- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.592
- 408
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Canimm bende evliyim ve bende de oluyor bu aynen dedigin gibi,ama o ruyamda ki kisi esimden baskasi da olabiliyor.Hamilelikte sacma ruya gorme artiyormus ben buna bagliyorum.Ama senin neden oluyor acep.Oyle bir oluyor ki o sevgiyi iyice hissediyorum.Aman esim duymasinRüyalarımda sık olmasa da; Kim olduğunu bilmiyorum ama böyle sanki filmlerde ki gibi bir sevda masalı yaşıyorum. Yani biri tarafından çok seviliyorum, kalbim sevinle doluyor, seviyorum seviliyorum kısaca. Anlatabildim mi bilmiyorum ama çok güzel duygular yaşıyorum. Mesela bu gece rüyamda biri beni seviyor ama çok masum bir sevgi gerçekten seviyor, bende onu seviyorum, kalbim pır pır atıyor. Bu niye böyle bilmiyorum. Evliyimde ben. Alla alla ya, ama uyanınca mutlu oluyorum kalbimde ki bu duygudan dolayı. Tuhafff bir şey mi bu ya?
Bana da oluyor :) oyle guzel oyle bır sevılme ki sabah kalktığımda mutlu oluyorum :) ustelık nısanlıyım ve ruyamdakı de nısanlım olmuyor :)Rüyalarımda sık olmasa da; Kim olduğunu bilmiyorum ama böyle sanki filmlerde ki gibi bir sevda masalı yaşıyorum. Yani biri tarafından çok seviliyorum, kalbim sevgi ile doluyor, seviyorum seviliyorum kısaca. Anlatabildim mi bilmiyorum ama çok güzel duygular yaşıyorum. Mesela bu gece rüyamda biri beni seviyor ama çok masum bir sevgi gerçekten seviyor, bende onu seviyorum, kalbim pır pır atıyor. Bu niye böyle bilmiyorum. Evliyimde ben. Alla alla ya, ama uyanınca mutlu oluyorum kalbimde ki bu duygudan dolayı. Tuhafff bir şey mi bu ya?
aşk güzel bir şey ama evliyim. Yeniden olsam olsam herhalde evdeki adama olurum, evlilik birliği altında başkasına aşık olmam mümkün değil ama böyle rüyalar işteBence bunu hayal ettikçe rüyana girecektir. Yeniden asık olmak mi istiyorsun?
yok bana olmuyor bana tek olan doğal afetler macera filmlerinden fırlamış rüyalar kabuslar filanRüyalarımda sık olmasa da; Kim olduğunu bilmiyorum ama böyle sanki filmlerde ki gibi bir sevda masalı yaşıyorum. Yani biri tarafından çok seviliyorum, kalbim sevgi ile doluyor, seviyorum seviliyorum kısaca. Anlatabildim mi bilmiyorum ama çok güzel duygular yaşıyorum. Mesela bu gece rüyamda biri beni seviyor ama çok masum bir sevgi gerçekten seviyor, bende onu seviyorum, kalbim pır pır atıyor. Bu niye böyle bilmiyorum. Evliyimde ben. Alla alla ya, ama uyanınca mutlu oluyorum kalbimde ki bu duygudan dolayı. Tuhafff bir şey mi bu ya?
Aynen aynen hiç alakasız biri, tanımıyorum etmiyorum. Ama ciddi çok güzel duygu, unutmuşum yaBende de oluyor. Hic alakasi olmayan birisiyle bir ask yasiyorken buluyorum kendimi.
Bilinc alti diycem, tovbe, hic kocamdan baskasini sevmedim :)
Evet, hatta o günüm mutlu bile geçiyor.off o rüyalar çok güzel oluyor yaauyanınca da salak bi mutluluk oluyor içimde ama sonra kendime geliyorum tabi. ama yinede bazen hoşuma gitmiyor degil
Tabi ki Anlıyorum belki o duygulara özlem duyduğun icin bu tur rüyalar Görüyor olabilirsin, boşver rüya iste sevginin tadını cikar :)aşk güzel bir şey ama evliyim. Yeniden olsam olsam herhalde evdeki adama olurum, evlilik birliği altında başkasına aşık olmam mümkün değil ama böyle rüyalar işte
ahahaha sanırım. Ama bu gece ki çok komikti. Böyle küçük bir böcek var, ben onu üstümden atmak için uğraşırken beni karşıdan izleyen çocuk(kim bilmiyorum) geliyor bana diyor ki" o da sana aşık olmuştur ayrılmıyor peşinden".sen rüyanda pembe dizi çeviriyorsun desene
sende bendensin demek maceradan macerayaBen genelde bir yerlerden atlıyorum rüyamda
Ya da birinden kaçıyorum
Pek aşklı meşkli şeyler görmüyorum görürsem de nadiren
O da olabilir. Duygulara özlem, ama yaşım 28 yeni başladı bende bu işlerTabi ki Anlıyorum belki o duygulara özlem duyduğun icin bu tur rüyalar Görüyor olabilirsin, boşver rüya iste sevginin tadını cikar :)
Bende izlediğim filmden etkilenirim ama bu aralar öyle romantik film de izlemedim ki. Bir kitap okudum acaba ondan mı bilemedimsende bendensin demek maceradan maceraya
brad pittin filmini izledim dünya savaşı z ertesi gece rüyamda zombiler saldırdı mesela
Çok yorucubende anca atlayayım, zıplayayım, ya kaçayım - ya kovalayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?