Kızlar sizde de oluyor mu böyle? Bende mi tuhaflık var...

Yok anacım ne aşkı, dün gece sabaha karşı sınıf balkonundan (ne olduğunu sormayın sınıfta balkon vardı işte) göle düşen öğrenciyi gölden çıkardıktan sonra, korkulukları sağlamlaştırmayan müdüre çemkirdim :)))

Ayy yok ya allah dan boyle seyler görmüyorum yaa. Aşk falan guzel

Ayyy o ne ya korkutma benii ama hep farklı kişiler bende.

Bilmiyorum canim öyle okudum duydum korkutmak istemem seni ama birinin varligini tam olarak hissediyormusun yani basta biraz mesafeli gibide sonradanmi asik oluyorsun gibi? Cok sacma gelebilir ama bu tür birsey musallat oldugunda bide kendi esinle sorunlar cikiyor tuhaf olanida bu..

bendede oluyor, özlediğim duygular rüyama giriyor.
sanırım nefsani rüya dır diyorum kendi adıma, çünkü nefis herdaim ilgi sevgi istiyor, tabi evlilikte flört kadar duygu yoğunluğu olmuyor, haddimizi bilip başka arayışlara girmediğimizden Mevla rüyada bu doygunluğu veriyor diye tahmin ediyorum. diğer yandan aç tavuk rüyasında yem görüyorda denebilir

Bir sevgi acligi yasiyorsaniz bilincaltiniz bunu boyle kapatmaya calisiyor olabilir.

Aynı beni anlatmışsınız tek farkımız ben bekarım. Buna benzer konu açmıştım, gerçekte de duygular bu kadar yoğun yaşanıyor mu merak ediyorum, yaşayamamaktan da korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…