Vay be ne kadar düzgün adammışesinden bile duzgundur dememin sebebi mesele esi sigra iciyor ama bu sigara bile icmiyor yani böyle kucuk ayrintilari kasttetim
esinden bile duzgundur dememin sebebi mesele esi sigra iciyor ama bu sigara bile icmiyor yani böyle kucuk ayrintilari kasttetim
Sigara içen düzgün değil yaniesinden bile duzgundur dememin sebebi mesele esi sigra iciyor ama bu sigara bile icmiyor yani böyle kucuk ayrintilari kasttetim
evet itiraf edecegim icimden gecirdim bunuSigara içmemek gibi küçük ayrıntılar kimseyi üstün kılmaz. Farkında değilsiniz ama ben daha iyiyim modlarına girmeye başlamışsınız.
Yani sigara içenler edepsiz yada ahlaksız diiller. İçen kendine içer kendi sağlığına zarar verir. Sigara içmekle ne alaka bağdaştıramadım bende.sigara içenler kötü insan mı oluyor
ben içmem ama içenlerden de bir üstünlüğüm olduğunu düşünmem
ya duzgun degil diye bi kelime yazdim mi buraya ben öyle bi kelime yazmadim nerden cikariyorsunuz. sigara icmeyen biri sigara icen birine göre bi tik daha arti puan kazanir sadece bence yani bu benim fikrim cokta önemli degil bi kucuk ayrinti diye söyledim kiza düzgündegil demedim esi daha düzgündür dedimSigara içen düzgün değil yani
evet itiraf edecegim icimden gecirdim bunu
belliki gerisi gelecek bu hislerin ve siz istemsizde olsa belli etmeye başlayacaksınız.evet itiraf edecegim icimden gecirdim bunu
edepsiz ahlaksimi demsim ne zamanYani sigara içenler edepsiz yada ahlaksız diiller. İçen kendine içer kendi sağlığına zarar verir. Sigara içmekle ne alaka bağdaştıramadım bende.
Yani sigara içenler edepsiz yada ahlaksız diiller. İçen kendine içer kendi sağlığına zarar verir. Sigara içmekle ne alaka bağdaştıramadım bende.
ben bekar birine bile duygularimi ifade edemem merek etmeyinbelliki gerisi gelecek bu hislerin ve siz istemsizde olsa belli etmeye başlayacaksınız.
yeni biri basladi ise ama evli evli evliayni isyerindeyiz ayni yastayiz hatta kanka diyoruz birbirimize cok iyi anlasiyoruz. esiyle de tanistim oda beni sevdi selam bile söyletiyor bana.. whatsaptan yaziyo kiz halimi hatrimi soruyo cokta iyi cok tatli bi kiz ama bilmiyor ki ben kocasindaa resssmen hoslaniyorum belli edicem diye ödüm kopuyo ama cooook hoslaniyorum hayal bile kurdugum oluyo ya ben kendimi daha da kaptirirsam ne olcak sonum isten ayrilmayi bile düsündüm gün gectikce baglanicam yoksa kanka dedigim evli adama cok zor bi durum suan ondan bahsederken bile kalbim carpiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?