kızlar sizce kim haklı yardım edin

Madem ev almaya niyetlisin, heralde 1 günde karar vermedin, arsalar hemen satılmıyor diyor birde, bekle biraz o zaman sat, ondan sonra bak evine. Evler kaçmıyor ya.
Hava binbeşyüz, ama bize para vermedi demek komik oluyor yani. Mümkünse siz abiye verin o zaman.
Adamcağız sizin tabirinizle bir baltaya sap olamamış ve şimdiye kadarda sizden birşey istememiş o haliyle. Tabi istemek bu kadar varlıkla sizin hakkınızdı pardon.
Ben kendim bir baltaya sap olamamışsam(!), çıkıpta varlığına varlık katacak diye, kardeşime para dağıtmam. Bir baltaya sap olamadığıma göre millete verecek parayı nereden bulabiliyorum orasıda düşünülür, demek ki bir baltaya sap olabilmiş abi.

valla karşı tarafıda dinlemek gerek diyorum..

açıkçası ben para konularına duygusal değil profesyonel bakıyorum..

evet parayı vericem diyip ertesi gün vermemesi ayıp ama bu kadar tepki vermemek gerek..

oo konuyu okudum..bencede abi haklı..

ayrıca abini tanı demekte ne oluyor..resmen iki kardeşi birbirine düşürme çabası sezdim

Bende bu sözlere çok şaşırdım .. Ne derdiniz var eşinizin abisiyle .. bir para vermedi die ağır sözler kullanıyorsunuz.Üstelik vermek zorunda da değil
verebilirim dedi diye illa o parayı size vermek zorunda deıl ki bu ıthamlarda bulunuyorsunuz . Hele eşinize yaptığınız o davranış cok daha kötü neden abi kardeş arasına gırıyorsunuz ' al abinin gerçek yüzü işte ' gb bir cümleyle ..

Üstelikte 2. evmiş , tamamen keyfi .. ayıptır ya insanlar başkalarının hayatlarını,dusuncelerını nekadar basite alıyor,sabote edıyor.
adam para vermedi diyede becerıksız oldu ustelık !! çok yazık,ayıp .. bukadar bencil , kör olmayın ..
Bi zahmet kendinizi toparlayın Önce eşinizden o telefon fırlatma olayı için özür dileyin, Sonra da abiden boyle bır patavatsızlık yaptıgınız ıcın ozur dıleyın.. ne rahatlık ya 30 bin ver, 40 bin ver vermezsende kötü ol !

Son düzenleme:
abisi parayi veripte siz 2. evinizi alsaydiniz melek olucakti adam

ama vermedi kotunun onde gideni hic bsieye yaramayan sahip olmayan kisi oldu

bupara yuzunden iki kardesi birbirine dusurceksiniz

tamamen kendi cikarinizi dusundugunuz icin gercekleri goremiyorsunuz

yazik diyorum

Niye konuşmayacaksınız ki abisiyle kimse size borç vermek zorunda değil 1 yıl içinde geri ödeyebileceğinize inanıyorsanız kredi çekin krediği ödeyin.Ayrıca bahsedilen miktar 40.000 tl az para değil yani.Eşinizin abisininde endişeye düşmesi gayet normal.

Valla ben kaynınızın yerinde olsam bende vermezdim baştan veririm demesi niye sizi çileden çıkarıyor ki adam hesabını yapmış ve ona uymamış vazgeçmiştir...ayrıca şundan adım gibi eminim ki abisi sizden 40 milyar isteyip 1 yıl sonra vericeğini söyleseydi siz bu kadar parayı asla ama asla ona vermezdiniz adamın 45 yaşına kadar evlenmemesi,ev almaması hiç evlenip ev sahibi olmayacağı anlamına gelmez ve şunu da bilin ki insalar yatırımlarını kendi birikimlerinden yaparlar abilerinin,ablalarının yada annelerinin paralarından yada evlerinden değil....

adam parayı verseydi ondan iyisi olmazdı sanırım.burda kötülüyorsunuz.ayıp bu yaptığınız.

sizde bencillik ve uyanıklık hali seziyorum !

çok iyiydi bu kaydirigubbakcemile3

valla açıkça söyleyim birine borç vermekten hiç hoşlanmıyorum.birinden de borç almamda alacak olsamda hemen öderim rahatsız olurum.30 40 binlira borç istemek ne demek ya.hem de kendi imkanın varken.bir evim olsa öbür evi de imkanlarım el verdiğinde alırım.kimseyi borç isteyerek rahatsız etmem.farz etki yüzümü kızartıp istemişim,o vermek istemese o kişiye kızacağıma daha çok utanırım.böyle şeyleri onur meselesi yaparım.nasıl rahat insanlar var şaşıyorum.

Burada hepimiz kardeşiz gibilerinden,
biz aramızda toplasak o 40 bin TLyi..sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3

ya işin kötü tarafı konu sahibi hala düşüncesinin yanlış olduğunun farkında değil.birde kocasına kızıyor.yazık adama da valla.

kaçırmışsınız konu sahibini de zaten
kaydirigubbakcemile3

hakkaten ben de merakla geldım baktım yorumu var mı dıye ama
maalesef yokmusss

bence arkadas nasılsa abı bır baltaya sap olamamıs
coluk cocukta yok ne yapacak o kadar parayı
versın bız degerlendırelım dedı
nasılsa 45'e gelmıs odeyecegız odedık dıyene kadar da olur gıder dıye dusundu
ben parayı gerı vermemek uzere ısrarla ondan almak ıstedıklerını dusunuyorum

Kızlar hepınıze pes doĞrusu!!!! Nasıl bu kadar aŞırıya kaÇabılecek konuŞmalar yapabılıyorsunuz? Buraya bu konuyu aÇtıĞıma pıŞman ettınız benı , ıŞın ıÇın de olmadıĞınız ıÇın nasıl da peŞın hÜkÜmlÜ ve dalga geÇerekten konuŞmalar sergılemıŞsınız tebrık ederım hepınızı, eŞım akŞam laf atıp konuŞtu benımle yanı ben ÖzÜr dılemedım dılenecek bır durum da yok zaten ama sıze kalsa ooooooo; dedı kı abımın yaptıĞı benımde canımı Çok sıktı, hayal kırıklıĞına uĞradım ve bunu fesatlıktan dolayı yaptıĞına karar verdı ve abısının yaptıĞını hala hazmedemedıĞını sÖyledı , buna benzer bır Şeyı daha Önce de yaptıĞını sÖyledı ,eŞım abısıne araba alıp vermıŞ adam,eŞım abısını aldıĞı arsaya ortak etmıŞ ınsan,eŞım abısını baŞı sıkıŞınca para gÖndermıŞ ınsan,eŞım abısını evlensın dıye devamlı teŞvık eden ınsan,abısının kısa vadede ev alacaĞına ınanmıyoruz hazırda parası vardı bzı ıhtıyaÇtan ÖtÜrÜ ıkıncı ev almak zorundayız tamam mı ve bunu bır yıl ıÇınde Ödeme sÖzÜ verdık,bız baŞkalarını maĞdur edecek yapıda ınsanlar deĞılız tanımadan nasılda yargısız ınfazlar yapmıŞsınız ; evet abısı kıl bır adam onu sız deĞıl ben ve eŞım tanıyor ,eŞımın yaptıĞı ıyılıklere karŞılık bız de kısa vadelı bır ıyılık ıstedık Önce verıcem dedı sonra yan Çızdı bız ev sahıbıyle anlaŞmak Üzereydık kı anlaŞsaydık o adama ayıp olmayacakmıydı; eŞım de bunu hala hazmetmıŞ deĞıl ama abım dıyor napabılırım sılemem kı ; ben de sıl demıyorum ne alaka ben bır sÜre konuŞmak ıstemıyorum dedım o da anlayıŞla karŞıladı ne zaman hazır hıssedersem kendımı o zaman konuŞucam ; ev almak ıstedıĞımız muhıtte ev fıyatları Çok yÜksek bıze uygun bır ev bulduk ve Çok ısındık ben Çok ıstedım ,alma dÜŞÜncesı bır anda belırdı Şuan dÜŞÜnmÜyorduk ama hesap kıtap yaptık alalım dedık ÇÜnkÜ bızım ıÇın ıhtıyaÇ bız ıkı Şehırde yaŞama durumunda olucaz yakın zamanda ;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…