Kızlar taşındım, Yeni evimi görmek isteyenler buyursun,

eviniz çok güzel hatta tertemiz,pırıl pırıl ,eşiniz ve yavrularınızla sağlık ve mutllulukla güle güle oturun

canım evin çok hoş güle güle oturun.

evin walla çok güzel bizim tabirimizle yayla gibi maşallah:)klasik döşemişsin evini çok hoş olmuş.güle güle otur canımvereliniortak

öncelikle yeni evinizde saglikla,huzurla,mutlulukla yasamanizi dilerim,,,bir şey sormak istiyorum mutfak balkonunun kapısının camındaki perdeyi siz mi o şekilde yaptınız yoksa perdeciyemi yaptırdınız? o demirler kapıya montemi? biliyorum çok soru sordum ama bende yeni eve taşınacağim ve salon balkon kapım pencerden farklı biyerde bir kapı için büyük bi perde takmak istemiyorum kafamçokkarıştı teşekkürler

Güzel yorumun, ve iyi dileklerin için çok saol..
Canım perdeyi perdeci yaptı, kapıya takma işinide perdeci taktı, kapıyı delip demir takıyorlar, çok kullanışlı tavsiye ederima.s.

Allah sağlıklı,huzurlu,mutlu oturmanızı nasip etsin..Maşallah tertemiz pırıl pırıl bir ev

Güzel yorumun, ve iyi dileklerin için çok saol..
Canım perdeyi perdeci yaptı, kapıya takma işinide perdeci taktı, kapıyı delip demir takıyorlar, çok kullanışlı tavsiye ederima.s.

teşekürler bulunduğum yerde perdeci yok yazın biraz araştırayım bari eşim yapabilirse ona yaptırırım artık güle güle oturn tekrar evinizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…