kizlar yardim kalbime engel olamiyorum

Keşke herkes senin gibi aklını başına alsa

Adam evli, işe yeni başlamış, karısını tanıyorsun.

O gözle nasıl bakıyorsun? Adam mı yok etrafında? İçin nasıl alıyor, miden nasıl kaldırıyor da hayranlık besliyorsun? Utanır insan, aynaya bakamaz be.

vurmayın yeter kız öldü
bu cümlede ben koptum...

Konu sahibi arkadaşın eski konusundan da anlaşılacağı üzere yasak duyguları seviyor ve haz alıyor. Bilmiyorum karşı tarafa yansıtır mı ama ben böyle yorumladım. Kim ederse kendine eder o nedenle söyleyecek pek bir şey yok. Çocuk değil sonuçta iyiyi kötüyü herkes biliyor.

Konu durulduğu için araya giriyorum.Bu nasıl bir yaşanmışlık merak ettim.36 yıl???

Kadın lisedeymiş o zamanlar, adam da üniversitede. Adam bir gün kadının olduğu mahalleye taşınmış. Zamanla birbirlerinden hoşlanmışlar ve aşık olmuşlar. Fakat adamı töre kuralları gereği halasının kızıyla zorla evlendirmişler. Kadın da adamın evlendiğini duyunca bir süre sonra o da evlenmiş. Kocasını severmiş ama aşık değilmiş. O adama hep aşıkmış... Kadının kocası bir süre sonra ölmüş. Kocasının ölmesinden 5 yıl geçtikten sonra bir gün adam kadını aramış ve tekrar konuşmaya başlamışlar. Kadın lisede aşık olduğu adamla 50 yaşındayken evlendi. Böyle bir olay...

Benim de başıma geldi böyle bir şey. Ayrı zamanlarda iki kız eşime karşı bir şeyler hissetmiş. Bitanesi sevgilisi olduğunu biliyormuş evli olduğunu değil hatta evli olduğunu öğrenince çok şaşırmış moreli bozulmuş falan eşim anlatmıştı :) Diğeri de bilmiyormuş evli oluğunu. Bir süre sonra vazgeçtiler tabii ki. Kalbime engel olamıyorum deme ortada bi yuva var. Sürekli adamın evli olduğunu düşün, günahını düşün vazgeçersin.

Yasak olan şeyler bizlere daha çekici gelir.
Sende o aldatmacadasın şu an . Lütfen nefsine engel ol . Unutma ki o EVLİ! : )

Bu konuda Emine Şenlikoğlu'nun Kadınları Kadınlarda Eziyor kitabını okuyabilirsin.
Farklı bir açıdan bakmak için ...

İlginçmiş :)) Paylaştığınız için teşekkürler.
Allah kaderimize kimi yazdı ise onunla birlikte olmadan ölmeyeceğiz ama kaderimizde yoksa tüm dünya bizi bir araya getirmeye çalışsa da olmayacak.Anlattıklarınız bana bunu hatırlattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…