bide şunu düşünüyorum pişman olup dönse sende affetsen herşey eskisi gibi olurmu illaki içinde yarası kalır gibime geliyor gerçekten çok zor düşünüp senin için ne iyiyse ona karar vermelisin.. :/
Bilmiyorum kine yapcam dönerim geri diye korkuyorum da off
Bilmiyorum kine yapcam dönerim geri diye korkuyorum da off
benim sana aslan dönmemelisin yada dön diye birşey demem söz konusu değil o kişiyi aramızda en iyi sen tanıyorsun kendini en iyi sen tanıyorsun canımm :/
helal sana valla ya. Lost valla bende bugün terkedildim
inan bu erkek milleti o kadar tuhaf ki gelip barışmak istiyorlar
sonra sen reddedince başkasına varıyorlar :)
ama o başkaları da bizim artıklarımızla beraber oluyorlar ben artık öyle düşünüyorum.
sakın üzülme kurtulmuşsundur inan bana...
Sana yaptığı kötü şeyleri hatırla canım. En basiti inadı uğruna seni hayatından çıkarmış. Senin verdiğin değeri hak edecek biri olsaydı bu şekilde davranmazdı inan bana
Hiç üzülme dicem ama faydası yok üzülceksin. bende yaşadım aynı şeyleri 3 eylülde. hala qözümün önünde kasıla kasıla herkesin içinde bitti diyip düşman qibi bakışı. ama şimdi noldu afedersiniz ama k.pek qibi yalvaran yine kendisi oldu. şimdide bende bitti artık. nefretten başka bişi yok içimde..
Bende nisanlimdan ayrildim cok zaman oldu.ama dunya basina yikilmis gibi hissettim dogrudur.ama oyle kalmiyor gecip gidiyor.hatta yeni bir kisi ciksa arti hazirim da diyebiliyorsunuz.cok zorlanirsaniz psikiyatriye gidin.sizi tam anlamiyla anliyorum yasadim cunki.gozyaslarina yazik seni sevse boyle yapmazdi sadece buna odaklan seni daha cok sevecek bbirinii bulcaksin.
bencede dik dur ve yoluna devam et. sevseydi o yüzük çıkmazdı parmaqından.!!!
aynen.. Allah çok büyük. o cadı kadından 8eski nişanlımın annesi) uzak tuttu beni. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi.
valla şuan izliyorum zaten pişmanlıqını yalvarışlarını ama acım qeçiyomu hayır. bende pişmanım ama onu hayatıma soktuqum insan sandıqım için pişmanım sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?