İkinci ev için mi bu kavga gürültü..!!!
Öyle bir anlatmışsınız ki sanki kapıda kalmışsınız gibi..
katılıyorumİkinci ev için mi bu kavga gürültü..!!!
Öyle bir anlatmışsınız ki sanki kapıda kalmışsınız gibi..
abisi zaten ev alacak kapasitede b,ir adam değil inanın 45 yaşında bu yaşa kadar ne evlenebilmiş ne de ev alabilmiş beceriksiz anlayacağınız iyi bir insan ama beceri yok onu seviyordum ama bu davranışından sonra birşey hissetmiyorum
kızlar bütün yorumları okuudm ve merak ettiğiniz soruların cevabını en başında verdim aslında ama iyi okumamışsınız sanırım lütfen tekrar okuyup yorum yapın derim; bir kişi de bana hak verseydi gam yemezdim, abisi bekar ve 45 yaşında o yaştaki bir adamın o kadar para biriktirmiş olmasına neden bu kadar şaşırdınız anlamadım abisinin bankada 120 bin lirası var o yaşta bir adamın evi olmalı diye düşünüyorum bende ki; elindeki parayla istediği gibi ev alamadığı için para bekliyor bir de kararsızlığından ayrıca abisini ben tanıyorum onunla evlenecek kıza Allah yardım etsin gittiği restaurantta etin nasıl piştiğini kaç dakika tavada mı başka şeyde mi pişirildiğini aşçıya soran bir adam anladınız mı neyse Allah gönlüne göre versin diyorum ama başında parayı veririm deyip biz evsahibiyle pazarlık yaptıktan sonra veremiycem deyip kıvırmasını mı normal karşılıyorsunuz pes doğrusu, eşim bana tepkili değil abisinin yaptığına inanamadığı için şokta benimle de konuşmuyor o evi gördüğüm anda benim olmalı dedim ayrıca bu zamanda 40 bin lira çok büyük para değil bizim paramaız var açığımız o kadar gelirimiz gayet iyi ama şuanlık kredi çekmek istemiyoruz neyse kızlar o ev nasip olacaksa bana yine olur diyorum
adam parayı verseydi ondan iyisi olmazdı sanırım.burda kötülüyorsunuz.ayıp bu yaptığınız.
sevgili ,bizim evimiz var zaten ikinci ev istiyoruz iki yıllık evliyiz arabamız var arsalar var arsalar ha deyince satılmıyor ev olsaydı hemen arabamızı satacaktık babamın arabasını kullanacaktık araba alana kadar!!
Hay Allah yaa... 2. eviniz ise benim yorumlar değişirrr...kaydirigubbakcemile2
Siz abiye yardım etsenize o zaman, beceriksiz adam bir ev sahibi olsun. Siz ona verin 40 bin TL, adam gönlündeki evi alsın, daha 1 evi yok bak 45 yaşına gelmiş, evlenemedi bile.. :jeyyar::jeyyar:
madem arsalarınız var,önce arsayı satın,sonra ev bakın
ev çook yine bulursunuz,yeter ki para hazır olsun...
yok arkadaş arsaları satmak istemiyor.evi faiz ödemeden alacak.çok uyanık kendisi !
Burada hepimiz kardeşiz gibilerinden,
biz aramızda toplasak o 40 bin TLyi..sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kaçırmışsınız konu sahibini de zaten
kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?