapmıslar aradıgım hanfendı hareketlı kedılerı ızlemıssınız dıyerek sacma bı savunma yaptılar 35 yasındakı muhasebecı izlemiş dusunun artık 150 tl bı uyelık yapıp parayı mahkemede aramamı soylemıstı
bende buraya sıkayette bulundum
5 gun sonra 0530 lu bı numaradan aradılar hesap numaramı istedıler fazla alınan para 3 gun ıcınde iade edıldı
internetten arastırma yaparak basvuruda bulunabılırsınız.konunuz ayrı ama burayada muhakak sıkayette bulunarak bılgılerınızı gonderın bı deneyın derım yılmayın kolay kazanılmıyor para hakkınızı arayın
gecmıs olsun tekrar
Hemen savcılığa gittik. eşim savcıyla da konuştu. Suç duyurumuzu yaptık.[/QUOTE
gidip bir e-devlet şifresi alayım en iyisi..
Allah bu dolandırıcıları bildiği gibi yapsın..
devlet daha vatandaşına sahip çıkamıyor.. tam tersine nerde dolandırıcı hırsız sapık var koruyup kolluyor..
sağolun bilgilendirdiğiniz için.. bende internet üzerinden iş yapıyorum telefon numaram tc kimlik numaram heryerde var korktum şimdi ne olur ne olmaz..
belgede sahtecılıge gırer karsı dava acarsınız
hangı bayıden acılmıssa ona o numaralı hatları sızın kullanmadıgınıza daır bı ihbar cektırın noter kanalıyla
notere başvurun onay belgesı yaptırın
noterler hakimlik yaptıgı ıcın onlar boyle şeylerı bılır...
Cnm borç cok herhalde maasa bile haciz geldigine gore cok gecmis olsun isin pesini birakmayin...
tüm hukuki işleyişlerde böyledir.
borcu ödersiniz ama hukuksal mücadeleniz devam eder.
iyi bir avukat bulup adı geçen GSM şirketine dava açın.
savcılıktaki suç duyurusunun değerlendirilmesini beklemeyin uzun sürer.
zaten hatların hangi illerden hangi bayiilerden alındığı bellidir.
paranızı da geri alırsınız sizinle alakasız olduğunu ispat ettiğinizde.
ben haberlerde seyretmiştim aynısı yaşlı bir kadının başına gelmiş .. hemde kaç senelik borç çıkartmışlar.. avukatınızda bir tuhaflık var bence.. ödemeyi yapsanız bile geri alma şansınız olmalı diye düşünüyorum karşı dava falan açılabilir..
Valla belki de öyle. Ama o ödeme geri alma kısmı ve bu olayın hukuksal kısmını takip edeceğiz.
Gecmis olsun.
Bu konudaki en kontrolsuz operatorun turkcell oldugunu dusunuyorum.
Benim de faturali hattim kendi adimayken bir anda iptal oldu, sebeke yok mu gecersiz sim kart mi ne diyordu... ogrendim ki hat baskasinin adina gecmis, yeni sim kart falan cikarilmis kullaniliyor.
Aradim, kullanan kisinin de haberi yok.
Bayinin sucu.
Turkcell tabi ki hicbir sey yapmadı.
Benimkinde maddi kayip yoktu.
Tekrar gecmis olsun.
kesinlikle takip edin..başka bir avukatada danışın bence.. 500 az para değil.. ki az bir miktar olsa insanın canı sıkılır milletin borcunu ödemekten..
Malesef mumkun bu tip seyler siz hat alirken bi ton sey imzaltiyorlar araya karistirip imzalatmis olabilir boyle herkesten 1 tane extra hat acsa ooooo dunya para eder mecbur odeyeceksiniz suna dua edin uzerinize telefon almamislar oyle fatura daha kabarik olurdu bi yakinimin basina geldi cunku parayi oduyor dava da devam ediyor haklo bulunursa para iade edilecekmis ama soguk suyu ictim ben cokyan diyor hat vs alirken bi yere imza atarkan butun sayfalari okumak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?