Kızlar taşındım, Yeni evimi görmek isteyenler buyursun,

cnm çok güzel bi evin var..allah olmayanlarada nasip etsin.agız tadıyla oturman dilegiyle:):):)

Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin evinde çok ferah ve güzel cnm
Bende yeni parke yaptırdım evime aynı renk ama çok pişmanım yaa bu gün temizle akşama tozu belli ediyo açık renk yaptırsaydım keşke

canım bişi diyımmı ıyıkı taşınmışsınn diğer evınden daha güzle daha ferak burasııııı:))))))) herşeyy çok güzel yerlı yerınde canımmm allah ağız tadıyla oturmayııı nasıp etsınnnnn canım arkdşımmmm yavrularda çok şkerler herzamankı gıbımmmm

buram buram deterjan kokusu alıyom ohh mis gibi canım yeni evin hayırlı olsun rabbim eşin ve çocuklarınla sağlıklı ve huzurlu yaşamanızı nasip etsin

pırıl pırıl mis gibi eviniz saglıcakla oturun.
minik yavrularınızıda allah bagışlasın.çok tatlılar.

herşey çok güzel canım bu evin diğerinden daha geniş ve ferah gözüküyor. yerimseniben
ailenle huzurlu ve mutlu günler geçirmeni dilerimm. :Saruboceq:öptüm canımm. a.s.

yepyeniiiii misler gibi bir ev.
eminim yerleştirmesi de çook zevkli olmuşştur.
her şey yerli yerinde.
güle güle huzuzrla oturun inşallh.

çok güzelmiş evin Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin
maşallah iki çocukla o ne temizlik bacum nazarım değmesin

amannnnnnnnnn ne pasaklı evin varrrrr..insan bir temizlerde koyarrr..yuh diyorum artukkk:1closedeyes:kaydirigubbakcemile2alkisalkisalkis:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…