kizlar yardim kalbime engel olamiyorum

Yaa yapmayın bunu yapmayın yaa..
Hata olduğunu yanlış olduğunu bile bile..
Yazık çok yazık..

Ben de evli bir bayan hassasiyeti ile yanıtlamıştım sizi, gerçi sert bir eleştiride bulunmadım, her şekilde üzülürsünüz en iyisi işten ayrılın dedim ama yazdıklarınızı okuyunca size de üzüldüm. ZAten KK olarak, daha fazla empati yapmaya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Masumiyetinize de inanıyorum.
İnşallah, Allah karşınıza böyle imrendiğiniz gibi düzgün birisini çıkartsın en yakın zamanda. Bunu tüm kalbimle diliyorum sizin için...

Zaten evli erkeklerle ilişki yaşamak için can aran kızlarımızın asıl sebebi ego tatmini değil midir.. Bak karısını değil, beni tercih etti. Yok eşiyle çocuğuyla değil, benimle zaman geçiriyor. Benimle konuşuyor.. Benim yanımda gibi gibi.. Ama dediğin gibi erkek bir iki gün kızla gönlünü eğlendiriyor sonra karısına dönüyor. Kaybeden hep o kızlar oluyor.. Birde üstüne yuva yıkan oluyorlar..

yani eşi ona layık değil ben layığım diyor inceden
alttan alta söylemek istedği o, sonrada ayyy eşide çok iyi cidden kadın kadının düşmanıdır tezi doğru. Gerçekten temiz kalple hareket etse İDİ çokta
yuva felan yikmam allah korusun kizlar benim derdim kendi kalbim ben imkansiz yasak ask mi yasayacagim bundan sonra
BAK! BU prag ne diyo, doğru söylüyo, DOĞRU,ayıptır günahtır yahu! yuva yıkmaya aklen matıken kalben azmetmiş ama fırsatını bulamamışsın.
.

sen doğru yolu buldun darısı diğerlerinin başına..yuva bu boru değil.Allah korusun uzak durun..

Hayran olabilirsin buna kimse engel olamaz fakat sadece hayran olmakla kalmalısın
Kanka falan demeler çok hoş gelmedi bana gereksiz

Konuyu başından beri takip ediyorum ama yazmamıştım ..
Şimdi konu sahibinin konuları, yorumları ve özellikle kendinden bahsedişleri çok tutarsız ..

Karısı sizin niyetinizi eşine hayranlığını çoktan anlamış. whatsaptan yazması selam söylemesi varlığını hissettirmesi demek. Anlayabilene tabii ama. Dedikoduya sebebiyet verirsiniz allah korusun...
Burada kadınlar konu açıyor eşimle aynı yerde çalışan kadın, eşimle yakınlığından rahatsız oluyorum diye...ben de olsam rahatsız olurudurm.
Ben kaç yıllık erkek iş arkdaşıma kanka demiyorum, o da bana demez, üstelik aynı üni.de okuduk, eşimle de samimidir. Yeni işe başlayan biri ile bu ne yersiz bir samimiyet...

Yahu bazı hatunlar 2. kadın olmaya meraklı gibi bozulmayan yuvayı bozma derdinde iyi ki akıllanmışsınız kutluyorum sizi.

Konu durulduğu için araya giriyorum.Bu nasıl bir yaşanmışlık merak ettim.36 yıl???

Niye herkes konu sahibine saldırdı Allah askina, kiz asik olmus ne yapsin..bu isin olmayacaginin ve boyle biseyi asla yapmayacagini belirtmis zaten herkes birden ahlak dersi vermeye kalkmis ama kalp kiriyosunuz hanimlar bukadar sert olmayin anlamaya calisin

Benim nacizane tavsiyem "kanka" statüsünden bi atin adami, böyle duygular beslerken bukadar yakin olmak iyi degil, uzaklasin biraz gidin kursa falan yazilin yeni ortamlara girin, bu iliski asla olmaz diyip hem kendinizi üzüp hem akliniza adami düşürmeyin, kafanizi baska seylerle mesgul edin

Sonra da kadınlara diyorlar eşinin kankasını niye kıskanıyorsunuz bknz.ateşle barut yan yana durmuyor

biri rahat dursa diğeri durmuyor

Konu sahibi sözüm meclisten disari, sizin duygusal bi beklentiniz yok ve kendinizi engelliyosunuz ama
themis katiliyorum yoruma, genelde kanka ayaklari g.. ayaklari oluyor cok afedersiniz

Yahu bazı hatunlar 2. kadın olmaya meraklı gibi bozulmayan yuvayı bozma derdinde iyi ki akıllanmışsınız kutluyorum sizi.

Canim bayan bisey dememiski hic, icinde yasiyo anladigim kadariyla yani adamla bi iliski düşünmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…