canlarım neden bu kadar kasıyosunuz kendinizi.. kalpteki ateşini söndürmek zordur tamam eyvallah ama erkeklere bu kadar fırsat vermeyin. bu zamana kadar bizler hep bu yüzden yenik düşmedikmi? hep erkeklere fırsat verdiğimiz onları daha değerli kıldığımız için böyle olmadımı. tamam seviyorsunuz seviyoruz ama ilerisini düşünün annem hep bana bir yıl sonra bu aklını beğenmeyeceksin ve pişman olacaksın yaptığın şeylere derdi. sizde inanın bundan bir yıl sonrasında belkide 2 3 ay pişman olursunuz çünkü gerçekten yaş büyüdükçe insanın düşünceleri o kadar çok değişiyorki.. tamam benim böyle bir durumum olmadığı için belki rahat konuşuyorum ama inanın bana erkeklerin bu kadar bi taraflarını kaldırmaya değmez. sizde mutlu olun sizde gülümseyin içiniz kan ağlasın ama kimseye belli etmeyin. bitti diyen erkek tükürdüğünü yalayıp geri dönsün pişman olsunda sizde yol verin.. acılarınızı anlayabiliyorum bu acının içinde sadece sevginiz yok aile çevre herşey var bunlarıda anlayabiliyorum ama bu erkekleri bizler şimartıyoruz.. bakın rabbim doğumu bile kadınlara vermiş neden çünkü kadınlar daha güçlüdür. erkeklerin fiziksel gücü var tamam ama bedenimize tamamen baktığımızda bizler daha güçlüyüz. böyle zorlu süreçleri atlatabilen bizler bu konularda yenik düşmeyelim.. bir kadın erkek olmadan yaşayabilir ama bir erkek kadın olmadan yaşayamaz neden? çünkü muhtaçlar çünkü bizlere ihtiyaçları var lütfen ama lütfen üzmeyin kendinizi herşeyde bir hayır vardır deyin.. Herşey kadında başlar ve kadında biter..
Öyle dediginiz doğru ama ben ışte ilk defa gözümü onda açtım ilk defa sevdim hep bunu istemiştim ilk sevdgimle kişiyle de nisanlandim ama sonu gelmedi ben hak etmiyorm allaha havale ediyor.m yüreğine kor gibi dussun acı çeksin mutlu olamiycak Bnden başkası da kaldiramazdi onu onu da biliyo ama laz inadi ışte yaptı hatasını
Çok çok kotuyum gerçekten sabır. Diliyorum sadece ben ona artk ne msj atarım ne ararım mümkün değil yeter cnku asti kendini bu kdr ileri gitmemeliydi hint kumaşı gibi hissettirdim ona kendini o da bana böyle yaptı çok değer vermicek sin de ışte yapamadım çok seviyorsn nasıl yapabilirsin ki.evet bende bunu söylüyorum pişman olsun dönsün geri sana arama diyemem mesaj atma ağlama merak etme diyemem ama oda üzülsün oda pişman olsun oda ağlasın ben sadece kendi kıymetini bil diyorum bedenini mahvetme istiyorum zor bir durum Allah sabır versin..
Çok zor .. Akşam dan bu yana ölü gibiyim kendimde o boşveri bulamıyorum ben
olmadi olmuyor ne kadar zorlasaniz boş şimdi çok aci çekiyorsunuz ama karşiniza daha iyi biri çıkacaktir o zaman ayrıldıgınıza şükredeceksiniz insan aşikken gözü bişey görmüyor belki evlenip çok kötü şeyler yaşayıp ayrilacaktiniz herşeyde vardir bir hayır deyip sabretin zamanla küllenecektir
Çok çok kotuyum gerçekten sabır. Diliyorum sadece ben ona artk ne msj atarım ne ararım mümkün değil yeter cnku asti kendini bu kdr ileri gitmemeliydi hint kumaşı gibi hissettirdim ona kendini o da bana böyle yaptı çok değer vermicek sin de ışte yapamadım çok seviyorsn nasıl yapabilirsin ki.
zor tabi bende hiç uyumadım iyiyim yani gündüzleri genelde iyiyim sabah ağladım dolmuşta gerçi ama elden gelecek birşey kesin kes ayrıldı benden biliyorum mutlu değil adam ne yapayım yakasına mı yapışayım hem önceki ayrılıklarda ısrarcı tavrımdan dolayı benden tiksinmişti resmen en iyisi tek başına paşa paşa acını çekmek ötesi yok
Neden bu bana bu kdr basit gelmiyor peki. ? Olmayinca olmuyr dedn diyemiyorum sevgimi hak etmedigini bnde biliyorum ama bile bile dedn hala onu istiyorumnedn ya
Benim gunduzum de gecem de ayni .. Ben onun beni nasıl mutlu etmk istedgini biliyorum ama o ailesi yokmu allah bin beter etsin onları evlerinde ateşe tutulsunlar benim cigerimi yaktıkları gibi yansinlar bi aile yapici olur yıkıcı degil
insanların kişiliği gerçekten çok önemlidir. 22 yaşındaymışınız yanlış hatırlamıyorsam ve nişanlınızda en az sizin yaşınızdadır bu yaşta birinin ilerisini düşünmeden birşeyler yapmaması gerekir sevdiğini bu denli üzmemesi gerekir ve nişan konusu gerçekten ciddi bir konudur. sadece sabredin ve üzülsenizde bunu karşınızdakine belli etmeyin dediğiniz gibi hint kumaşı sanmasın kendini :) bu aralar sizi mutlu edecek şeylerle meşgul olun..
canım bizde çok iyiydik son ana kadar hatta sabahında konuştuk iki üç gün önce doğum günümdü bir sürü sürpriz ama bi anda aklına esti terk etti eski mevzuları açtı durdu haketmedim saygı sevgi sadakat hepsi birdi bende
Hyr nisanlim 27 yaşındaydı.. Beni mutlu edicek suan hiç bisey yok ki
çok karamsar konuşuyorsun lütfen kendini toparlama çalış Rabbim hakkında hayırlısını versin..
Nasıl konusmaliyim sizce ? Suan beni ne mutlu edebilir
tamam bak şöyle düşünelim. şimdi onu arasan konuşsan barışsak desen onu sevdiğini vs söylesen. otursan ağlasan ağlasan kendine zarar versen gözlerin şişse moralin bozuk olduğu için yemek yiyemesen zayıflasan halsiz kalsan daha kötü sonuçlar oluşsa ailen daha çok üzülse sen kendini kahretsen ne değişecek? ama kafanı dağıtacak şeylerle meşgul olsan kendine biraz zaman tanısan önceden sevdiğin ve yapmaktan mutlu olduğun şeyi yapsan senin için daha iyi olmazmı? anlatmaya çalıştığım bu kendini üzmemen. yada üzmemen demeyeyim çünkü elinde değil zor bir durum bunun yerine daha az zararla bu durumdan kurtulman senin için daha iyi olmazmı?
Çok doğru diyorsun ama elimde degil ışte hiç bisey degismicek biliyorum ama ya sevgim susmuyo içim susmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?