kızlar sizce bu mobilyalar nasıl fikirlerinize ihtiyacım var

kuzum bende bu koltuklardan istiyodum ama pek kullanışlı değil kuzenimin var ordan biliyorum tatlım bende farklı modeller düşünebilirsin

kuzum bende bu koltuklardan istiyodum ama pek kullanışlı değil kuzenimin var ordan biliyorum tatlım bende farklı modeller düşünebilirsin

Ben modeli beğendim ama neden kullanışlı degilki bana cok rahat geldi koltuklar leke tutmamasi kullanis açısından avantaj belki yanlari olmadigi icin mi acaba kullanışsız dediniz acaba

koltuklarını deısebılıosan acil deıs .. bızde 4 yıl evvel aynı koltuklardan aldık ıstersen resmını atayım kırmızı krem bızımkıde. 1 yıl sonra elımızde patladı cok berbat bı gun o rası bıgun surası arza yapıo

evet kuzum bide oturunca içine göçüyor diye sevmedi bizimkilerde

Anladim canim umarim benimkilerde çok çökmez içine çünkü artik model degisemem zaten zorla rengini değiştirdim hem ben modelini oturma odasi cok begendim yanlari icin yapiskanli büyük kırlent yaptirabilirim rahat olmazsa eger

Canim markasını ogrenebilirmiyim acaba sizin koltuklarin çünkü bu modeli bir çok firma üretiyor ama hepsinin kalitesi ayni olmuyor teyzemde aldi bu modelden ama onunki Doğtaş uc dort sene oldu alali cok memnun hic bir sorun yasamadi birde benim aldigimin yedi yil garantisi var bizimkinin markasida imaj mobilya

yanılmıosam ıstıkbaldi. bellonada olablr cunku bu ıkısını cok karıstırıorum ben hep:S bıde ıcıne gocuo cokuyoo yanı dıe sevmedı babam hep kızdı

yanılmıosam ıstıkbaldi. bellonada olablr cunku bu ıkısını cok karıstırıorum ben hep:S bıde ıcıne gocuo cokuyoo yanı dıe sevmedı babam hep kızdı
Anladim canım benimde yumuşak olmasi hoşuma gitti kaç koltuk takimina baktiysak sertti bende sert sevmiyorum yumsak olsun istiyordum zaten

Tv ünitesi güzelmiş ama o oturmaa grubunda oturması hiç rahat değil bilgin olsun.

Tv ünitesi güzelmiş ama o oturmaa grubunda oturması hiç rahat değil bilgin olsun.

Hadi ya
Bende koltuklar çok rahat diye istedim canım
Teyzemdede var bu koltuklardan oda çok memnun aslinda
Sadece yanlari olmadigi icin mi rahat degil dedin acaba

Hadi ya
Bende koltuklar çok rahat diye istedim canım
Teyzemdede var bu koltuklardan oda çok memnun aslinda
Sadece yanlari olmadigi icin mi rahat degil dedin acaba

Bunun kırmızı köşe takımından arkadaşım aldı çok güzel benim boyum uzun olduğu halde koltuğa yaslandığım zaman ayaklarım yere deymiyor

Bunun kırmızı köşe takımından arkadaşım aldı çok güzel benim boyum uzun olduğu halde koltuğa yaslandığım zaman ayaklarım yere deymiyor

anladım canım bu kısım hiç dikkatimi çekmedi artık koltuklarım gelince dener yazarım :)

Bu koltukları biliyorum çok rahat tam benim gördüğüm renkle değişmişsin
birde süpürme silme kolaylığı var hiç yabana atılacak ayrıntı değil eşşek gibi köşe takımını ileri it sil süpür geri it mahvoluyorum şimdiki aklım olsa altı bu şekilde bi takım seçerdim
Güle güle kullan ...

renk olarak guzelms ama koltuklar bıraz bu fotodakınde sade kalmıs yasam unıtesı daha şık kalmış sanki bi de kahve falan var morla uyum sağladı mı gri mor kahve beyaz karışmış gibi son halini de koy seninkilerin olmadıııı

Kesinlikle alma o koltukları inşallah almamışsındır henüz
Ben 7 yıl önce benzerlerini aldım ve son 3 yıldır değiştirmek için fırsat kolluyorum canım süngerleri çok çabuk bırakıyor kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…