- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.592
- 408
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Kendini mutlu etmek için bir şeyler yapmalısın. Seni hayata bağlayan, tutunmanı sağlayan bir sebebin muhakkak vardır. Benimde evlendikten sonra hayatım resmen çok özür dileyerek söylüyorum ama bok gibi yine de oğlum var. Mutlu olma sebebim. Sen fosil değilsin, sadece kendini bu kırgınlıklardan, sıkıntılardan çekip kurtarman lazım. yaşın daha çok genç. Gülmekten korkma Ağlasan bile...Ben rüyada da gülemiyorum.
Her sabah uyandığımda içimde acı..
Babamla da çok büyük sorunlar yaşadık.
Kalbim öyle bi sıkışıyor ki tarif edemiyorum.
En hafif örnekleyerek anlatmam gerekirse;
''Sevdiğin birini kaybetmişsin, üstünden bi süre geçmiş o en yoğun acı hali yok ama hep kendini hissettiren sürekli içinde olan kırgınlığın çaresizliğin var ve buna engel olamıyorsun benimsemişssin öyle devam ediyorsun. Nefes almak gibi geliyor. Mecburiyet onunla bütünleşmiş bi hayatın..''
Gülmekten korkuyorum çünkü sonunda ağlarım..
Rüyada bile garip rüyalar..
Ağlamak zırlamak..
Sabah nedeni bilmediğin iç sıkıntısı sıkışması..
Tüm günün rüyanın etkisiyle kötü olmasa bile hayatından dolayı kötü..
Yaş 20..
Hissettiğimse; ben fosilim..
Evet, çok memnunum ama. Sanırım Rabbim bari rüyanda mutlu ol diyor:)) rüya işte cnm seçemiyoruz neyi göreceğimizi
Cutecim zaten senin çok güzel bir evliliğin var.Ben hiç böyle rüyalar görmüyorum ama ya
bu ara olmus dertler derya denız valla hiç agzımın tadı yok. sen naptın buarada senıde gordum ne guzel bır ınsansın sen bı sıkıntı oldugunu anladım resımlerden nedense , sımdı bı konularına bakım dedım cogu okudugm konular anımsadım ama senın sen oldugunu bılmıyordumCutecim zaten senin çok güzel bir evliliğin var.Mutlusun, gerçek hayatta yaşıyorsun işte. Ne yapacan rüyanda görüp. Ben rüyamda görmektense gerçek hayatta yaşamayı yeğlerdim:)))
Kendini mutlu etmek için bir şeyler yapmalısın. Seni hayata bağlayan, tutunmanı sağlayan bir sebebin muhakkak vardır. Benimde evlendikten sonra hayatım resmen çok özür dileyerek söylüyorum ama bok gibi yine de oğlum var. Mutlu olma sebebim. Sen fosil değilsin, sadece kendini bu kırgınlıklardan, sıkıntılardan çekip kurtarman lazım. yaşın daha çok genç. Gülmekten korkma Ağlasan bile...
Sende çoook güzel bir insansın. Ailen de Öyle. Olmasın dertler deryabu ara olmus dertler derya denız valla hiç agzımın tadı yok. sen naptın buarada senıde gordum ne guzel bır ınsansın sen bı sıkıntı oldugunu anladım resımlerden nedense , sımdı bı konularına bakım dedım cogu okudugm konular anımsadım ama senın sen oldugunu bılmıyordum
nıhayete erecek mı ne durumdasın
Babanla neden aran bukadar kötü?Ben 15 yaşından beri güldüğüm kadar hayal kurduğum kadar üzüldüm..
Şimdi hayallerim azaldı..
Beklentim sadece mutlu huzurlu sevgi dolu bi evlilik..
Sevilmek ve bunu çok çok fazla hissetmek..
Sevildiğimi düşünüyorum ama bitmicek değil.
Ben babaya olan sevgimi kaybettiysem, elin oğluda bana olan sevgisini kaybedebilir..
Babamla bile aramızdaki duvarlar varken onun beni sevdiğini düşünmezken elin oğlunun sevgisine çokta inanmak istemiyorum..
Yine hüsran yaşamaktan korktuğumdan..
Arkadaş çevrem çok yok.
Olsa da güvenemiyorum kimseye..
Bazen öyle bi düşünceye giriyorum ki;
Babam ölse sanki tüm psikolojik yoksulluğum geçicek..
İş hayatım yok.
Evdeyim.
Gelirim yok maddi özgürlüğüm yok.
Sevgilim benim tek destekçimdi şimdi oda uzak bi şehirde..
Artık kendimle uğraşmaya başladım..
Saçım başım boyum kilom..
Sırf başka şeylerle uğraşıp içimdeki acı azalsın diye ama azalmıyor..
Kafam dağılsın diyorum dağılmıyor.
Kendime sarıp duruyorum.
Oram kötü
Buram şöyle
Şuramda şu var falan.
İçsel yani.
Bunlar rüyalarıma da giriyor.
Ben delirmiyeyim diye dua ediyorum.
Önceden fosil olmamak isterdim.
Bunu benimsedim de aklımı yitirmiyeyim diyorum artık..
Ayyy o ne ya korkutma benii ama hep farklı kişiler bende.Korkutmak istemem ama bu tür seyler hakkinda söyle duyum aldim.. cinler birine ask duyunca rüyasina girer kendine asik etmeye calisirmis korurmus vs. tam olarakda yüzünü göstermezmis evli bayanlardada oluyormus.. umarim öyle birsey degildir insALLAH
Babanla neden aran bukadar kötü?
Hay Allah çok üzüldüm. Bir baba nasıl bunu yapar ki. Hele de kiz evladına. Ne diyim inşallah düzelir. Baban yaptıklarının farkına varir. Çok dua et. Şimdi böylesin ama ileri de ne olacağı Belli olmaz. Yasin cok genç. Ümitsizliğe kapılma sakin. Senin de sınavın bu olsun. Kendi yuvandan çoook mutlu ol inşallah.Küfür etti.
Evden kovdu.
Evlatlıktan reddetti.
Ne cenazeme ne cenazesine nede düğününe dedi.
Si.. git dedi.
4 kardeşiz ama benim 3 çocuğum var catlakb'ye babalığım kalmadı dedi..
Ve yemin ederim elle tutulur bi sorunum yoktu.
Terslenmezdim bile.
Geçen yıl ağustos ayına kadar..
NasilllllllOlmaz mı, lakin benimkiler masum aşk tadında olmuyo
Ayy amaninnnn ağzından çıkmasın yanlışlıkla birisinin ismiiibenim ruyalarim allak bullak tüm gece boyunca rüyalar içindeyim ama aşk falan yok iyikide yok çünkü rüya gorurkende sayikliyorum ne görsemboşanma sebebi olur
Hay Allah çok üzüldüm. Bir baba nasıl bunu yapar ki. Hele de kiz evladına. Ne diyim inşallah düzelir. Baban yaptıklarının farkına varir. Çok dua et. Şimdi böylesin ama ileri de ne olacağı Belli olmaz. Yasin cok genç. Ümitsizliğe kapılma sakin. Senin de sınavın bu olsun. Kendi yuvandan çoook mutlu ol inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?