Merhaba cnm ben gitmedim ama ismini çok duydum hayırlı uğurlu olsunKizlar tüp bebege niyetlendik kayseride acibadem hastanesinde Mustafa tas giden varmi nasıl bi süreç oluyor bana sadece adetli gelmeye çalış dedi yasayanlar bilgilendirebilirmii
Allah razi olsun sizde mi tup bebek yaptınızMerhaba cnm ben gitmedim ama ismini çok duydum hayırlı uğurlu olsun
Adetin 2-3 günü giderseniz daha iyi olur. Hem tahliller için hem ilaç kullanımı içinKizlar tüp bebege niyetlendik kayseride acibadem hastanesinde Mustafa tas giden varmi nasıl bi süreç oluyor bana sadece adetli gelmeye çalış dedi yasayanlar bilgilendirebilirmii
Iyi araştırın bence zeki yılmaz da cok iyiKizlar tüp bebege niyetlendik kayseride acibadem hastanesinde Mustafa tas giden varmi nasıl bi süreç oluyor bana sadece adetli gelmeye çalış dedi yasayanlar bilgilendirebilirmii
Yapacağım inşallah önümüzdeki hafta dokotr randevum varAllah razi olsun sizde mi tup bebek yaptınız
Allah yardımcınız olsun süreç nasıl bilgilendirme yapabilirmisiniz gidince inşallah hayırla sonuclanir❤Yapacağım inşallah önümüzdeki hafta dokotr randevum var
Tüp bebek için süreç mıAllah yardımcınız olsun süreç nasıl bilgilendirme yapabilirmisiniz gidince inşallah hayırla sonuclanir❤
Sen adetken gidiyorsun eş kaynakli birşey de önce DNA hasarı testi istiyor. Vitamin veriyor eşlere teki 400 TL civarı. 2 kişi 800 vitamin.Peki sonrasi nasil ilerliyor
EvetTüp bebek için süreç mı
Teşekkür ederim siz tedavi yaptınız mı yoksa yeni mi başlıyorsunuzSen adetken gidiyorsun eş kaynakli birşey de önce DNA hasarı testi istiyor. Vitamin veriyor eşlere teki 400 TL civarı. 2 kişi 800 vitamin.
Ongorusme zaten ücretsiz.
Senide adetken muayene edicek tahlil yapar elindeki hsg vs göre de tedavinizi ilerletir.
Yanii önümüzde hafta doktor ile görüşüp tahlil sonuçlarımi bugüne kadar yapılan testlerin rahîm filmi emar bunların sonucunu götüreceğim daha önceden asistana atmıştım evraklarım tam , akabinde tedavi için işleme başlayacağız yine yumurta büyütme sonra yumurta toplama ve embriyo transferi olacak şekilde işleyiş böyle imiş 3 defa aşılama yaptırdım ikisi iğne ile olduğu için tüp bebek SGK anlaşmalı yerde indirimli oluyor hem tüp bebek hemde ilaçlarin büyük kısmını devlet ödüyor ama aşılama yapılan hastaneden evrak almam gerektiğini söylemişlerdi gereken evrakları aldım Allah nasıp eder umarım herkese
Allah yardimciniz olsunn❤Yanii önümüzde hafta doktor ile görüşüp tahlil sonuçlarımi bugüne kadar yapılan testlerin rahîm filmi emar bunların sonucunu götüreceğim daha önceden asistana atmıştım evraklarım tam , akabinde tedavi için işleme başlayacağız yine yumurta büyütme sonra yumurta toplama ve embriyo transferi olacak şekilde işleyiş böyle imiş 3 defa aşılama yaptırdım ikisi iğne ile olduğu için tüp bebek SGK anlaşmalı yerde indirimli oluyor hem tüp bebek hemde ilaçlarin büyük kısmını devlet ödüyor ama aşılama yapılan hastaneden evrak almam gerektiğini söylemişlerdi gereken evrakları aldım Allah nasıp eder umarım herkese
Aminnnn cümlemizinAllah yardimciniz olsunn❤
canım merhaba ben gidiyorum yumurta toplama işlemim oldu ama transferim kasımda olacak. Her kişiye göre değişiyor süreç. Kişiye özel uygulamalar yapıyor? Adetin 2. Veya 3.günü gidiyorsunuz. Sizin geçmişinize göre ilaçlar başlıyor kontrol ediyor. Aşağı yukarı yumurtalıkların cevap vermesine göre 8 ile 15 gün arasında yumurta çatlatma iğnesi veriyor 36sonra yumurta toplanıyor çok yumurtan olup ohss gibi durumun olursa ya da estradiol ve progestron un yüksek çıkarsa taze transferi iptal ediyor rahim dinlendirme yapıyor. 2.adetle bir takım ilaçlar kullanıp transfer oluyorsunuz. Eğer tekrarlayan düşükler falan varsa daha uzun bir protokol uyguluyor. Rahime çizik atıyor. (Tekrarlayan düşüklerde) Hsg hiç çekilmediyse hsg çekiyor. Daha bir sürü yaptığı özel yöntemler var prp vb gibi. Ama kişiye göre değişiyor bana son söylediklerimi hiç yapmadı. Ben daha öncede hastasıydım zaten 1yıldır beraberdik. Yumurta çatlatma büyütme falan denedik olmayınca tüp bebeğe geçtikKizlar tüp bebege niyetlendik kayseride acibadem hastanesinde Mustafa tas giden varmi nasıl bi süreç oluyor bana sadece adetli gelmeye çalış dedi yasayanlar bilgilendirebilirmii
Allah razı olsun ❤ bizim daha cok yeni aslinda Almanyad yapacaktık ama genetik test yapıldı esimde sprem sayisi düşüktü o yüzden ama bende kromozom bozuklugu çıkınca genetik taramali yüzde 50 Sağlık li bir bebek dünyaya gelir deyince korktuk araştırma üzerine de mustafa tas geldi 11 ayda ilk kez konuşmaya gidecegiz bizde artık nasil ilerler bilmiyorumcanım merhaba ben gidiyorum yumurta toplama işlemim oldu ama transferim kasımda olacak. Her kişiye göre değişiyor süreç. Kişiye özel uygulamalar yapıyor? Adetin 2. Veya 3.günü gidiyorsunuz. Sizin geçmişinize göre ilaçlar başlıyor kontrol ediyor. Aşağı yukarı yumurtalıkların cevap vermesine göre 8 ile 15 gün arasında yumurta çatlatma iğnesi veriyor 36sonra yumurta toplanıyor çok yumurtan olup ohss gibi durumun olursa ya da estradiol ve progestron un yüksek çıkarsa taze transferi iptal ediyor rahim dinlendirme yapıyor. 2.adetle bir takım ilaçlar kullanıp transfer oluyorsunuz. Eğer tekrarlayan düşükler falan varsa daha uzun bir protokol uyguluyor. Rahime çizik atıyor. (Tekrarlayan düşüklerde) Hsg hiç çekilmediyse hsg çekiyor. Daha bir sürü yaptığı özel yöntemler var prp vb gibi. Ama kişiye göre değişiyor bana son söylediklerimi hiç yapmadı. Ben daha öncede hastasıydım zaten 1yıldır beraberdik. Yumurta çatlatma büyütme falan denedik olmayınca tüp bebeğe geçtik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?