kizlar yardim kalbime engel olamiyorum

ben biliyorum canim sadece bi hayranlik duyuyorum cok efendi bi insan oldugu icin insalah yakin zamanda ondan bile efendi olan BEKAR bi adamla tanisirim... yoksa hayal kurmama engel olamicam onunla ilgili hayaller

Sigara içmemek gibi küçük ayrıntılar kimseyi üstün kılmaz. Farkında değilsiniz ama ben daha iyiyim modlarına girmeye başlamışsınız.

yuva felan yikmam allah korusun kizlar benim derdim kendi kalbim ben imkansiz yasak ask mi yasayacagim bundan sonra

Hadi anladı duygularınızı ve bir hevestir kapıldı size ve evlilik bitti
Bu senaryoda tanıdık "karısını sevmiyordu benimle ilgisi yok boşanacaklardı zaten"olur zaten vicdanınızda rahat olur evli olupta karısını aldatan her erkek boşanacak olur zaten sizin gibiler masum.BİR ŞEY DİYECEKTİM AMA BANLANIRIM!

Sigara içen düzgün değil yani
ya duzgun degil diye bi kelime yazdim mi buraya ben öyle bi kelime yazmadim nerden cikariyorsunuz. sigara icmeyen biri sigara icen birine göre bi tik daha arti puan kazanir sadece bence yani bu benim fikrim cokta önemli degil bi kucuk ayrinti diye söyledim kiza düzgündegil demedim esi daha düzgündür dedim

Yani sigara içenler edepsiz yada ahlaksız diiller. İçen kendine içer kendi sağlığına zarar verir. Sigara içmekle ne alaka bağdaştıramadım bende.
edepsiz ahlaksimi demsim ne zaman yok artik

Hersey senin elinde. Neden hoslandigin haldedaha adamla konusup muhabbet ediyorsun? Birde uzerine kankalar felan. Insaniz hersey olabilir asik olabilirsin vs ona birsey diyemem. Ama allah bizlere beyinde vermis. Sen istersen ondan uzaklasirsin.

Sizin niyet bozuk kendinizi kandirmayin. Burda evli biriyle aşk yaşayan kadınları yerden yere vuruyoruz sert elestiriyoruz. Siz açık konusmussunuz ve iliskiye baslayamamissiniz diye daha yumuşak cevaplar verilmis. Fakat sizinde o ahlaksız kadınlardan farkınız yok.adam yüz vermemiş verse anında kucağında alırsınız soluğu. Eşine bile nekadar samimiyetsizsiniz. Uzak durun onlardan kötülük yapacaksınız bu aileye

hislerin bu kadar ilerlediyse vay haline. bir de aynı işyerinde her gün görmek falan çok sakat...Bence bir an önce yeni biriyle tanışmaya çalış. arkadaşlaarına söyle, çevrelerinde uygun birileri varsa tanıştırsınlar seninle. en güzel böyle kafan dağılır. bu işin sonu asla iyi bitmez. 3 ihtimal var:
1-o da senden hoşlanıyordur, birlikte olmaya başlarsınız. seni hep geçiştirir, boşanıcam vs der ama sonunda karısına döner.
2- o da senden hoşlanıyordur, işler ilerler, karısından boşanır, hep yuva yıkan biri olarak kalırsın, o kadının ahı peşini bırakmaz.
3-senden hoşlanmıyordur, tek taraflı yaşadığın aşk ve üzüntünle baş başa kalırsın.

Bak hiçbiri mutlu sonla bitmiyor. Kendini mutlaka telkin etmen lazım. O aklına geldiğinde düşünceleri kov kafandan. Ondan kimseye bahsetme, onun hakkında konuştukça hislerin gelişir. İşyerinde ondan uzak kalmaya çalış. Mutlaka arana mesafe koy ve ilk söylediğime tekrar geliyorum yeni biriyle tanış. Kendine bu kötülüğü yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…