- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
olabilir ben romantiklerden hiç etkilenmem ama korkunçlu maceralı filmler kitaplar fena etkilerBende izlediğim filmden etkilenirim ama bu aralar öyle romantik film de izlemedim ki. Bir kitap okudum acaba ondan mı bilemedim
sabah güzel uyanınca günde güzel geçiyor vallaEvet, hatta o günüm mutlu bile geçiyor.
Bende mutluluktan geriliyorum;olabilir ben romantiklerden hiç etkilenmem ama korkunçlu maceralı filmle kitaplar fena etkiler
bazılarının bayağı etkisinden çıkamam
o yüzden 6-7 yıldır korku filmi izlemem sadece gerilim izlerim ondan bile gerim gerim gerilirim
Bende hatırlamam pek rüyalarımı, çokta rüya görmem zaten ama bu son zamanlarda hatırlıyorum, resmen sevgi açlığımı dolduruyorum:) Allahtan hiç biri tanıdık değil. Yoksa çok utanırım yaBende aksiyon hep.
Bağırıp çağırıyorum.
Saçma salak rüyalar
Normal yaşantım zaten gergin bide rüyada geriyor
Net bi rüyam yoktur çok hatırlamam
Ajda Pekkana gerginlikte rakip olarak ben varım
Bende hatırlamam pek rüyalarımı, çokta rüya görmem zaten ama bu son zamanlarda hatırlıyorum, resmen sevgi açlığımı dolduruyorum:) Allahtan hiç biri tanıdık değil. Yoksa çok utanırım ya
Yaa nedir seni bu kadar etkileyen. Hadi benim eşimle sevgi konusunda çok bir bişiyimiz yok ama sen neden öylesin ki. O da bunaltır insanı valla.Ben aksiyonik rüyalarımı hatırlamıyorum
Yani çoğu rüyam aksiyonlu
Anem diyor ctlakb buün çok çığlık attın kız kardeşin korktu
Bide hatırlasam
Tüm gece sağa dön çığlık at sola dön çığlık at
Hepte rüyalarım içimi sıkan tiplerden
rüyada bile huzurlu değilim
Böyle bir adamın var olmadığından ismim gibi eminim. Kalmadı adam gibi adam ki. Ya da yaşadıklarımızdan yaşantılarımızdan böyle izlenim edindim. Ha birde çalıştığım iş yerinden ötürü de adam olanların sayısını olmayanların sayısı ile orantılayabiliyorum:) Benim gibi ancak rüyamda işte görüyorum, hissedebiliyorum bişiycikler. Yoksa çok beklerimBazen diyorum ki hayali bir sevgilim olsa, sadece Ben görsem, sadece beni sevse hep sevse. Koşulsuz kırmadan üzmeden... O kadar kalbim kırık ki Yaşadığım ilişkilerden, en azından hic hayal kırıklığı yasamayacağım hayali bir ilişkim olsun Ömür boyu evlenmem o zaman. O hale geldim ya resmen, her gece rüyama girsin yada halüsinasyon göreyim ama mutlu olayım offff
Yaa nedir seni bu kadar etkileyen. Hadi benim eşimle sevgi konusunda çok bir bişiyimiz yok ama sen neden öylesin ki. O da bunaltır insanı valla.
Ondan bu rüyaların. Baba sevgisizliği, yalnızlık hepsi bir etken. Benimde babam yok, eşimle de problem hep, sanırım bunlardan dolayı Rabbim beni rüyada güldürüyor:) Allah kolaylık versin inşallah.Bilmiyorum..
Ailevi sıkıntılarım var..
Babamı sevmem..
Erkek arkadaşım var ama oda her an gidicek gibi düşünüyorum.
Babamla bile sıkıntım varken elin oğlundan korkuyorum.
Yalnızlık psikolojim var.
Neredeyse hayatımın hiç bi noktasında huzur bulduğum, mutlu olduğum koşulsuz rahat olduğum bi alanım yok.
Kısıtlıyım sürekli..
Ay ama ne güzellll
Ben evliyim tuhaf olan da obanada oluyor arada ve bekarım ben :)
Ondan bu rüyaların. Baba sevgisizliği, yalnızlık hepsi bir etken. Benimde babam yok, eşimle de problem hep, sanırım bunlardan dolayı Rabbim beni rüyada güldürüyor:) Allah kolaylık versin inşallah.
:)) rüya işte cnm seçemiyoruz neyi göreceğimiziBen evliyim tuhaf olan da oBekarken oooo ne hayaller kurardım. Ama şimdik kendiliğinden rüyama giriyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?