- 5 Mayıs 2013
- 33.827
- 41.234
- 798
- Konu Sahibi Bayan mimik
-
Akşamları öyle oluyorum ama gündüzleri Nasıl öyle düşündüm diye kızıyorum kendime. Bebeğime çok düşkünüm onu çok seviyorum gerçekten.
Kızlar gördüğüm kabuslardan dolayı öyle oluyorum hep bebeğimi görüyorum rüyalarımda hep ona zarar verdiğimi görüyorum. o kadını düşündükçe böyle oluyorum. Çünkü ben kadına öyle söyledikten sonra kadın şimdi çok kötü olmuştur onun yüzünden olduğunu düşünüyordur bebeğine zarar verdiğini düşünüyordur diye diye kafayı yedim.
Can'ım olayı arkadaşlarımda bahsetti bende evet ya çok kızdım ama çokta üzüldüm bi arakadaşım da dedi ki "bir insan kimin Hakkı'nda bilip bilmeden konuşursa bu dünyadan onu yaşamadan gitmez" ben daha çok kötü oldum bebeğimle daha çok ilgilenmeye başladım daha çok üstüne düştüm ve kabuslar görmeye başladım yaa benimde başıma gelirse diye.Ben başka bir problem var diye düşünüyorum. Bu habere verdiğiniz tepki sadece tetiklemiş. Benim çocuğum yok ama böyle ihmalkar davranan annelere çok kızarım. Bu bebeğim olunca onu balkondan atacağım anlamına gelmez. Ben kedi köpek alıp iyi bakamayanlara da çok kızarım ama hiç kabus görüp evdeki kedilere kötülük etmek aklıma düşmedi. Saçma bir örnek belki ama ben bunun sadece o kadına kızmanız olduğuna inanmıyorum.
Çok kötü geçti doğum yaptıktan bir hafta sonra baba evine gittim konularımda var zaten. Bir ay eşimle konuşmadık bide sürekli eşimle kavga ediyoruz.hamilelik ve lahusalık dönemin nasıl geçti
bunların etkisi o zaman biçeşit lahusalık sendromunun devamında gelen psikoljik çöküntü o zaman sen bevbeğine zarar vermek istiyorum diyosun ya olanları acısını ondan çıkarmak istiyosun aslındaÇok kötü geçti doğum yaptıktan bir hafta sonra baba evine gittim konularımda var zaten. Bir ay eşimle konuşmadık bide sürekli eşimle kavga ediyoruz.
bu lafta üstüne tuz biber olmuş işteCan'ım olayı arkadaşlarımda bahsetti bende evet ya çok kızdım ama çokta üzüldüm bi arakadaşım da dedi ki "bir insan kimin Hakkı'nda bilip bilmeden konuşursa bu dünyadan onu yaşamadan gitmez" ben daha çok kötü oldum bebeğimle daha çok ilgilenmeye başladım daha çok üstüne düştüm ve kabuslar görmeye başladım yaa benimde başıma gelirse diye.
demiştim dimiKızlar piskoloğa gittim panik atak ve doğum sonrası depresyon geçiriyormuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?