Kızlar taşındım, Yeni evimi görmek isteyenler buyursun,

çok güzel tertemiz mis gibi bi yuva
güle güle oturunnn
rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah..

amannnnnnnnnn ne pasaklı evin varrrrr..insan bir temizlerde koyarrr..yuh diyorum artukkk:1closedeyes:kaydirigubbakcemile2alkisalkisalkis:roflol:

:roflol::roflol::roflol:
allah seni emi
ne utandırıyon kız herkesin içinde:roflol:sırnaşık şey

çiğdemciim evin çok güzel,çok ferah,çok da temziyerimseniben
misler gibi maşallahlülülülülülü
güle güle oturun hayatım
elis de getirmiş ama benden de sana küçük bir hediye,afiyet olsuncokacimcoook
sen de benim mercimek köftesini unutma heedelikafadulden

Teşekkür ederim hayatım,Ankaraya sen bi gel, sana ne istersen yaparım, Hatta bu uyuşuk ankardaki hatunlarıda toplarım senin için,
Senin vesilenlede görüşmüş oluruz,

Teşekkür ederim hayatım,Ankaraya sen bi gel, sana ne istersen yaparım, Hatta bu uyuşuk ankardaki hatunlarıda toplarım senin için,
Senin vesilenlede görüşmüş oluruz,

evet canım bekleyin benikaydirigubbakcemile3
sizi ben toplıcam ancasırnaşık şeysırnaşık şeya.s.
güle güle otur tekrarkaydirigubbakcemile3

allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin çok şık ve çok hoş bu arada bıdıklar da çok şeker:)))

canımmmm kocaman ,tertemiz ,mis gibi ,ferah aydınlık çok güzel bir ev,hayatında yavrularınla beraber böyle aydınlık olsun inş..güle güle huzurla otur.

güle güle oturun tertemiz.ohhh.
ama bi tavsiyem var salondaki o iki halıdan birini masanın altına serin bence....

çiğdemcim evin çok ama çok güzel olmuş canım.
güle güle otur.
önemli olan senin içine sinmesiydi ciddende çok güzel olmuş.
ankaradaki hatunlardan önce ben gelecem sana oturmaya kaydirigubbakcemile3
yavrucaklarınıda öp benim için. odalarına bayıldım.

Evin çok ferah salonun epey genişmiş serile serile oturun banyonda büyük evin geneli büyük sanıırm Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş.çoluğunla çocuğunla a.s.

canım güle güle otur çok güzel ferah olmuş...ya bu antrendeki halılar kesmemi..bu tam benim aradım desen ...hangi marka halın canım antredekiler...

Teşekkürler bizle paylaştığınız için yuvanızı .......a.s.
Sağlık ve huzurla oturun inşaallah evinizde.....

evini çok beğendim canım:asigim:ama o banyodaki kirli sepeti olmamışrengini değiştirsen yada hasır sepetler var onlardan kullanabilirsina.s.evin çok ferah ve hiç fazlalık yok negüzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…