KIZLAR :( yardım edin nişanlımıdan ayrildim bgn bitti ne yapmam gerek

bide şunu düşünüyorum pişman olup dönse sende affetsen herşey eskisi gibi olurmu illaki içinde yarası kalır gibime geliyor gerçekten çok zor düşünüp senin için ne iyiyse ona karar vermelisin.. :/

Bilmiyorum ki ne yapcam dönerim geri diye korkuyorum da off

Bilmiyorum ki ne yapcam dönerim geri diye korkuyorum da off

aynı korku bende de var ya yelkenleri çabuk indiren bir tipim
şimdi aradı beni işte ben mesaj atmıştım borcum vardı buna ödeyecem diye
nasıl tepkili bana ödeme gerek yok borcun felan yok alacak verecek yok diye
kafasını kıracam anlamıyor

benim sana aslan dönmemelisin yada dön diye birşey demem söz konusu değil o kişiyi aramızda en iyi sen tanıyorsun kendini en iyi sen tanıyorsun canımm :/

Hersey Tmm da simdi böyle msj atınca eşyaları getiriyorum diye simdi bitirdim ışte artk mümkün degil

helal sana valla ya. Lost valla bende bugün terkedildim

inan bu erkek milleti o kadar tuhaf ki gelip barışmak istiyorlar
sonra sen reddedince başkasına varıyorlar :)
ama o başkaları da bizim artıklarımızla beraber oluyorlar ben artık öyle düşünüyorum.
sakın üzülme kurtulmuşsundur inan bana...

öyle öyle aynen öyle
ama işte şu ilk günler çok zor

gönlünü eğlendirdin say kendini üzme kuzum.devam ederse sürekli otlaklıyıcı doyuracaksın.

Sana yaptığı kötü şeyleri hatırla canım. En basiti inadı uğruna seni hayatından çıkarmış. Senin verdiğin değeri hak edecek biri olsaydı bu şekilde davranmazdı inan bana

Sana yaptığı kötü şeyleri hatırla canım. En basiti inadı uğruna seni hayatından çıkarmış. Senin verdiğin değeri hak edecek biri olsaydı bu şekilde davranmazdı inan bana

Aman aman kızlar VERİLMİŞ SADAKAM VARMIŞ o kdr iğrençlermis ki dha bgn gercktn yuzlerini gördük.. Meğer sadece beni ve benim ailemi karnını doyursun diye istiyormuş şerefsiz taktigi bitane 14ayar bilegzigin peşine düştüler aman allahim çok büyük kazadan dondurdu beni yüce allahim

Bende nisanlimdan ayrildim cok zaman oldu.ama dunya basina yikilmis gibi hissettim dogrudur.ama oyle kalmiyor gecip gidiyor.hatta yeni bir kisi ciksa arti hazirim da diyebiliyorsunuz.cok zorlanirsaniz psikiyatriye gidin.sizi tam anlamiyla anliyorum yasadim cunki.gozyaslarina yazik seni sevse boyle yapmazdi sadece buna odaklan seni daha cok sevecek bbirinii bulcaksin.

Hiç üzülme dicem ama faydası yok üzülceksin. bende yaşadım aynı şeyleri 3 eylülde. hala qözümün önünde kasıla kasıla herkesin içinde bitti diyip düşman qibi bakışı. ama şimdi noldu afedersiniz ama k.pek qibi yalvaran yine kendisi oldu. şimdide bende bitti artık. nefretten başka bişi yok içimde..

Amaaan asla gelmesin geri bgn bunu bana yapan ilerde neler yapardi aç kopegi doyurdu ışte hepsi bu çok seviyrdum ama bgn bitirdim suan sadece öfke ve beddua.larim var allah görsün

Akittigim göz yaslarima yazık degmemis allahindan bulsun

bencede dik dur ve yoluna devam et. sevseydi o yüzük çıkmazdı parmaqından.!!!

aynen.. Allah çok büyük. o cadı kadından 8eski nişanlımın annesi) uzak tuttu beni. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi.

aynen.. Allah çok büyük. o cadı kadından 8eski nişanlımın annesi) uzak tuttu beni. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi.

Aminnn valla Aminnn simdi kudursunlar çok pismn olcak çok ama iş işten geçmiş ola hayirlisi buymus valla ya

valla şuan izliyorum zaten pişmanlıqını yalvarışlarını ama acım qeçiyomu hayır. bende pişmanım ama onu hayatıma soktuqum insan sandıqım için pişmanım sadece.

valla şuan izliyorum zaten pişmanlıqını yalvarışlarını ama acım qeçiyomu hayır. bende pişmanım ama onu hayatıma soktuqum insan sandıqım için pişmanım sadece.

Evt bnde oyle sadece bi tek şeye pişmanım gözüm görmedi keske görseydi böyle pis insanları böyle iğrenç bi çocuğu nasıl kabul etmişim yazık bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…