Kızlar sizde de oluyor mu böyle? Bende mi tuhaflık var...

Bende izlediğim filmden etkilenirim ama bu aralar öyle romantik film de izlemedim ki. Bir kitap okudum acaba ondan mı bilemedim
olabilir ben romantiklerden hiç etkilenmem ama korkunçlu maceralı filmler kitaplar fena etkiler

bazılarının bayağı etkisinden çıkamam

o yüzden 6-7 yıldır korku filmi izlemem sadece gerilim izlerim ondan bile gerim gerim gerilirim

Bende mutluluktan geriliyorum; Demekki vücut mu bunu yapıyor bilmiyorum. AMa benim bir alakam yok yani bu rüyalarla

Bende aksiyon hep.
Bağırıp çağırıyorum.
Saçma salak rüyalar
Normal yaşantım zaten gergin bide rüyada geriyor
Net bi rüyam yoktur çok hatırlamam
Ajda Pekkana gerginlikte rakip olarak ben varım

Bende aksiyon hep.
Bağırıp çağırıyorum.
Saçma salak rüyalar
Normal yaşantım zaten gergin bide rüyada geriyor
Net bi rüyam yoktur çok hatırlamam
Ajda Pekkana gerginlikte rakip olarak ben varım
Bende hatırlamam pek rüyalarımı, çokta rüya görmem zaten ama bu son zamanlarda hatırlıyorum, resmen sevgi açlığımı dolduruyorum:) Allahtan hiç biri tanıdık değil. Yoksa çok utanırım ya

Bende hatırlamam pek rüyalarımı, çokta rüya görmem zaten ama bu son zamanlarda hatırlıyorum, resmen sevgi açlığımı dolduruyorum:) Allahtan hiç biri tanıdık değil. Yoksa çok utanırım ya

Ben aksiyonik rüyalarımı hatırlamıyorum
Yani çoğu rüyam aksiyonlu
Anem diyor ctlakb buün çok çığlık attın kız kardeşin korktu
Bide hatırlasam
Tüm gece sağa dön çığlık at sola dön çığlık at
Hepte rüyalarım içimi sıkan tiplerden
rüyada bile huzurlu değilim

Yaa nedir seni bu kadar etkileyen. Hadi benim eşimle sevgi konusunda çok bir bişiyimiz yok ama sen neden öylesin ki. O da bunaltır insanı valla.

Bazen diyorum ki hayali bir sevgilim olsa, sadece Ben görsem, sadece beni sevse hep sevse. Koşulsuz kırmadan üzmeden... O kadar kalbim kırık ki Yaşadığım ilişkilerden, en azından hic hayal kırıklığı yasamayacağım hayali bir ilişkim olsun Ömür boyu evlenmem o zaman. O hale geldim ya resmen, her gece rüyama girsin yada halüsinasyon göreyim ama mutlu olayım offff

Böyle bir adamın var olmadığından ismim gibi eminim. Kalmadı adam gibi adam ki. Ya da yaşadıklarımızdan yaşantılarımızdan böyle izlenim edindim. Ha birde çalıştığım iş yerinden ötürü de adam olanların sayısını olmayanların sayısı ile orantılayabiliyorum:) Benim gibi ancak rüyamda işte görüyorum, hissedebiliyorum bişiycikler. Yoksa çok beklerim

Yaa nedir seni bu kadar etkileyen. Hadi benim eşimle sevgi konusunda çok bir bişiyimiz yok ama sen neden öylesin ki. O da bunaltır insanı valla.

Bilmiyorum..
Ailevi sıkıntılarım var..
Babamı sevmem..
Erkek arkadaşım var ama oda her an gidicek gibi düşünüyorum.
Babamla bile sıkıntım varken elin oğlundan korkuyorum.
Yalnızlık psikolojim var.
Neredeyse hayatımın hiç bi noktasında huzur bulduğum, mutlu olduğum koşulsuz rahat olduğum bi alanım yok.
Kısıtlıyım sürekli..

Ondan bu rüyaların. Baba sevgisizliği, yalnızlık hepsi bir etken. Benimde babam yok, eşimle de problem hep, sanırım bunlardan dolayı Rabbim beni rüyada güldürüyor:) Allah kolaylık versin inşallah.

Bekarsın ve sevgilin olsun istiyorsun sandım , ondandır diyecektim ama bilemedim şimdi..

Ondan bu rüyaların. Baba sevgisizliği, yalnızlık hepsi bir etken. Benimde babam yok, eşimle de problem hep, sanırım bunlardan dolayı Rabbim beni rüyada güldürüyor:) Allah kolaylık versin inşallah.

Ben rüyada da gülemiyorum.
Her sabah uyandığımda içimde acı..
Babamla da çok büyük sorunlar yaşadık.
Kalbim öyle bi sıkışıyor ki tarif edemiyorum.
En hafif örnekleyerek anlatmam gerekirse;
''Sevdiğin birini kaybetmişsin, üstünden bi süre geçmiş o en yoğun acı hali yok ama hep kendini hissettiren sürekli içinde olan kırgınlığın çaresizliğin var ve buna engel olamıyorsun benimsemişssin öyle devam ediyorsun. Nefes almak gibi geliyor. Mecburiyet onunla bütünleşmiş bi hayatın..''

Gülmekten korkuyorum çünkü sonunda ağlarım..

Rüyada bile garip rüyalar..
Ağlamak zırlamak..
Sabah nedeni bilmediğin iç sıkıntısı sıkışması..
Tüm günün rüyanın etkisiyle kötü olmasa bile hayatından dolayı kötü..

Yaş 20..
Hissettiğimse; ben fosilim..

Öyle yorgun yatıyorum ki rüyalarımı hatırlayamıyorum
Rüya gördüğümü biliyorum ama ne gördüm bilemiyorum =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…