oda garipti. sanki danışıklı dövüş gibi..Kızlar dün biri vardı bu kadını tanıyorum galiba ama ismini ve çalıştığı yeri açıklamayacağım,yarın paslaşırız diyordu ne oldu o üyeye ses varmı ?
Ben de evli bir bayan hassasiyeti ile yanıtlamıştım sizi, gerçi sert bir eleştiride bulunmadım, her şekilde üzülürsünüz en iyisi işten ayrılın dedim ama yazdıklarınızı okuyunca size de üzüldüm. ZAten KK olarak, daha fazla empati yapmaya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Masumiyetinize de inanıyorum.29 yasindayim kimseyi üzmek gibi bir niyetim yok tanisaniz beni eminim böyle seyler söylemeyecektiniz. suan potansiyel bi evli adam avcisi konumundayim sizin gözünüzde.. hepiniz demeyecegim cogunuz evlisiniz ve kendinizi o kadini yerine koyarak düsünüyorsunuz ve tepkilerinizde haklisiniz.. suan artik duydugum hayranligi masumlastirmaya calisirken buldum kendimi.. kizlar lütfen bana güvenin benim asla kötü bi niyetim yok asla düsündügünüz biri degilim gercektende arkadas gözüle görüyorum ikisnide ve ilerde evlenmek istedigim adam onun gibi biri olsun diyede icimden geciriyorum keske de hep öyle kalsaymis sizede söylemeseymisim. ben kendime bugun kizdim cunku baska adamlarda onu ariyorum kibar mi efendimi diye bakiyorum resmen bi kopyasini ariyorum bugun üzüldüm bu duruma ve buraya yazdim ifade edisimden mi yada komple demek istedigim seyden mi bile miyorum ama siz daha fazla üydünüz yol gösterin istedim.. bi kaciniz mantikli seyler söyledi mesela onu model aldifimi farkettim.. ama digerlerinizden beni yalnis anladiniz sizden özür dilerim. tek ricam bana güvenin sandiginiz gibi biri degilim
Zaten evli erkeklerle ilişki yaşamak için can aran kızlarımızın asıl sebebi ego tatmini değil midir.. Bak karısını değil, beni tercih etti. Yok eşiyle çocuğuyla değil, benimle zaman geçiriyor. Benimle konuşuyor.. Benim yanımda gibi gibi.. Ama dediğin gibi erkek bir iki gün kızla gönlünü eğlendiriyor sonra karısına dönüyor. Kaybeden hep o kızlar oluyor.. Birde üstüne yuva yıkan oluyorlar..Bankada çalışırken bir arkadaşım da vardı .Sürekli arkadaşlarımızın kocalarına özenirdi .Allahım derdi kadına bak adama bak .Tip olarak kıyaslardı insanları ama kıyasladığı arkadaşlar da hep pırlanta gibi insanlardı.Kocaları yakışıklıydı kızların allah için .O adam demekki o kadında güzel bir yürek buldu. Bunu bir türlü anlamazdı şaşkaloz .En sonunda evli bir herife sardı .Amaç sırf beni tercih etti dedirtmekti ama ne oldu .Yetimin şeyi gibi kaldı ortada .Adam karısına döndü elbet .Bir iki gönül eğlendirdi bunla .Bir de anlatırdı utanmadan yoksa nerden bileceğiz . Aslında beni seviyorda bilmem ne de .Züğürt tesellisi işte .
Belki de davetkar bir izlenim yaratıyordur.Patronu da sadece bu kizimiza goz dikmis. Diger bayanlara yanaşmiyormuş. Neden acaba?
alttan alta söylemek istedği o, sonrada ayyy eşide çok iyi cidden kadın kadının düşmanıdır tezi doğru. Gerçekten temiz kalple hareket etse İDİ çoktayani eşi ona layık değil ben layığım diyor inceden
yuva felan yikmam allah korusun kizlar benim derdim kendi kalbim ben imkansiz yasak ask mi yasayacagim bundan sonra
BAK! BU prag ne diyo, doğru söylüyo, DOĞRU,ayıptır günahtır yahu! yuva yıkmaya aklen matıken kalben azmetmiş ama fırsatını bulamamışsın.Sizin niyet bozuk kendinizi kandirmayin. Burda evli biriyle aşk yaşayan kadınları yerden yere vuruyoruz sert elestiriyoruz. Siz açık konusmussunuz ve iliskiye baslayamamissiniz diye daha yumuşak cevaplar verilmis. Fakat sizinde o ahlaksız kadınlardan farkınız yok.adam yüz vermemiş verse anında kucağında alırsınız soluğu. Eşine bile nekadar samimiyetsizsiniz. Uzak durun onlardan kötülük yapacaksınız bu aileye
.yeni biri basladi ise ama evli evli evliayni isyerindeyiz ayni yastayiz hatta kanka diyoruz birbirimize cok iyi anlasiyoruz. esiyle de tanistim oda beni sevdi selam bile söyletiyor bana.. whatsaptan yaziyo kiz halimi hatrimi soruyo cokta iyi cok tatli bi kiz ama bilmiyor ki ben kocasina hayranlik duyuyorum belli edicem diye ödüm kopuyo lütfen yalnis anlamayin asla bi hedefim yok kimseyle paylsmadim
yok arkadaslar ben bu tepkilere cok üzüldüm ve anladim ki allah korusun böyle bisey olsa ki imkansiz yle bisey yapmam asla ama allah korusun ihtimalini gördüm bana yapilacak yakistirmalari gördüm üstelik ortada hic bisey yokken sadece icimden gecenlerden ibaretken bide gercek olsa allah korusun ben kendimi öldürürüm ben böyle biseyi kaldiramam, benim aklim basima geldi
Allah böylelerinden bizleri korusun.Konuyu başından beri takip ediyorum ama yazmamıştım ..
Şimdi konu sahibinin konuları, yorumları ve özellikle kendinden bahsedişleri çok tutarsız ..
Aminnn canımAllah böylelerinden bizleri korusun.
yeni biri basladi ise ama evli evli evliayni isyerindeyiz ayni yastayiz hatta kanka diyoruz birbirimize cok iyi anlasiyoruz. esiyle de tanistim oda beni sevdi selam bile söyletiyor bana.. whatsaptan yaziyo kiz halimi hatrimi soruyo cokta iyi cok tatli bi kiz ama bilmiyor ki ben kocasina hayranlik duyuyorum belli edicem diye ödüm kopuyo lütfen yalnis anlamayin asla bi hedefim yok kimseyle paylsmadim
yok arkadaslar ben bu tepkilere cok üzüldüm ve anladim ki allah korusun böyle bisey olsa ki imkansiz yle bisey yapmam asla ama allah korusun ihtimalini gördüm bana yapilacak yakistirmalari gördüm üstelik ortada hic bisey yokken sadece icimden gecenlerden ibaretken bide gercek olsa allah korusun ben kendimi öldürürüm ben böyle biseyi kaldiramam, benim aklim basima geldi
esinden bile duzgundur dememin sebebi mesele esi sigra iciyor ama bu sigara bile icmiyor yani böyle kucuk ayrintilari kasttetim
Ben şahsen hiçbir zaman büyük laf etmem. Her şey herkesin başına gelebilir. Bazen irade dediğimiz kavram yetersizdir. Ama hanımefendinin durumunda, eğer hayranlıksa zaten uğraşmaya değmez. Gerçekten aşıksan, beklersin. Benim bir tanıdığım da evli bir adama aşıktı. Tam 36 sene, onu görmediği halde, hiçbir iletişimi olmadığı halde hep bekledi. Şu anda evliler. Eğer kaderinse, zaten bir gün senin olur :) Sen bir şey yapmasan da.
yeni biri basladi ise ama evli evli evliayni isyerindeyiz ayni yastayiz hatta kanka diyoruz birbirimize cok iyi anlasiyoruz. esiyle de tanistim oda beni sevdi selam bile söyletiyor bana.. whatsaptan yaziyo kiz halimi hatrimi soruyo cokta iyi cok tatli bi kiz ama bilmiyor ki ben kocasina hayranlik duyuyorum belli edicem diye ödüm kopuyo lütfen yalnis anlamayin asla bi hedefim yok kimseyle paylsmadim
Sonra da kadınlara diyorlar eşinin kankasını niye kıskanıyorsunuz bknz.ateşle barut yan yana durmuyor
biri rahat dursa diğeri durmuyor
Yahu bazı hatunlar 2. kadın olmaya meraklı gibi bozulmayan yuvayı bozma derdinde iyi ki akıllanmışsınız kutluyorum sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?