- 5 Ocak 2015
- 783
- 620
- 103
- Konu Sahibi Bayan mimik
-
Gördüğüm kabuslar nedeniyle öyle oluyor. Evet bencede bi doktora ihtiyacım var.Bebeğinize zarar verme isteği mi?
Doktora gidin en yakın zamanda.
Çok teşekkür ederim.Çoçugunu alıp gezmeyeçık evde durdukca insan daha çok düşünüyor ves vese geliyor.Herkeze sorununu anlatma yüzyüze bizlere yaz.Derdini çok anlatırsan içinden çıkamaz hale gelirsin .Çünkü herkez birşeyler söyler kafan iyice karışır namazını kıl Allaha sıgın hepimiz böyle yorumlar yapyoruz ister istemez .
Kızlar gördüğüm kabuslardan dolayı öyle oluyorum hep bebeğimi görüyorum rüyalarımda hep ona zarar verdiğimi görüyorum. o kadını düşündükçe böyle oluyorum. Çünkü ben kadına öyle söyledikten sonra kadın şimdi çok kötü olmuştur onun yüzünden olduğunu düşünüyordur bebeğine zarar verdiğini düşünüyordur diye diye kafayı yedim.
Akşamları öyle oluyorum ama gündüzleri Nasıl öyle düşündüm diye kızıyorum kendime. Bebeğime çok düşkünüm onu çok seviyorum gerçekten.Yani kusura bakmayın ama nesinden pişman oldunuz?
Ben daha fena saydırırdım.
Ne demek bebeği camdan çıkartmak?
Hadi banyo ettirmek aklına gelmedi, camdan çıkaracağına kucağına alıp balkona çıksaymış.
Sizinki pişmanlık değil sinirleriniz bozulmuş.
Bebeğine zarar verme isteği başka türlü oluşmaz herhalde.
Uzman yardımı şart.
Yok kadının yüzüne söylemedim eşimle oturuyorduk haberi okuyunca eşime öyle söyledimkadının yüzüne mi dedin bunu ben hala olayı anlamadım ama tek anormal olan şey bebeğin ile ilgili kötü düşüncelerin.diğerleri vicdanının sesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?