Engel olmak zorundasın.yeni biri basladi ise ama evli evli evliayni isyerindeyiz ayni yastayiz hatta kanka diyoruz birbirimize cok iyi anlasiyoruz. esiyle de tanistim oda beni sevdi selam bile söyletiyor bana.. whatsaptan yaziyo kiz halimi hatrimi soruyo cokta iyi cok tatli bi kiz ama bilmiyor ki ben kocasindaa resssmen hoslaniyorum belli edicem diye ödüm kopuyo ama cooook hoslaniyorum hayal bile kurdugum oluyo ya ben kendimi daha da kaptirirsam ne olcak sonum isten ayrilmayi bile düsündüm gün gectikce baglanicam yoksa kanka dedigim evli adama cok zor bi durum suan ondan bahsederken bile kalbim carpiyo
yeni biri basladi ise ama evli evli evliayni isyerindeyiz ayni yastayiz hatta kanka diyoruz birbirimize cok iyi anlasiyoruz. esiyle de tanistim oda beni sevdi selam bile söyletiyor bana.. whatsaptan yaziyo kiz halimi hatrimi soruyo cokta iyi cok tatli bi kiz ama bilmiyor ki ben kocasindaa resssmen hoslaniyorum belli edicem diye ödüm kopuyo ama cooook hoslaniyorum hayal bile kurdugum oluyo ya ben kendimi daha da kaptirirsam ne olcak sonum isten ayrilmayi bile düsündüm gün gectikce baglanicam yoksa kanka dedigim evli adama cok zor bi durum suan ondan bahsederken bile kalbim carpiyo
Son yazdığınız cümle sizce doğrumu şimdi,hatta eşinden bile düzgündür.hayir asla esini aldatmaz öyle biri degil, bosuna hayran degilim cok duzgun cok efendi bi insan, htta esinden daha duzgundur diyebilirim
Son yazdığınız cümle sizce doğrumu şimdi,hatta eşinden bile düzgündür.
eşine çamur atmayada başlamışsınız ne demek eşinden daha düzgün asıl eşi sizden düzgünhayir asla esini aldatmaz öyle biri degil, bosuna hayran degilim cok duzgun cok efendi bi insan, htta esinden daha duzgundur diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?