Kızlar yardım!!

Yahu sporun gereksiz yüklenmesi mi olur ? Eşiniz ağır saçmalamış hani deseniz 6 yaşında oğlumu yazın matematik kursuna göndereceğim esinizbhakli derim de yüzme yani , geç bile kalmış ogrenmekte
Cunku esi tipik turk erkegi.. amac sadece yuzmeyi ogrenmek, spor yapsin faaliyet yapsin degil amac. Sadece yuzme ogrenmek oluncada ne kadar hizli o
Kadar iyi..

Celimsizlikle
Ne ilgisi var yuzmenin hakket? Tam tersi vucudu kaslanir cocuga iyi gelir harrket etmek, ki yuzme tum
Kaslari calistirir. Hemde maddi sorunum yok demis konu sahibi.. ben olsam bu durumda hic dusunmezdim yani.. gitsin eglensin cocuk
Konu sahibinin eşi yüzme efor ister fiziksel olarak seneye daha rahat yapar demiş.

Ben de benim çelimsiz oğlum bile zorlanmadı fiziksel olarak dedim. Ki benim gönderme sebeplerimden biri de çocuğumun çelimsiz vücudunu güçlendirmek.

Konu sahibinin eşi yüzme efor ister fiziksel olarak seneye daha rahat yapar demiş.

Ben de benim çelimsiz oğlum bile zorlanmadı fiziksel olarak dedim. Ki benim gönderme sebeplerimden biri de çocuğumun çelimsiz vücudunu güçlendirmek.
Ben sana hak verdigim icin
Alintilama yapmistim zaten.

Cocuk biraz daha akli
Erince daha cabuk ogrenir bu dogru ama celimsizlikle ilgisi yok dedim bende defalarca.. tam tersi toparlar, su iyi gelir.

Son düzenleme:
Bir an önce başlatın. Ne kadar geç başlarsa alışması, öğrenmesi o kadar zor oluyor. Bende gönderiyorum. Gördüğüm kadarıyla genelde ailelerde 5-6 yaş gibi başlatıyor. Havuzda yeni başlayanlar hep bu yaş civarı. Büyük çocuklar yüzmeyi biliyor.

Bir an önce başlatın. Ne kadar geç başlarsa alışması, öğrenmesi o kadar zor oluyor. Bende gönderiyorum. Gördüğüm kadarıyla genelde ailelerde 5-6 yaş gibi başlatıyor. Havuzda yeni başlayanlar hep bu yaş civarı. Büyük çocuklar yüzmeyi biliyor.

Ne kadar gec baslarsa ogrenmek guc oluyor derken🙄 ben sunu anladim bizde bilgi yok fikir cok masallah

Eşim 7 yaşında yüzmeye başlamış. Eşim boy atmış, kasları gelişmiş. 17 yaşındayken. 180 boyu vardı. Ve yapılıydı. Bence sağlık için gönderin derim. Yüzme tüm kasları çalıştırıyor. Senkronize ve süreyi iyi kullanmayı öğretiyor. Çocukken spor yapanlara bakın, hepsi boylu poslu :)

Ne kadar gec baslarsa ogrenmek guc oluyor derken🙄 ben sunu anladim bizde bilgi yok fikir cok masallah
Kendi çocuklarımda gördüğüm ve çevremde ,arkadaşlarımda gördüklerime göre yazdım. Her çocuk farklıdır.
Bu benim şahsi fikrim.
Ben ortaokuldaydım yüzme kursuna gittiğimde. Lisede bisiklet öğrendim. Ama ilkokulda paten kayıyordum. Ama şuanda bisiklet sürmekten hep çekiniyorum. Oğlumda erken başladı yüzmeye. stilli yüzüyor. Geç başlayınca daha iyi kavrar çabuk öğrenir gibi bir durum yok yüzme de.
Bana yaptığınız yorumu çok saçma, anlamsız ve gereksiz buldum açıkçası.

Kızım sirf ortam görsün,vakit geçirsin,sosyallessin diye gecen yaz 4 kursa yazdırdım.genclik spor merkezinin kursları ucretsiz.her ilde var mi bilmiyorum..mayis sonu ,haziran gibi kayıtlar açılacak.yine yazdiracam. En azından o spor dalı ile ilgili bir fikri var.az da olsa teknik ogrendi

Yok eşim cimri değildir, illa eşlerden biri cimri olacaksa ben ondan daha cimriyimdir 😂
Arada istisnalar çıkıyor işte. Bizim okuldaki cimri erkek öğretmenleri anlatsam kendinize haksızlık yaptığınızı anlarsınız. 😁

Herkese merhaba, temmuzun 26 sında 6 yaşını dolduracak bir oğlum var, Bu yaz oğlumu bir aktiviteye yönlendirmek istedim, araştırmalarım sonucu da yüzmeye karar verdim. Aradım görüştüm fakat eşim bunun şuanda gereksiz olduğunu, şimdi 2 ayda öğrenirse seneye 1 ayda öğrenebileceğini gereksiz bir yükleme olduğunu söylüyor. Eşim öğretmen bu arada. Sizler ne diyorsunuz? fikriniz nedir? Eşim haklımı sizce? Not: ekonomik bir problemimiz yok.
Ögretmenmi eşiniz 🤔

Yüzmenın yaşı olmaz bir defa hem eglenır hemde erken öğrenir bebekken ögretiyor millet

Herkese merhaba, temmuzun 26 sında 6 yaşını dolduracak bir oğlum var, Bu yaz oğlumu bir aktiviteye yönlendirmek istedim, araştırmalarım sonucu da yüzmeye karar verdim. Aradım görüştüm fakat eşim bunun şuanda gereksiz olduğunu, şimdi 2 ayda öğrenirse seneye 1 ayda öğrenebileceğini gereksiz bir yükleme olduğunu söylüyor. Eşim öğretmen bu arada. Sizler ne diyorsunuz? fikriniz nedir? Eşim haklımı sizce? Not: ekonomik bir problemimiz yok.
Yüzmeye değilse neye göndermek istiyor? Tüm yaz evde amaçsızca dolaşsın mı? Çocukların bizim çocukluğumuzdaki gibi sokak oyunları da oyun arkadaşları da yok. Tüm gün çizgi film izleyip ekran bağımlısı mı olsun yani?

Ben de öğretmenim ve çocukların sürekli bir uğraş ve öğrenme gayreti içinde olmalarının en iyisi olduğunu düşünüyorum. Eğer çocuğunuz 2 yaşında olsa haklı derdim ki 3 yaşında bile yüzme öğretiyorlar

Yüzmeye değilse neye göndermek istiyor? Tüm yaz evde amaçsızca dolaşsın mı? Çocukların bizim çocukluğumuzdaki gibi sokak oyunları da oyun arkadaşları da yok. Tüm gün çizgi film izleyip ekran bağımlısı mı olsun yani?

Ben de öğretmenim ve çocukların sürekli bir uğraş ve öğrenme gayreti içinde olmalarının en iyisi olduğunu düşünüyorum. Eğer çocuğunuz 2 yaşında olsa haklı derdim ki 3 yaşında bile yüzme öğretiyorlar
Oğlumun tv, tablet yada tlf başında geçirdiği zaman dilimi günde yarım saati geçmez zaten, yaşadığımız şehir itibariyle yazın sokakta oynar, bisiklete biner, parka gider. Sokağa çıkamazsa evde baba oğul maç yaparlar, hep beraber boyama yaparız. Ben renk olsun diye yüzmeyi istiyorum. Velhasıl kelam karar verdik gidecek.

Herkese merhaba, temmuzun 26 sında 6 yaşını dolduracak bir oğlum var, Bu yaz oğlumu bir aktiviteye yönlendirmek istedim, araştırmalarım sonucu da yüzmeye karar verdim. Aradım görüştüm fakat eşim bunun şuanda gereksiz olduğunu, şimdi 2 ayda öğrenirse seneye 1 ayda öğrenebileceğini gereksiz bir yükleme olduğunu söylüyor. Eşim öğretmen bu arada. Sizler ne diyorsunuz? fikriniz nedir? Eşim haklımı sizce? Not: ekonomik bir problemimiz yok. Güncelleme: karar verdik gidiyor fikirleriniz için teşekkür ederim 😊
Bir sene sonra kasları daha da gelişeceğinden daha iyi yüzebilir evet ama üzerine eklemiş olur bu seneden giderse , kendini geliştirir ki en önemlisi eğlenceli vakit geçirir. Maddi problem yoksa bu sene de gitsin seneye de gitsin ne olacak ki onlar bıkmaz sudan

Back
X