- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
öyle bir edersinizki........ben bekar birine bile duygularimi ifade edemem merek etmeyin
hayir asla esini aldatmaz öyle biri degil, bosuna hayran degilim cok duzgun cok efendi bi insan, htta esinden daha duzgundur diyebilirim yazmış buradan kadının adamdan efendi falan olmadığını çıkardım valla sigara falanda diince...aynen eden kendi sağlığına eder ahlakla ne ilgisi var
evet ister istemez bi kiyaslama yapiyorum kendimle esinikonuşmalarından belli zaten sen içmiyorsun herhalde ondan üstün yanın bu yani
Sonra da kadınlara diyorlar eşinin kankasını niye kıskanıyorsunuz bknz.ateşle barut yan yana durmuyor
biri rahat dursa diğeri durmuyor
sigara içen düzgün değil demek. hı hıı anladım sizi ben..esinden bile duzgundur dememin sebebi mesele esi sigra iciyor ama bu sigara bile icmiyor yani böyle kucuk ayrintilari kasttetim
adamdan yaklaşım görmemiş. görse anında edecekteöyle bir edersinizki........
Vay be ne kadar düzgün adammış
sigara içenler kötü insan mı oluyor
ben içmem ama içenlerden de bir üstünlüğüm olduğunu düşünmem
Sen biliyorsun ya şeytanca davranıyorsun çok tehlikelisin sen.bekar birine bile duygularını ifade edemezmis bide bak bakevet ister istemez bi kiyaslama yapiyorum kendimle esinihatta acaba ben daha once ciksaydim karsina daha önce tanissaydik hatta evlenseydik nasil bi hayatimiz olurdu gibi hayaller kuruyorum kimse bilmiyo tabiki bunlari
Hayir canim bizim karakterlerimiz bakmadi ve bakmiyor.bu kalplerden neden bizde olmadı. neden evlilere bakmadılar aacep.
kalpsizmiyiz neyiz biz:)
ay hiç gülesim yoktu
konu bir 20 sayfa ilerlesin ben gelirim bir kaç saate siz döktürün yerime de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?