- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.787
- 178
Dur bakayım..Inşallah keklemiş olsun ya böyle şeyler duymaktansa keklenmek daha iyi bizim için boşverYorumları gözümden kaçmış. O zaman olayı aşktan öteye taşımaya hazırlandığını düşünmekte haklısın ...
Ama konu sahibi bizi keklemiş. Eski konularına göz at bak :/ Belli yani.
Bir de bu rezilliği onaylamadık diye biz terbiyesiz olduk iyi mi ? :)
Cımbızını tut ablacım şimdilik, hallettik meseleyi birdahakine inşallah :)Tam niye polemiğe giriliyor diyecekken sulh sağlanmış
Bir de bu rezilliği onaylamadık diye biz terbiyesiz olduk iyi mi ? :)
Sorcha konu sahibinin bazı yorumlarını gözden kaçırmış canım..O yüzden yanlış anlaşıldık..Ama ben izah ettim, anladı o da şimdi...
Üşenmedim tek tek mesajlarına baktım karakter tahlili yaptım psikolog değilim ama bu insan çok rahat yalan söyleyebilen biri bi dediği bi dediğini tutmamış yüzünden memnun değil kendini sürekli başkalarıyla kıyaslayan kompleksli biri..muhtemelen o adamların kendisine ilgi duyduğunu zannetmesi çirkin oluşundan kaynaklanmış kimse bundan kocama zarar gelmez diye düşünmüş olmalı! Adamlar da erkek arkadaş gözüyle bakıyor sanırım..İnsanların duygularıyla oynamasın diye engellenmesi gerek bunun..
Çelişki yok canım kendine eğlence olarak bizleri seçmiş işte olan bitek bu16 Mayıs 2014 - Yeni sevgilisi ile yanakyanağa fotoğrafını yolladı. Konu içeriği ; 3 sene cıktık ayrıdık ve 3 ay oldu şeklinde başlıyor.
30 Mayıs 2014 - Uzun zaman sonra dün buluştuk . Konu içeriği : 25 yasındayım ilişkim 2 yıl sürdü ayrıldık ve 6 ay sonra dün buluştuk.
29 Haziran 2014 - Evlenip sıkılmak. Konu içeriği : evlenecegim.. kavga gürültü kiskanclik cok zor gecen 2.5 yillik iliskinin ardindan ayrilmaya karar verdiksede yapamadikçok alismisiz birbirimize.. 6 ay sonra tekrar baristik ve evlenmeye karar verdik.. .
Bu çelişkileri biri bana anlatsın. Konu sahibinin eski 3 konusu. 16 Mayıs'ta 3 sene çıkıp ayrılıyor 3 ay olmuş üstelik.
30 Mayıs'ta 2 sene çıktığını söylüyor ve 6 ay sonra dün buluşmuşlar.
29 Haziran'da hooop evlenmeye karar verildi. Burada ilişki 2.5 sene .
1: Bu ilişki kaç senelik ?
2: Ayrılık kaç ay sürdü ?
3: Yeni sevgiliye ne oldu ?
Dahası bu arada başka bir adam var aşık olunan ve o da evli .
evet ilk konusu bu konuya çok benziyor.16 Mayıs 2014 - Yeni sevgilisi ile yanakyanağa fotoğrafını yolladı. Konu içeriği ; 3 sene cıktık ayrıdık ve 3 ay oldu şeklinde başlıyor.
30 Mayıs 2014 - Uzun zaman sonra dün buluştuk . Konu içeriği : 25 yasındayım ilişkim 2 yıl sürdü ayrıldık ve 6 ay sonra dün buluştuk.
29 Haziran 2014 - Evlenip sıkılmak. Konu içeriği : evlenecegim.. kavga gürültü kiskanclik cok zor gecen 2.5 yillik iliskinin ardindan ayrilmaya karar verdiksede yapamadikçok alismisiz birbirimize.. 6 ay sonra tekrar baristik ve evlenmeye karar verdik.. .
Bu çelişkileri biri bana anlatsın. Konu sahibinin eski 3 konusu. 16 Mayıs'ta 3 sene çıkıp ayrılıyor 3 ay olmuş üstelik.
30 Mayıs'ta 2 sene çıktığını söylüyor ve 6 ay sonra dün buluşmuşlar.
29 Haziran'da hooop evlenmeye karar verildi. Burada ilişki 2.5 sene .
1: Bu ilişki kaç senelik ?
2: Ayrılık kaç ay sürdü ?
3: Yeni sevgiliye ne oldu ?
Dahası bu arada başka bir adam var aşık olunan ve o da evli .
Var öyle ruh hastaları..Benim en yakın arkadaşımın başına geldi..Bizzat biz uğraştık ve psikolojilerini anlamak mümkün değil onların farklı bir beyin mekanizmaları var çünkü..Bankada çalışırken bir arkadaşım da vardı .Sürekli arkadaşlarımızın kocalarına özenirdi .Allahım derdi kadına bak adama bak .Tip olarak kıyaslardı insanları ama kıyasladığı arkadaşlar da hep pırlanta gibi insanlardı.Kocaları yakışıklıydı kızların allah için .O adam demekki o kadında güzel bir yürek buldu. Bunu bir türlü anlamazdı şaşkaloz .En sonunda evli bir herife sardı .Amaç sırf beni tercih etti dedirtmekti ama ne oldu .Yetimin şeyi gibi kaldı ortada .Adam karısına döndü elbet .Bir iki gönül eğlendirdi bunla .Bir de anlatırdı utanmadan yoksa nerden bileceğiz . Aslında beni seviyorda bilmem ne de .Züğürt tesellisi işte .
var var .Bu adi kız bir arkadaşımızda kalmıştı .Kız bunu bir daha eve sokmayacağım dedi. Kocası istememiş meğerse.Gece adam su içmeye kalkmış bu da ardından dolaptan sosisi alıp karşısında yutkuna yutkana yemiş .Adam tiksinmiş halinden .Var öyle ruh hastaları..Benim en yakın arkadaşımın başına geldi..Bizzat biz uğraştık ve psikolojilerini anlamak mümkün değil onların farklı bir beyin mekanizmaları var çünkü..
Kızlar dün biri vardı bu kadını tanıyorum galiba ama ismini ve çalıştığı yeri açıklamayacağım,yarın paslaşırız diyordu ne oldu o üyeye ses varmı ?evet ilk konusu bu konuya çok benziyor.
sene 2013
benden 10 ys büyük, 36 yasında evli ve 4 yasında bir oğlu olan iş arkadasımdan resmen hoşlanıyorum ona belli edicem die ödüm kopuyokendıme bile zor itiraf ettim nası çıkıcam onun çekım etkisinden ben.. engel olamıyorum duygularıma adam evli barklı yaaaa:/ ilk defa böyle bişey yaşıyorum
Nasıl insan bilmiyorum bunlar ya..Benim arkadaşımın kocasınınkide benle konuştu birkere..Bizim kızın titremekten sesi çıkmadı ver ben konuşayım dedim..Eşiymiş gibi konuştum..Diyor ki bana bak yelloz kocamı rahat bırak o çocuğunu bile alırım senin elinden sokaklara atarım diyordu..Kocada arkadaşımın kocası ha o metresti yani..Tövbe yarabbim..Kafa yapılarına bak Allah aşkına..var var .Bu adi kız bir arkadaşımızda kalmıştı .Kız bunu bir daha eve sokmayacağım dedi. Kocası istememiş meğerse.Gece adam su içmeye kalkmış bu da ardından dolaptan sosisi alıp karşısında yutkuna yutkana yemiş .Adam tiksinmiş halinden .
Kendilerini fasülye gibi nimetten sanıyorlar .Adam bir öptü okşadı sevişti diye kendilerini vazgeçilmez zannediyor çoğu .Hayat aşk ve seks üzerine dönmüyor ne yazık ki.Nasıl insan bilmiyorum bunlar ya..Benim arkadaşımın kocasınınkide benle konuştu birkere..Bizim kızın titremekten sesi çıkmadı ver ben konuşayım dedim..Eşiymiş gibi konuştum..Diyor ki bana bak yelloz kocamı rahat bırak o çocuğunu bile alırım senin elinden sokaklara atarım diyordu..Kocada arkadaşımın kocası ha o metresti yani..Tövbe yarabbim..Kafa yapılarına bak Allah aşkına..
Aynen canım haklısın..Kendilerini fasülye gibi nimetten sanıyorlar .Adam bir öptü okşadı sevişti diye kendilerini vazgeçilmez zannediyor çoğu .Hayat aşk ve seks üzerine dönmüyor ne yazık ki.
Çelişki yok canım kendine eğlence olarak bizleri seçmiş işte olan bitek bu
evet ilk konusu bu konuya çok benziyor.
sene 2013
benden 10 ys büyük, 36 yasında evli ve 4 yasında bir oğlu olan iş arkadasımdan resmen hoşlanıyorum ona belli edicem die ödüm kopuyokendıme bile zor itiraf ettim nası çıkıcam onun çekım etkisinden ben.. engel olamıyorum duygularıma adam evli barklı yaaaa:/ ilk defa böyle bişey yaşıyorum
Kendilerini fasülye gibi nimetten sanıyorlar .Adam bir öptü okşadı sevişti diye kendilerini vazgeçilmez zannediyor çoğu .Hayat aşk ve seks üzerine dönmüyor ne yazık ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?