Kızlar taşındım, Yeni evimi görmek isteyenler buyursun,

ayyy salonun da diğer odalarında çok cici..özellikle salon.ferah.az eşya öz eşya..tam benlik olmuş canım..güle güle oturun inş.

a.s.aksesuarlar cok guzel ev cok guzel hersey guzel mutlulukla yasayın

ayyy salonun da diğer odalarında çok cici..özellikle salon.ferah.az eşya öz eşya..tam benlik olmuş canım..güle güle oturun inş.

Beğenmenize çok sevindim, temennileriniz içinde çok teşekkürler...a.s.
Aksesuarlarımı özenle seçtim, az olsun öz olsun istedim

güle güle oturun canım çok güzel olmuş, ayrıca eşyalarında değiştirilecek bişey yok ki tertemiz yepyeni gözüküyorlar opuyorumnanaktan

Evinde güle güle otur. Allah ağız tadınızı bozmasın. Eviniz misler gibi heleki 2 tane melek gördüm kendi meleklerime benzettim sanırım aynı yaş guruplarındalar.Onların odası her yerden güzel.

evin çok güzel canım güle güle oturun

evin geniş çok güzel güle güle oturun

güle güle oturun canım çok güzel olmuş, ayrıca eşyalarında değiştirilecek bişey yok ki tertemiz yepyeni gözüküyorlar opuyorumnanaktan

çok güzel güle güle otur

hayırlı olsun canım.. allah güle güle oturmak nasip etsn..

Evinde güle güle otur. Allah ağız tadınızı bozmasın. Eviniz misler gibi heleki 2 tane melek gördüm kendi meleklerime benzettim sanırım aynı yaş guruplarındalar.Onların odası her yerden güzel.

Çok ama çok teşekkür ederim kızlar,a.s.opuyorumnanaktan

ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş.allahım ne güzel eviniz çok ferah ve aydınlık.inş ilerde benim evimde güzel olur kaydirigubbakcemile5

canım inanki eşyalarına mis gibi bakmıssın hiç 8 yıllık gibi değil önemli olan temiz bakmak çok temizsin maşallah
a.s.

Ne kadar temiz ne kadar ferah... Huzur dolu. Agiz tadiyla oturmayi nasip etsin Allahim. Kizin resmi kûçüktü iyi göremedim ama çok güzel bir kiza benziyor. Allah çocuklarinida bagislasin

ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş.allahım ne güzel eviniz çok ferah ve aydınlık.inş ilerde benim evimde güzel olur kaydirigubbakcemile5

cok guzel maşallah yeşil koltuk takımına bayıldmmmm :)

canım inanki eşyalarına mis gibi bakmıssın hiç 8 yıllık gibi değil önemli olan temiz bakmak çok temizsin maşallah
a.s.

Çok ama çok saolun kızlar,
Benim için dilediğiniz tüm dilekleri bende sizin için diliyoruma.s.

evınız cok guzelmışş ohh ferah ferahh kocamann gule gule oturun .. darısı basıma

ımm çok titiz bir bayan heryer mis!çok ferah ve güzel bir ev çocukların ve eşinle güzel günler geçirmen dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…