Ahanda Bu Süpermiş Yuppiiiiiiiiiiiiiiiii Mor Renk Güzeldir Yaa
kuzum bende bu koltuklardan istiyodum ama pek kullanışlı değil kuzenimin var ordan biliyorum tatlım bende farklı modeller düşünebilirsin
kızlar sonunda eşimi ikna ettim ve koltukların rengini değiştirdik
alt rengi gri üst rengi istediğim gibi mor oldu
kırlentlerde beyaz üstüne mor desenli
Ben modeli beğendim ama neden kullanışlı degilki bana cok rahat geldi koltuklar leke tutmamasi kullanis açısından avantaj belki yanlari olmadigi icin mi acaba kullanışsız dediniz acaba
içine sinen olmuş canım çok sevindimgüzel günlerde kullan
kızlar oturma odam için bu tv ünitesini aldım Eki Görüntüle 864164
ona uyumlu olsun diye rengini beğenmesemde bu koltuk takımlarını aldım Eki Görüntüle 864166
sizce nasıl kızlar koltukların hepsi yatak oluyor bel kısmı 3 kademe ayarlanabilir leke tutmayan kumaş
ama çokda içime sinmedi değişsem mi acaba
koltukların renginimi beğenmemiştim sonunda eşimi ikna edip değiştirdik renkleri
alt rengi gri üst rengi mor kırlentleri beyaz üzerine mor desenli olacak
evet kuzum bide oturunca içine göçüyor diye sevmedi bizimkilerde
koltuklarını deısebılıosan acil deıs .. bızde 4 yıl evvel aynı koltuklardan aldık ıstersen resmını atayım kırmızı krem bızımkıde. 1 yıl sonra elımızde patladı cok berbat bı gun o rası bıgun surası arza yapıo
Anladim canım benimde yumuşak olmasi hoşuma gitti kaç koltuk takimina baktiysak sertti bende sert sevmiyorum yumsak olsun istiyordum zatenyanılmıosam ıstıkbaldi. bellonada olablr cunku bu ıkısını cok karıstırıorum ben hep:S bıde ıcıne gocuo cokuyoo yanı dıe sevmedı babam hep kızdı
ona uyumlu olsun diye rengini beğenmesemde bu koltuk takımlarını aldım Eki Görüntüle 864166
sizce nasıl kızlar koltukların hepsi yatak oluyor bel kısmı 3 kademe ayarlanabilir leke tutmayan kumaş
koltukların renginimi beğenmemiştim sonunda eşimi ikna edip değiştirdik renkleri
Tv ünitesi güzelmiş ama o oturmaa grubunda oturması hiç rahat değil bilgin olsun.
Hadi ya
Bende koltuklar çok rahat diye istedim canım
Teyzemdede var bu koltuklardan oda çok memnun aslinda
Sadece yanlari olmadigi icin mi rahat degil dedin acaba
Bunun kırmızı köşe takımından arkadaşım aldı çok güzel benim boyum uzun olduğu halde koltuğa yaslandığım zaman ayaklarım yere deymiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?