kizlar yardim kalbime engel olamiyorum

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
yeni biri basladi ise ama evli evli evli ayni isyerindeyiz ayni yastayiz hatta kanka diyoruz birbirimize cok iyi anlasiyoruz. esiyle de tanistim oda beni sevdi selam bile söyletiyor bana.. whatsaptan yaziyo kiz halimi hatrimi soruyo cokta iyi cok tatli bi kiz ama bilmiyor ki ben kocasina hayranlik duyuyorum belli edicem diye ödüm kopuyo lütfen yalnis anlamayin asla bi hedefim yok kimseyle paylsmadim

yok arkadaslar ben bu tepkilere cok üzüldüm ve anladim ki allah korusun böyle bisey olsa ki imkansiz yle bisey yapmam asla ama allah korusun ihtimalini gördüm bana yapilacak yakistirmalari gördüm üstelik ortada hic bisey yokken sadece icimden gecenlerden ibaretken bide gercek olsa allah korusun ben kendimi öldürürüm ben böyle biseyi kaldiramam, benim aklim basima geldi

Son düzenleyen: Moderatör:
canım uzak dur mümkünse işinden ayrıl başka işe geç.evli adam yuva bozan olma .çok başın ağrır.başka birileriyle tanış unutursun inş daha açılmadan kafanda bitir

Gerekirse işten ayril evli adamdan hoslaniyorsan kalbine soz gecirip unutmak zorundasin. Sonra yuva yiktim diye dovunursun. Cok ayip.

Engel olmak zorundasın.

Belli et, adam da sana resti çeker umarım niyetini anlayınca ve böylece kopmuş olursunuz.
O eşini aldatacak bir adam mı sence?
Böyle bir pisliği yapar mı?

hayir asla esini aldatmaz öyle biri degil, bosuna hayran degilim cok duzgun cok efendi bi insan, htta esinden daha duzgundur diyebilirim

Yeni evli mi yoksa uzun süredir mi evliler?

kötü emellerim yok pis bi insan degilim tek derdim kendi duygularim. resmen onu ariyorum baskalarindan eger ona benzermiyorsa direk eliyorum kafamda ki kimse ona benzemiyo

Kalbinize engel olamayabilirsiniz bir şey diyemem ama adama karşı olan tavırlarınıza ve dilinize hakim olmak zorundasınız. Onların evliliğine zarar verecek bir şey yapmadığınız sürece sıkıntı yok, zamanla da bu işin olmayacağınız anlarsınız

Allahım kanım donuyor böyle şeyleri okuyunca... Yapmayın ne olur, bi hemcinsinize bunu yaşatmayın, eğer bir gün bir şekilde hislerinizi belli eder de bir yuva yıkarsanız ileride bunun acısını içinizden atamazsınız.
Eğer karşılık almaz ve yine de bağlanmaya devam ederseniz zaten üzülceksiniz, yok karşılık alır yuva yıkarsanız emin olun o karakterde birisi de ileride sizi başkası için bırakır yine üzülürsünüz.
Her şekilde üzülürsünüz işi bırakın bence.

esinden bile duzgundur dememin sebebi mesele esi sigra iciyor ama bu sigara bile icmiyor yani böyle kucuk ayrintilari kasttetim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…