- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.592
- 408
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Bilinçaltı oyunlarıOhh ne güzel rüyalar görüyorsunuz. Benim sevdiğim asker de. Ama rüyalarımda hep ben askerdeyim. Her gün bi çatışmadayim maşallah
Sen benim yaşadıklarımı okusan bir de:) ama yine de gülüyorum. Sende gül lütfen. Bu dünyaya bir kere geliyoruz.Teşekkür ederim..
İnşALLAH.
Benim psikolojimi bozan bu durumlar işte
Sen benim yaşadıklarımı okusan bir de:) ama yine de gülüyorum. Sende gül lütfen. Bu dünyaya bir kere geliyoruz.
Hayır hayır hiç dizi izleme alışkanlığım yok. Ama.kitap okumuştum ondan mi acaba. Hayal dünyam geliştiÇok mu film izliyorsun
Hayır hayır hiç dizi izleme alışkanlığım yok. Ama.kitap okumuştum ondan mi acaba. Hayal dünyam geliştiÇok mu film izliyorsun
OlabilirHayır hayır hiç dizi izleme alışkanlığım yok. Ama.kitap okumuştum ondan mi acaba. Hayal dünyam gelişti
Ayy yok ya allah dan boyle seyler görmüyorum yaa. Aşk falan guzelYok anacım ne aşkı, dün gece sabaha karşı sınıf balkonundan (ne olduğunu sormayın sınıfta balkon vardı işte) göle düşen öğrenciyi gölden çıkardıktan sonra, korkulukları sağlamlaştırmayan müdüre çemkirdim :)))
Ayyy o ne ya korkutma benii ama hep farklı kişiler bende.
bendede oluyor, özlediğim duygular rüyama giriyor.Rüyalarımda sık olmasa da; Kim olduğunu bilmiyorum ama böyle sanki filmlerde ki gibi bir sevda masalı yaşıyorum. Yani biri tarafından çok seviliyorum, kalbim sevgi ile doluyor, seviyorum seviliyorum kısaca. Anlatabildim mi bilmiyorum ama çok güzel duygular yaşıyorum. Mesela bu gece rüyamda biri beni seviyor ama çok masum bir sevgi gerçekten seviyor, bende onu seviyorum, kalbim pır pır atıyor. Bu niye böyle bilmiyorum. Evliyimde ben. Alla alla ya, ama uyanınca mutlu oluyorum kalbimde ki bu duygudan dolayı. Tuhafff bir şey mi bu ya?
Banada oldu bikere bir uyandım şapşal gibi sırıtıyorum. Ünlü biriydi bide. Bir döndüm eşim yanımda. Örtündüm üstümü iyice. Bide gerçek gibi utandım ya. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?