- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
benimkide bi keresinde face de bi arkadaşına seni photoshopla bile çirkinleştiremezler demişti hala içimde yaradır ne ağlamıştım ama bak gene aklıma geldi çok kötü oldum
bana bile hiç böyle bişi demedi gitti elin kızına demiş yani
benimkide bi keresinde face de bi arkadaşına seni photoshopla bile çirkinleştiremezler demişti hala içimde yaradır ne ağlamıştım ama bak gene aklıma geldi çok kötü oldum
bana bile hiç böyle bişi demedi gitti elin kızına demiş yani
16 17 yaşında falan sandım sizi.. Afedersin ama çok ergence bi davranış olmuş sizinki. Ne demek bi şarkıcıdan kıskanmak ve laf söylenildi diye kızıp telefon kapatmak anlam veremedim.[/
ben kadına laf söyleyince kapatalım sonra konuşuruz dedi bende laf söyledim diye kadına bunun için mi kapatıyosun cevap ver ve kapat birdaha beni arama dedim çok sert çıkıştımoda hayır senin lafımı sonuna kadar dinlememene kızdım desede ben kadına olan ilgisinden dolayı laf söyledğm için kapatmk istedğni anladm tamam git bul sılayı onunla yap bişiler...... dedim biraz argo konuştum oda zaten biliyorum yerini yurdunu diyince tepem attı yine ağır konuştum oda hoşçakal dedi ama sakin bir dille bende yüzüne kapattım
16 17 yaşında falan sandım sizi.. Afedersin ama çok ergence bi davranış olmuş sizinki. Ne demek bi şarkıcıdan kıskanmak ve laf söylenildi diye kızıp telefon kapatmak anlam veremedim.
ama insan ister istemez uyuz oluyor. sanane elin kızının güzelliğinden ya dimi ne sölüyosun bi sürü erkek koşturur o kız peşinden fln die. kavga ettk bu lafı yüzünden. ama bu kıskançlık huyumu yenmem lazım. ben ünlülerden kıskanmıyorum, benimki de sılayı fln çok beğenir ona bişiy demem ama gerçek hayatta çok kıskancım. kardeşimden bile kıskanırım yani o derece. belli etmek istemiyorum. napmalıyım sizce, nası aşabilirm bu durumu.
sonuçta olan oldu artıkarama birdaha beni dedim defalarca ya aramazsa biraz inattır
ama insan ister istemez uyuz oluyor. sanane elin kızının güzelliğinden ya dimi ne sölüyosun bi sürü erkek koşturur o kız peşinden fln die. kavga ettk bu lafı yüzünden. ama bu kıskançlık huyumu yenmem lazım. ben ünlülerden kıskanmıyorum, benimki de sılayı fln çok beğenir ona bişiy demem ama gerçek hayatta çok kıskancım. kardeşimden bile kıskanırım yani o derece. belli etmek istemiyorum. napmalıyım sizce, nası aşabilirm bu durumu.
Arar arar kokrma eger ciddiyse ve sana deyer veriyorsa er yada gec arar... Inatlikda bir yere kadar
bende senin gibiyim herşeyden kıskanıyorum tatlım işte belli etmemek gerek içine atacaksın başka yolu yok
16 17 yaşında falan sandım sizi.. Afedersin ama çok ergence bi davranış olmuş sizinki. Ne demek bi şarkıcıdan kıskanmak ve laf söylenildi diye kızıp telefon kapatmak anlam veremedim.[/
ben kadına laf söyleyince kapatalım sonra konuşuruz dedi bende laf söyledim diye kadına bunun için mi kapatıyosun cevap ver ve kapat birdaha beni arama dedim çok sert çıkıştımoda hayır senin lafımı sonuna kadar dinlememene kızdım desede ben kadına olan ilgisinden dolayı laf söyledğm için kapatmk istedğni anladm tamam git bul sılayı onunla yap bişiler...... dedim biraz argo konuştum oda zaten biliyorum yerini yurdunu diyince tepem attı yine ağır konuştum oda hoşçakal dedi ama sakin bir dille bende yüzüne kapattım
harbi bende çok gıcık oldum şimdi sevgiline sıla kim ya sanki senden önemlimi boşver haksız olduğunu biliyo ya ondan sinir yapıyo ah canım ya seni ben anlarım için içini yiyo şimdi
ben kadına laf söyleyince kapatalım sonra konuşuruz dedi bende laf söyledim diye kadına bunun için mi kapatıyosun cevap ver ve kapat birdaha beni arama dedim çok sert çıkıştım oda hayır senin lafımı sonuna kadar dinlememene kızdım desede ben kadına olan ilgisinden dolayı laf söyledğm için kapatmk istedğni anladm tamam git bul sılayı onunla yap bişiler...... dedim biraz argo konuştum oda zaten biliyorum yerini yurdunu diyince tepem attı yine ağır konuştum oda hoşçakal dedi ama sakin bir dille bende yüzüne kapattım
canım ben içime atamam mutlaka belli ederim sorun olur hep. üstelik 2 gün önce tek taşını almış evlenme teklif etti bana. evlendikten sora bu durum sorun olcak die korkuyorumpsikoloğa mı gitsem:)))))
psikologluk bi durum yok ortada tatlımsadece kendine şunu benimset o senin hayatında ve seni tercih etti
sevgilinin söylediğine güldüm vallaaa :d:d biliyorum zaten yerini yurdunu demiş hehhedeseydin keşke istersen aynı apartmanda otur sılayla..sılada seni bekliyodu deseydin ay ben senin yerinde olcam ne kıskanması yahuu bana dicek sıla çok güzel aa derim bende beğeniyorum hatunu bunda kıskanılcak ne var anlamıyorum hadi kıskandınız diyelim bari lütfen bunu belli etmeyin komik oluyo bence
doğru diosun canım ya... bizim hayatımızda olduklarına göre bizi tercih ettiler,bizi beğendiler, bizi sevdiler dimi:) sen de kafana takma sılayı mılayı boşver. erkeklerin hayranlıkları olur öyle
haklısın tatlım ama kafama taktığım ağır konuştum birdaha aramayabilir inatçı çünkü ben ondan korkuyorum
siniri geçince arar bence canım. aramazsa senin yerinde olsam ben ona bi şekilde ulaşmaya çalışırdımhaklısın tatlım ama kafama taktığım ağır konuştum birdaha aramayabilir inatçı çünkü ben ondan korkuyorum
senin ulaşabileceğin bir no yok mu sen ara olmaz mı
bak benimde aklıma neler geliyor siz yazdıkca bi defada ben demiştim ki şu reklam vardı ya hani naz elmaz oynuyordu çok güzel olsam naz elmaz olsam falan diyordu işte o reklam hakkında konuşuyorduk bi gün sonra ben dedim ki sanki naz elmaz çok güzel de öyle diyo ya çok saçma olmuş bu reklam demiştim o da
evet ya hadi çok güzel olsam tahalia olsam falan dese neyse o kadın güzel hadi dedi
bana bi sus geldi tabi ortam bi sessizleşti içimden neler geçiriyorum ama
sonra anladı tabi dedi kıskandın mı dedi
yooo dedim ama içimden de vayy anasını demek ki thaliayı çok beğeniyor falan diyorum
sonra dedi senin thalia eline su bile dökemez sen daha güzelsin dedi de olay kapandı yoksa varya kavgaya ramak kalmıştı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?