kizlar yardim kalbime engel olamiyorum

aynen eden kendi sağlığına eder ahlakla ne ilgisi var
hayir asla esini aldatmaz öyle biri degil, bosuna hayran degilim cok duzgun cok efendi bi insan, htta esinden daha duzgundur diyebilirim yazmış buradan kadının adamdan efendi falan olmadığını çıkardım valla sigara falanda diince...

konuşmalarından belli zaten sen içmiyorsun herhalde ondan üstün yanın bu yani
evet ister istemez bi kiyaslama yapiyorum kendimle esini hatta acaba ben daha once ciksaydim karsina daha önce tanissaydik hatta evlenseydik nasil bi hayatimiz olurdu gibi hayaller kuruyorum kimse bilmiyo tabiki bunlari

Sonra da kadınlara diyorlar eşinin kankasını niye kıskanıyorsunuz bknz.ateşle barut yan yana durmuyor

biri rahat dursa diğeri durmuyor

aynen katılıyorum... bir bayanla bir erkek gerçekten kanka falan olamıyor... fıtrat gereği olamıyor... biz nekadar da dostuz arkadaşız vs denilse de üçüncüleri şeytan oluyor...

sen şimdi eşinin bir açığını kolluyorsundur yakaladığın an kankana iletirsin

ne akıllı kadınsın kaleyi içten fethetmişssin ikisiyle de kanka ayağına yatıyorsun.

Mühendis olduğuna göre nereden baksan 22 yaşında varsındır.

13-14 yaşında olsan anlayacağım bu "kalbime engel olamıyorum" laflarını da

Koskoca kadın olmuşsun, mantığını kullanamıyor musun?

Çok net olacağım, evet daha düzgün olduğumu düşünüyorum cümlesi var ya, o sizin kadından daha az düzgün olduğunuzun kanıtı. Neden mi?
Sizde fesatlık var? Kadın kötü olsa size selam gönderecek kadar size iyi niyetli yaklaşmaz, sizin "iyi niyetli" biri olduğunuzu düşünmez.
Çünkü iyi niyetli insanlar insanlara güvenir. Kişi kendi gibi bilimiş ya ondan. Kadın ne bilsin sizin niyetinizi.
Siz bir kadın olarak bu düşüncelerinizle, bir erkek içim, size iyi niyetle yaklaşan bir hemcinsinizi kıskanıp kötü konuştuğunuz için, evli bir adamla hayal kuracak kadar iradesiz olduğunuz için zayıf karakterli bir kadınsınız.
Aklınızı başınıza toplayın, bir kadının da mutluluğunu bozmayın!

Hayat ve seçimler gerçekten basit.
Onu zorlaştıran bizleriz aslında.

Kısaca şunu soracaksın?

"Bu adamdan bana hayır gelir mi?"

"Hayır."

Bitti bu kadar. Kafayı da başka yöne çevireceksin

Siz kafanızda onu "Mükemmel" biri olarak nitelendiriyorsunuz, ve tüm sorun burda.
O mükemmel bir eş, çok kibar, nazik, ahlaklı, mükemmel bir baba vs vs.
Bunların hepsi sizin kafanızda büyüttüğünüz şeyler.

Şöyle düşünün, bu kişi evli olmasaydı, (o kişi üzerinden örnek veriyorum çünkü şu an kafanızdaki en mükemmel erkek o),
Ve siz onun karısı olsaydınız.

Ve başka bir kız ona böyle şeyler hissetseydi ne yapardınız? İnanın bana, kocanız en ufak bir eylemde bulunmasa dahi o kızı mahvederdiniz.

Kadınsınız, ve bir kadını en iyi siz anlarsınız.

Lütfen aldatılan kadınların açtığı konuları biraz takip et... ne yaşıyorsan yaşa ama git kendi kendine yaşa ve bitir içinde yanan ateşi.... insanların hayatlarına müdahale etmeden yaşa... yuva yıkan kadın olmadan yaşa.... bu adamla fazla samimi olmuşsunuz kanka diyorsun... evli bir adamla bu kadar samimiyet niye kanka falan insan kanka dediği adama aşık olmaz... aşık olduğu adama duygularını hissettiremediği için yakınlaşmak için kanka ayağı olur.... belki adamda senden hoşlanıyor ve evli olduğu için senden çekiniyor olabilir.... sana gelse ne yapacaksın şu duygularınla hiç karşı koyabileceğini sanmıyorum... o yüzden hemen bir çaresine bak ve duygularını körelt yoksa.... sonuç yine aynı evde masum insanların canı yanacak....

Sen o adama yaklasirsin ayartmaya calisirsin gibime geliyor. Baksana adamin esiyle kendinj kiyaslayip, aslinda onu senin hak ettigini bile dusunmussun. Umarim agzinin payini alirsin o adamdan.

evet ister istemez bi kiyaslama yapiyorum kendimle esini hatta acaba ben daha once ciksaydim karsina daha önce tanissaydik hatta evlenseydik nasil bi hayatimiz olurdu gibi hayaller kuruyorum kimse bilmiyo tabiki bunlari
Sen biliyorsun ya şeytanca davranıyorsun çok tehlikelisin sen.bekar birine bile duygularını ifade edemezmis bide bak bak

Bekarım ama senin gibi başkalarının kocasına göz dikenlerden hiç hoşlanmam...erkekler kuş gibidir oradan oraya uçar adama duygularını belli edersen evliliğini sıkıntıya sokarsın

Ay bir de ben önce tanışsam benle evlenir miydi demişsiniz? İnsanlar severken aşık olurlar. Önceliği yoktur türk filmi çevirmeyin lütfen.
Sevmiş aşık olmuş ve evlenmişler. Romantik bir evlenme teklifi etti muhtemelen. Bir çok güzel ilki yaşadılar.
Ayrıca çok lanet adamlara aşık iyi kalpli kadınlar vardır ama adama aşıktır onu çok farklı görür. Çok da mutlu olurlar.
Çok düzgün adamlar huysuz anlaşılmaz kadınlara aşık olur evlenirler ama çok sever yine o ayrı gözle görür mutlu olur.
Yani öncesi sonrası yoktur.
Böyle kendinizi yüceltmeden önce bunun farkına varın bence.
Aşkın evliliğin matematiği yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…