böyle birşey var
hatta bir iki sene önce haberlerde çıkmıştı, sorgulatın ve sizin haberiniz olmadan adınıza açıl ış hat varsa hemen kapattırın diye
bir kaç sene önce açık hat adıyla satılan hatlar vardı
nüfus cüzdanı vermeden alınıyordu bu hatlar
işte bu hatlar bizim üzerimize açılıp sayılan hatlardı
ben kendim için sorgulatmıştım 4 tane vardı hemen kapattırmıştım
bende eşime karşı turkcell i savunuyordum hep, yazıkk
Keşke biz de haberdar olabilseydik zamanında. Artık bundan sonrasına bakacağız. Bundan sonra ders oldu mu diyeyim artık bilemedim. Çünkü ders alınacak bi hata da yapmadık. Bilemiyorum Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. .
bu ülkede sorumluluklarımız çok fazla malesef sürekli dikkat etmek gerekiyor
Hadi ya ödemeyin bence yazık günah. hat aldığınız Bayınin işi olabilir mi
Birde herkes bence edevletten kontrol etsin adına hat var mı diye.
Aynen canim biz ucuz atlattik benim esim boyle konulara cok takintilidir.o bi cinayet islense bi hirsizlik olsa bu hatla yapsalar konussalar felan senin basin yanar gibi dusunuyodu.ama faturali olmayisi bizim icon buyuk sans aslinda bu yapilmamali ama diyelimki yapildi faturali hatta cevrilmemeli.kontorlu hat kapatilio bisekilde.ama faturali olanlar borc yukunun altina giriyorlar.yazik degilmi size simdi yani burasi turkiye canim hersey olabilir.insallah davani kazanir ve biran once sonuc alirsinBu kadar sık karşılaşılan bir durum için kimsenin hiçbir şey yapamamasını anlayamıyorum. Neyse ki siz ucuz kurtulmuşsunuz. Eşime açılan hatlar da önce kontörlüymüş, sonradan faturalı hat yapmışlar ve borçlar ve sonuç. .
Aynen canim biz ucuz atlattik benim esim boyle konulara cok takintilidir.o bi cinayet islense bi hirsizlik olsa bu hatla yapsalar konussalar felan senin basin yanar gibi dusunuyodu.ama faturali olmayisi bizim icon buyuk sans aslinda bu yapilmamali ama diyelimki yapildi faturali hatta cevrilmemeli.kontorlu hat kapatilio bisekilde.ama faturali olanlar borc yukunun altina giriyorlar.yazik degilmi size simdi yani burasi turkiye canim hersey olabilir.insallah davani kazanir ve biran once sonuc alirsin
Cok gecmis olsun Rabbim dolandiricilara firsat vernesin iyi insanlarla karsilastirsin hic birseyeden haberin yokken neler gelebiliyo basina...
Canim hat suan kullanilir durumdami.benimde yeni evlendigimzde basima gelmisti.canim yaa insallah kurtulursunuz.hani hat kullaniliyorsa arayin o numarayi hat kimin elindeyse onla bi gorusun.belki sizin odemenize gerek kalmaz dicem ama esinizin maasindan kesiliosa meblag ne kadar acabaİnşallah. Benim eşim de Turkcell ile her konuşmasında ''bu hatla bi olaya karışsalar, bi suç işlense ben ne yapacağım'' diye kendini yırttı kaç gündür. Ama kapatmıyorlar. O borçları ödemeden de kapanmayacakmış. Bi de yeni evliyiz. Her gün çıkıp iş bakıyorum eşime destek olayım diye. O da yok. Şimdi de bu çıktı. .
Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için. Bizim de tek temennimiz bu şu an. .
Çok üzüldüm,umarım biran evvel aydınlanır,
Rabbim yardımcınız olsun inşallah,
Canim hat suan kullanilir durumdami.benimde yeni evlendigimzde basima gelmisti.canim yaa insallah kurtulursunuz.hani hat kullaniliyorsa arayin o numarayi hat kimin elindeyse onla bi gorusun.belki sizin odemenize gerek kalmaz dicem ama esinizin maasindan kesiliosa meblag ne kadar acaba
Nasıl olabilir ki bu???
Sonuçta kimlik istiyorlar.
Eğer ellerinde bu kimlik olmadan hat açılmışsa siz onları dava edin.
Biz arayip gorusmustuk adam bizi dolandirici sandi :) hatti kendi ustune saniyomus cunki.sonra musteri hizmetlerini arayip ogrenmiski gercekten hat onun ustune degil.sonra adam bize resmen yalvardi bu numarayi degistirmek istemitorum.bana devretme sansiniz yokmu felan diye.bizde gorustuk avea olmaz dedi.yarim saat icindede kapattilar.ama dİnşallah. . 500 tl kadar borç var. Hatları aramaya ve aranmaya kapattırabildik sadece. 5 tane hat varmış. Eşim aramayı düşündü ama sonradan belki de bu insanlar farkında değildir ben aradıktan sonra belki kötü niyetli birileridir, tutar hatla farklı şeyler yapmaya kalkarlar diye de aramak istemedi. Sanmıyorum ki o insanlar da ödemezler diye düşünüyorum açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?