kızlar sizce bu mobilyalar nasıl fikirlerinize ihtiyacım var

rahatlığına bişey diyemem ama görünüş olarak beğenmiyorum bu tarz koltukları yanları yok gibi ve özellikle ayak kısmına çok takılıyorum, ama önemli olan senin beğenin, bu koltukları kullanan da çok insan var yani tercih ediliyor.

ben bu tarzı seviyorum aslında çok rahat oluyor ama rengi içime sinmedi pek yanlarının olmamasıda evet bir dezavantaj aslında

canım bende de bu koltuklardan var oturma odamda ama üçlü olanlar sadece, kırmızı siyahlarından. odam küçük olduğu için ben kırmızı minik bir berjerle kombinledim. açık renk yastıklar ve beyaz halıyla da aydınlattım odayı. Evimin en sevdeğim, en rahat ettiğim bölümü bence sakın değiştirme, içine de kuşku düşürme, zaten küçük çocuğun da varmış, ne yapacaksın açık rengi. ilerde değiştirirsin yine

canım yorumun için teşekkür ederim zaten benide ilk cezbeden rahatlığı oldu tek alışamadığım renkleri

olsun canım o zaman çocuk varsa iş değişir.benimde 4.5 biride 9 aylık iki oğlum var benim koltuklarım toz pembe bende şehir değiştiricem batıya giderken bende koyu renk düşünüyorum sende çocukları büyütürsen o zaman daha açık renklerle odanı dizayn edersin ben öle yapıcam iyice halletsin paşalar bakalım.sen canını sıkma içine sinsin bence o zaman çocuk varken açık renk zor.halını üniteye uygun açık alırsın leke falan olursa en azından ver yıkamaya oooh mis gibi iyi yapmışsın sen boşver.

aslında oğlum çok yaramaz onu düşünürsem koyu renk olması avantaj ama ne bileyim işte gözüm alışmadı
peki sence modelleri güzelmi

koltuklarin modeli de rengi de cok guzel. Bosuna dert ediyorsun. Secimin gayet guzel. Acik renk haliyla kombine edersin ortam sicak ve uyumlu olur. Hayirli olsun ben begendim sahsen. 

tv unitesi cok hos modern cizgilerde ama malesef koltuk takimi hic hosuma gitmedi.. hic uymamis .. illa yatakli rahat bir sey ariyorsaniz daha guzel cek yat setleri var.. ama bence bu tv unitesine hos bir kose takimi gider.. acik renkleri seviyorum ben genelde odalari daha buyuk gosteriyor... cocuk varsa ustune ortu atarsiniz olur biter..

tv ünitesi çok hoş koltuklarında güzel bence çocuk için koyu alman güzel olmuş. duvarlar ve halıyı krem beya tonlarda tutarsan
renk uyumunu yakalarsın bide çok fazla renkli detay kullanma herşey beyaz olsun :)

aslında oğlum çok yaramaz onu düşünürsem koyu renk olması avantaj ama ne bileyim işte gözüm alışmadı
peki sence modelleri güzelmi

modelini çok beğenmiştim zaten canım.kenarlarının olmamasınıda takma kenarları olanlar zamanla yıpranıyo.bi koltuk içinde eşinle huzursuz olma.bazen bende eşime bırakıyorum ne isterse onun beğendiği gibi olsun diyorum.onlar sonuçta herzaman ev ile zevkleri bize bırakıyolar.boşver sen değiştirme ileride keşke açık almasaymışım çocuklar mahvetti dersin.gerçi onlara canımız feda ama onlarada kızıp bağıracağımıza varsın kötü olsun dimi şimdi.rengi açık olsaymış diyenlerede ister bişi deme ister çocuk olunca iş değişiyo de.sonuçta onlar hayatımıza girince herşeyimizi onlara göre ayarlıyoruz.ayyh çok konuşmuşum.AMA DETAYCIYIM ÇOK FENA.napiyim

canım köşe takımı hiç düşünmedim çünkü benim misafirim çok oluyor
köşe takımlarıda küçük oluyor ve kullanışsız oluyor
ama bu takımlarda içi,me sinmedi
aradım aldığımız firmayı değişim yapamayız
çünkü siparişi verdik dediler :26:
bu koltuklara alışsam iyi olacak galiba
acaba bunları salona koysam
oturma odasına yeni takımmı alsam
yoksa salonda dahamı kötü durur

saol canım ya beğenen olunca biraz içim rahatlıyor
zaten bende krem ve tonlarıyla tamamlamayı düşünüyorum

saol canım içimi çok rahatlattın valla
zaten koltuk koltuklar için eşimle aramı bozmam
saolsun eşimde değişelim istemiyorsan dedi
ama firma değişim yapamayız dedi
artık yapacak bişey yok
krem ve tonlarıyla tamamlarım odayı olur biter :)

cnm aynı koltukların sarı kırmızı rengi oturma odamızda var ve ben bu kadar rahat bur koltuk görmedim zaten adı tembel koltuğu diye geçiyorve kocaman rahat bir yatak oluyor eşimle yatak odamızdan sıkıldığımız vakitlerde bu koltuklarda yattıkrengini değiştirme imkanın varsa değiştir cnm için kararabilir turkuaz rengini ben çok beğenmiştim ama eşimin isteğiyle sarı kırmızı yaptırdık

ahh o rahatlığımı yokmu zaten aldı aklımı başımdan zaten
o renge evet dedim okadar gitti aklım başımdan :)
ya birde bu koltuklar resimde daha çirkin duruyor
ama mobilya mağazasında çok güzel duruyordu
renginide değişemiyorum canım
çünkü firma siparişi vermiş adamlar uğraşmak istemiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…