Kızlar sizde de oluyor mu böyle? Bende mi tuhaflık var...

Kendini mutlu etmek için bir şeyler yapmalısın. Seni hayata bağlayan, tutunmanı sağlayan bir sebebin muhakkak vardır. Benimde evlendikten sonra hayatım resmen çok özür dileyerek söylüyorum ama bok gibi yine de oğlum var. Mutlu olma sebebim. Sen fosil değilsin, sadece kendini bu kırgınlıklardan, sıkıntılardan çekip kurtarman lazım. yaşın daha çok genç. Gülmekten korkma Ağlasan bile...

Ben hiç böyle rüyalar görmüyorum ama ya

Cutecim zaten senin çok güzel bir evliliğin var. Mutlusun, gerçek hayatta yaşıyorsun işte. Ne yapacan rüyanda görüp. Ben rüyamda görmektense gerçek hayatta yaşamayı yeğlerdim:)))
bu ara olmus dertler derya denız valla hiç agzımın tadı yok. sen naptın buarada senıde gordum ne guzel bır ınsansın sen bı sıkıntı oldugunu anladım resımlerden nedense , sımdı bı konularına bakım dedım cogu okudugm konular anımsadım ama senın sen oldugunu bılmıyordum
nıhayete erecek mı ne durumdasın

Ben 15 yaşından beri güldüğüm kadar hayal kurduğum kadar üzüldüm..
Şimdi hayallerim azaldı..
Beklentim sadece mutlu huzurlu sevgi dolu bi evlilik..
Sevilmek ve bunu çok çok fazla hissetmek..
Sevildiğimi düşünüyorum ama bitmicek değil.
Ben babaya olan sevgimi kaybettiysem, elin oğluda bana olan sevgisini kaybedebilir..
Babamla bile aramızdaki duvarlar varken onun beni sevdiğini düşünmezken elin oğlunun sevgisine çokta inanmak istemiyorum..
Yine hüsran yaşamaktan korktuğumdan..
Arkadaş çevrem çok yok.
Olsa da güvenemiyorum kimseye..
Bazen öyle bi düşünceye giriyorum ki;
Babam ölse sanki tüm psikolojik yoksulluğum geçicek..
İş hayatım yok.
Evdeyim.
Gelirim yok maddi özgürlüğüm yok.
Sevgilim benim tek destekçimdi şimdi oda uzak bi şehirde..
Artık kendimle uğraşmaya başladım..
Saçım başım boyum kilom..
Sırf başka şeylerle uğraşıp içimdeki acı azalsın diye ama azalmıyor..
Kafam dağılsın diyorum dağılmıyor.
Kendime sarıp duruyorum.
Oram kötü
Buram şöyle
Şuramda şu var falan.
İçsel yani.

Bunlar rüyalarıma da giriyor.

Ben delirmiyeyim diye dua ediyorum.
Önceden fosil olmamak isterdim.
Bunu benimsedim de aklımı yitirmiyeyim diyorum artık..

Son düzenleme:
Sende çoook güzel bir insansın. Ailen de Öyle. Olmasın dertler derya neden oldunuz öyle. Ben eşimle devam. Bir sıkıntı yok gibi suan. Bakalım hayirlsi. Rüyalarım da çok mutluyum

bazen banada oluyo hatta kendimi suclu hissedyorm izlediğimz dizilerden felan etkileniyoruz sanırım

Korkutmak istemem ama bu tür seyler hakkinda söyle duyum aldim.. cinler birine ask duyunca rüyasina girer kendine asik etmeye calisirmis korurmus vs. tam olarakda yüzünü göstermezmis evli bayanlardada oluyormus.. umarim öyle birsey degildir insALLAH

Babanla neden aran bukadar kötü?

Ayyy o ne ya korkutma benii ama hep farklı kişiler bende.

Bende de oldu biara Uzun a bi süre Dizi gibi sürekli görüyordum Hep aynı adamı ve muhteşem bi aşk hikayesi yaşıyorduk Uykudan gülümseyerek uyanıyordum Ama sebebini biliyorum Sevgilimle ayrılmanın eşiğine gelmiştik bir ayı aşkım görüşmemiştik o sıralar Memnun olmadığım çok şey vardı onda o sıralar Rüyamda gördüğüm adam sevgilimin görüntüsünde ama tam eksiksiz hayalimdeji adamdı Sanırım bilinçaltımda onun öyle biri olup da bana dönmesini bekliyordum

Babanla neden aran bukadar kötü?

Küfür etti.
Evden kovdu.
Evlatlıktan reddetti.
Ne cenazeme ne cenazesine nede düğününe dedi.
Si.. git dedi.
4 kardeşiz ama benim 3 çocuğum var catlakb'ye babalığım kalmadı dedi..

Ve yemin ederim elle tutulur bi sorunum yoktu.
Terslenmezdim bile.
Geçen yıl ağustos ayına kadar..

Ohh ne güzel rüyalar görüyorsunuz. Benim sevdiğim asker de. Ama rüyalarımda hep ben askerdeyim. Her gün bi çatışmadayim maşallah

benim ruyalarim allak bullak tüm gece boyunca rüyalar içindeyim ama aşk falan yok iyikide yok çünkü rüya gorurkende sayikliyorum ne görsem boşanma sebebi olur

Hay Allah çok üzüldüm. Bir baba nasıl bunu yapar ki. Hele de kiz evladına. Ne diyim inşallah düzelir. Baban yaptıklarının farkına varir. Çok dua et. Şimdi böylesin ama ileri de ne olacağı Belli olmaz. Yasin cok genç. Ümitsizliğe kapılma sakin. Senin de sınavın bu olsun. Kendi yuvandan çoook mutlu ol inşallah.

Teşekkür ederim..
İnşALLAH.
Benim psikolojimi bozan bu durumlar işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…