- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
Kendini suçlama bence kızmakta haklısın ama dozunu kaçırmış olabilirsin..ona zaman ver,niyeti varsa mutlaka arayacaktır..böyle bir sebepten insan sevdiğinden vazgecemez..üzme kendini cnm..
Kendini suçlama bence kızmakta haklısın ama dozunu kaçırmış olabilirsin..ona zaman ver,niyeti varsa mutlaka arayacaktır..böyle bir sebepten insan sevdiğinden vazgecemez..üzme kendini cnm..
sıla için tartışmak mı ? bence sevgilin çok abartmış kapatmak istiyorum falan diyerek. sıla kim ki yahu
Gerçekten barışmak istiyorsa zaten arar merak etme kaç yaşındasın bu arada?
ayy cnm ona bakarsan benimkide yahşi cazibedeki cazibeyi çok beğenir sever ama hiç kıskanmam olabilir yani hayranlık bence bu sadece abartmışsın kıskandıysan bile bunu belli etmemeliydin cnm bekle bakalım barışmak isteyeb zaten seni arar
sıla için tartışmak mı ? bence sevgilin çok abartmış kapatmak istiyorum falan diyerek. sıla kim ki yahu
aynı sorun bende de var ya çok kıskancım. geçen gün ev arkadaşımla tanıştırırken öyle bi gülümsediki böööle gözünü ayırmadan, deli oldum. kız da çok güzel yani bakılmayacak gbi deil. belli ettm ben de kıskandığımı, nie öle baktın kıza dedim. çünkü bi kaç kere de o kız o güzellikle nie o çirkin çocukla çıkıyo fln dedi. sizce ben mi abartıyorum yoksa cidden kızı beğendiği için mi böle söylemiştir
aynı sorun bende de var ya çok kıskancım. geçen gün ev arkadaşımla tanıştırırken öyle bi gülümsediki böööle gözünü ayırmadan, deli oldum. kız da çok güzel yani bakılmayacak gbi deil. belli ettm ben de kıskandığımı, nie öle baktın kıza dedim. çünkü bi kaç kere de o kız o güzellikle nie o çirkin çocukla çıkıyo fln dedi. sizce ben mi abartıyorum yoksa cidden kızı beğendiği için mi böle söylemiştir
canım ama herkesin yapısı farklıdır ben çok kıskanıyorum onu:85: farkındayım fazla abarttım ama ya aramazsa bidaha
Tartisacak konumu bulamadiniz cnm??? Bos verin boyle seyleri ne o seni kiskandiracak seyler yapsin nede sen...
Huzur tepmesin!
tabi öyle cnm ben sadece örnek veerdim cnm barışmak isteyen yada seni halen seven insan arar böyle şeyleri sorun yapmaz bekle inşaalah arar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?