- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.592
- 408
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Çok şükür ruyadan başka birşey de hissetmedim bunu. Rabbim göstermesin. Ama dedigin gibi açligimi rüyamda dolduruyorum sanırımbendede oluyor, özlediğim duygular rüyama giriyor.
sanırım nefsani rüya dır diyorum kendi adıma, çünkü nefis herdaim ilgi sevgi istiyor, tabi evlilikte flört kadar duygu yoğunluğu olmuyor, haddimizi bilip başka arayışlara girmediğimizden Mevla rüyada bu doygunluğu veriyor diye tahmin ediyorum. diğer yandan aç tavuk rüyasında yem görüyorda denebilir
Ben evlilikte yasayamadim ama six yaşarsınız inşallah. Ama çok güzel duygularmis cidden :)))Aynı beni anlatmışsınız tek farkımız ben bekarım. Buna benzer konu açmıştım, gerçekte de duygular bu kadar yoğun yaşanıyor mu merak ediyorum, yaşayamamaktan da korkuyorum.
Nasıl sorunlar çıkıyor kj kendi eşimle. Gerçi bu tür şeyleri konuşmak yasak sanırım canım ya.Bilmiyorum canim öyle okudum duydum korkutmak istemem seni ama birinin varligini tam olarak hissediyormusun yani basta biraz mesafeli gibide sonradanmi asik oluyorsun gibi? Cok sacma gelebilir ama bu tür birsey musallat oldugunda bide kendi esinle sorunlar cikiyor tuhaf olanida bu..
Ben kendim iyi değilim canım biraz rahatlamaya cok ıhtıyacım var cumartesıye son 2 gun hayırlısı ınsallah aıle hayatımızda bısey yok ama ıcsel olarak cok zor durumdayım . senın adına cok sevındım ınsallah cok guzel gecer bundan sonrasıSende çoook güzel bir insansın. Ailen de Öyle. Olmasın dertler deryaneden oldunuz öyle. Ben eşimle devam. Bir sıkıntı yok gibi suan. Bakalım hayirlsi. Rüyalarım da çok mutluyum
Cumartesi randevun var değil mi Cute. İçsel olarak bende rahat değilim, zor durumdayım. Ne kadar randevu aldımsa hep bir sebep çıktı gidemedim. Sen gittikten sonra bakalım bir nebze rahatlama olacak mı ki olur inşallah:) Profil resmin çok güzelBen kendim iyi değilim canım biraz rahatlamaya cok ıhtıyacım var cumartesıye son 2 gun hayırlısı ınsallah aıle hayatımızda bısey yok ama ıcsel olarak cok zor durumdayım . senın adına cok sevındım ınsallah cok guzel gecer bundan sonrası
buara ne kadar kalabalık olsakta hıssettıgım dıger kuvvetlı sey yalnızlık acıkcası . esım ne kadar destek olursa olsun benm kadar kımse acı cekmıyor endıselenmıyor bundan gocunmuyorum cunku mutlaka bugunlerde gececek bılıyorum.Cumartesi randevun var değil mi Cute. İçsel olarak bende rahat değilim, zor durumdayım. Ne kadar randevu aldımsa hep bir sebep çıktı gidemedim. Sen gittikten sonra bakalım bir nebze rahatlama olacak mı ki olur inşallah:) Profil resmin çok güzel
Hakkımız ama bırakmıyorlar ki mutlu olalım. Ya dış etken ya kendi iç dünyamız. Hüzün kapladımı içimizi siddin sene çıkmıyor. Ama elbet bize de bir aydınlık görünür. Ne güzel sana destek olan bir eşin var. Seviyorsun. Seviliyorsun. Birde minik Egen:) Çok kalabalık bir de arkadaşların var. Ben ne sevildiğimi hissediyorum ne de başka bir şey. Sadece bir masum sevgi oğlumun sevgisi var. Gerisi boş benim için. O beni ayakta tutuyor. Yine de bir umut ışığı:) Rüyalarımda mutluyum amabuara ne kadar kalabalık olsakta hıssettıgım dıger kuvvetlı sey yalnızlık acıkcası . esım ne kadar destek olursa olsun benm kadar kımse acı cekmıyor endıselenmıyor bundan gocunmuyorum cunku mutlaka bugunlerde gececek bılıyorum.
bızım bu 4. randevu ınsallah bu sefer bısey cıkmazda gorusebılırım . ınsallah hepımız ferahlarız uc gunluk dunya dun gectı bugun gecıyor ne kaldı sadece yarın mutluluk ıcınde yasamak bızımde hakkımız
ama aslında cevremdekı o kadar az kısıye ıcımı dokuyorum kıHakkımız ama bırakmıyorlar ki mutlu olalım. Ya dış etken ya kendi iç dünyamız. Hüzün kapladımı içimizi siddin sene çıkmıyor. Ama elbet bize de bir aydınlık görünür. Ne güzel sana destek olan bir eşin var. Seviyorsun. Seviliyorsun. Birde minik Egen:) Çok kalabalık bir de arkadaşların var. Ben ne sevildiğimi hissediyorum ne de başka bir şey. Sadece bir masum sevgi oğlumun sevgisi var. Gerisi boş benim için. O beni ayakta tutuyor. Yine de bir umut ışığı:) Rüyalarımda mutluyum ama
Egenin durumu çoğu çocuğun öz babası ile olan muhabbetinden daha güzel. Ege vakti geldiğinde geçmişi öğrenecek ve şimdiki babasına çok minnettar olacak. İyi baba nasıl olunur onu öğrenecek. Hiç canını sıkma. Çok iyi olacak herşeyama aslında cevremdekı o kadar az kısıye ıcımı dokuyorum kı
bu egenın durumunu sadece annem , abım , yengem , esım, 2 tane kuzenım 1 arkadasım ve sızler bılıyorsunuz
bunu aktıf olarak konustugum ıse yengem , esım , 1 kuzenım , 1 arkadasım ve sizler
annemle kavga edıyorum , abım kaya gıbı duruyor
benım omuza ıhtıyacım var aglayacagım ama bunuda ınsanlara yapmaya hakkım yok artık cunku basıam cok sey geldı artık bunu kendım halletmek ıstıyorum.
yalnızım dostlarım yalnızım yalnızım yanı :)
Ay evet mahcubiyet bende hissettim, hemde bir kaç kez gördüm :) Ama unuttuğun duyguyu rüyada olsa yaşamak çok güzel:)benim ruyama da giriyor boyle seyler bende evliyim ya
en son 2 gun etkisinden cikamadim kendimi bi okadar da mahcup hissettim ama gecti gitti simdi hatirlamiyorum bile
:))))Bu tür rüyalar gerçekten çok güzel oluyor sen genelde bi rüyaları görüyorsan şanslısın . Ben genelde rüyalarımda ya kaçıyorum ya da kötü tipleri öldürüyorum normal hayatımda aşk yok fakat keşke rüyalarımda olsa . Birde şöyle bir şey var neyi sürekli aklına getirirsen o rüyana girermiş . Ben sevdiğim bir ünlüyü sürekli aklıma getirdim ama rüyalarıma girmedi mesela . Yani anlayacağın rüyalarım bile duygusuz
erkekler farklı şekilde rüyalanıyor, biz kadınların da rüyalanma şekli bu demek ki bu da bi ihtiyaç sonuçtaben rüyada görmüyorum ama şu yeni moda dizilerdeki aşklara aklım çıkıyo yani. sahneleri izleyince elimde olmadan heyecanlanmaya başlıyorum derin bi ahh çekiyorum :) benim de kaç yıldır erkek arkadaşım var :) hep bu çilek kokusu kiraz mevsimi dizileri yüzünden hıh
Banada oluyo arada oyle,insanin icini isitiyor boyle garip bi hisRüyalarımda sık olmasa da; Kim olduğunu bilmiyorum ama böyle sanki filmlerde ki gibi bir sevda masalı yaşıyorum. Yani biri tarafından çok seviliyorum, kalbim sevgi ile doluyor, seviyorum seviliyorum kısaca. Anlatabildim mi bilmiyorum ama çok güzel duygular yaşıyorum. Mesela bu gece rüyamda biri beni seviyor ama çok masum bir sevgi gerçekten seviyor, bende onu seviyorum, kalbim pır pır atıyor. Bu niye böyle bilmiyorum. Evliyimde ben. Alla alla ya, ama uyanınca mutlu oluyorum kalbimde ki bu duygudan dolayı. Tuhafff bir şey mi bu ya?
Vee yuzumde alakasiz bi siritmayla dolasiyorumEvet, hatta o günüm mutlu bile geçiyor.
Bazen diyorum ki hayali bir sevgilim olsa, sadece Ben görsem, sadece beni sevse hep sevse. Koşulsuz kırmadan üzmeden... O kadar kalbim kırık ki Yaşadığım ilişkilerden, en azından hic hayal kırıklığı yasamayacağım hayali bir ilişkim olsun Ömür boyu evlenmem o zaman. O hale geldim ya resmen, her gece rüyama girsin yada halüsinasyon göreyim ama mutlu olayım offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?