Kızlar yardım...

Ailem beni almaya gelecek 1-2 gün içinde terör bölgesindeyim öyle hadi ben tek başıma gidiyorum diyemiyorum maddi olarak kendilerini ayarlayıp gelecekler
Bu yazdığına bir inanmayan ben değilimdir kesinlikle. Kime anlattın, ailenden kimle konuştun, almaya gelen kim biraz detay versen? Ayrıca kocan olacak o pisliğe niye söyledin? Seni eve kilitlesin, gitmene engel olsun diye mi?

Ne yardımı kardeşim? İyi misin sen? Bu ne biçim bi hayat? Kendine bunu mu layık görüyosun

Ya ailenle kurdugun sevgi bagini kiskaniyo ya da ailen senin her zaman arkanda oldugunu bilip bu destegi yikmaya calisiyo

Oldu. Ailenle konusmana karışsın kısıtlasın ya baska?
Sanane diyip gecmen gerekiyordu. Esin olabilir ama yerini haddini bilsin.

Arkadaslar ben yanlis mi biliyorum? Konu sahibinin esi askeri personel. Darp raporu alsa ilk olarak esinin tabancasi elinden alinmiyor mu? Hem de siciline islemiyor mu? Bu adamcik isini kaybetme korkusu yasasa uc bucuk atar bosanma asamasinda ilismez konu sahibine.

Ben döverim buna da kimse karışamaz demiş.
Cidden kafayi yicem. Karakolu aradi diye huzursuz olan adam darp raporu alsan bi taraflari ayri oynar.

Sosyal hesapları anlarım da ailenle konuşmana hangi hakla karışıyor onu anlayamadım .

Tabanca öyle herşeye alınmıyor anca tabancayla korkutması falan Laz'ım yani şikayet ettikten sınra savcı çağırdığında ifadesinde beni tabancayla korkuttu korkuyorum demesi lazım

Emin ol birgün bir uyanacak ve bir bakacaksın ki artık nefret ediyorsun işte o zaman cesaretleneceksin. Umarım o gün çok geç kalmamış olursun canım ..

Tabanca öyle herşeye alınmıyor anca tabancayla korkutması falan Laz'ım yani şikayet ettikten sınra savcı çağırdığında ifadesinde beni tabancayla korkuttu korkuyorum demesi lazım

O zaman yine konu sahibinin isine gelir cunku esi olacak yaratik onu silahla da tehdit etti diye hatirliyorum eskikonu larindan.

O zaman yine konu sahibinin isine gelir cunku esi olacak yaratik onu silahla da tehdit etti diye hatirliyorum eskikonu larindan.

Basima silah dayadi, banyoya kactim demisti konu sahibi.

O zaman gidip şikayet edecek savcı çağırdığında da sürekli silahla tehdit etti diyecek ondan sonra savcı zaten genelde 1 ay silaha el koyuyor silaha el koyulduğu süre göreve de gidemiyor bunun yanı sıra da en az 1-3 ay arası uzaklaştırma veriyor

Aynen oyle.

Anladim. Keske konu sahibi bunu kullansa.

Bu adam bunu defalarca yapmışsa madem amaç konu sahibini pusturmak. Bir yapıyor iki yapıyor bakıyor şikayet etmiyor sürekli böyle korkutuyor aklı sıra.bence konu sahibi şikayet etsin de bi anlasın dünyanın kaç bucak olduğunu o silahın görev dışında kolayca bir başkasına çekilmeyeceğini hele hele karısına hiç çekilmeyeceğini anlasın.bu tipler birde şikayetten sonra silah elinden alınınca bunalımlara girer görev arkadaşlarına rezil olacağından

Koca insanın küçük Allah'ıdır mı dedi kayınvalideniz... Yok artık! Şartlarınızı bilmiyorum ama bence direkt koşarak uzaklaşın bu zihniyetteki bir aileden. Size yazık.

7 aylık mı evlisin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…