ben de evlenirken boş odamız için kanepesini almıştım 4 yıldır kurtulamadım hiç mi hiç sevmiyorum rahatta gelmiyo bize, bunlar 1- 2 yılda değişecek şeyler değil içine sinmediyse mobilyacıya yalvar yakar değiştir kullanılmamış koltukları nasıl değiştirmezler hem olur mu öyle şey içine sinen olsun bence tabi
bence koltuklar gayet klas duruyo. belki kırlent kılıflarını değiştirip çiçekli kumaşlardan kahveye uygun bir desen ve renkte yeni kılıflar diktirebilirsin. renk gelmiş olur. ama çok kullanışlı ve şık duruyor.
canım bende koltuk takıının tek kanepesini aldım gri siyah inanılmaz rahat yattım mı kalkasım gelmiyo ayrıca mağazada bu kahvelerde vardı çok hoştu ama benim evim gri siyah kırmızı tonlarında diye başka aldım odana şık bir perde yaptırıp aynı kumaştan kırlent diktirebilirsin
Koltukları beğendim ben canim ama renk içime sinmedi
Değiştirme k için aradim ama sipariş verdik olmaz falan diyince ustelemedim bende
Neyse artik yapacak bişe yok
Hali perde ve aksesuarlarla odanin kasvetini dağıtmaya calisicam
modelini beğendiysen tatlım renkleri çok hoş asil duruyo bence,benimki turuncu yeşildi şimdi üstüne krem rengi polar örtü örttüm gökkuşağı gibi renk renk kırlentler aldım cıvıl cıvıl bi oda oldu
kızlar oturma odam için bu tv ünitesini aldım Eki Görüntüle 864164
ona uyumlu olsun diye rengini beğenmesemde bu koltuk takımlarını aldım Eki Görüntüle 864166
sizce nasıl kızlar koltukların hepsi yatak oluyor bel kısmı 3 kademe ayarlanabilir leke tutmayan kumaş
ama çokda içime sinmedi değişsem mi acaba
koltukları değiştirin sonra pişman olursunuz
Koltuk Yatak Olabilmesi Ve Leke Tutmayan Kumaş Olabilmesi Güzel Koltuğun Altlarını Rahatça Silebilirsinde Bu Koltuklar Leke Tutmuyor Ama Çok Toz Barındırıyor Bezle Silmek Zor İşde Çünkü Girintili Çıkıntılı Ya Koltuk Nasıl Desem Düz Bi Oturma Zemini Yok Silmek Zor Yani Bilmem Anlatabildimmi Sorun Orda Gelelim Tv Sehpasına Daha Dolaplı Bişiy Olsaydı Daha İyi Olmazmıydı :26: Beyaz Lake Fikri Güzel Kullanışlı
Canım Koltuk Gayet Şık Tarz Modern Güzel Sorun Sık Tozlanıcak Olması Aynı Kumaş Bende de Var Mobilya Tozu Alır Gibi Toz AlıyorumLeke Tutmuyor Ama Toz İşde
Peki elektrik süpürgesiyle süpürsem hergün yinemi toZ olur yoksa dedigin gibi düz olmadigi için silmek çok zor olur
koltuklar cok rahat bende var oturması keyifli krem olsa daha iyi olurdu üstüne polar sererdin gerçi ben poları sevmiyorum ama yani neden beyaz ünite almadın ki beyaz ünite daha ferah oluyor koltuk taşınacagın sehirde yok mu ki boşuna bunları görütmesen ordan alsan daha mı iyi olurdu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?