Kizlar yardima ihtiyacim var esimle kavga ettik sizce haksizmiyim

Bayan_kirpik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2017
26
-4
86
29
meraba arkadaslar esim ilk defa akrabasi ve arkadaslariyla 1 gunlugune denize gitmek istedi bende hayir ne isin var bensiz bende gelceksem olur dedim o da o o kadar erkegin arasinda senin ne isin var dedi bi ton bisey soyledik birbirimize bende tamam git dedim bende kendi arkadaslarimla giderim dedim hemen benle kendini kiyasliyosun ben erkegim sen bayansin falana getirdi lafi ben sensiz bi yere gidemicekmiyim dedi izin almak zorundamiyim dedi bende ben bi yere gideken san soyluyosam sen de izin almak zorundasin dedim arada bir suru bisey yasandi ben sinirden hatirlamiyorum ama en son ben senle ugrasamiyorum basa cikamiyorum sen kazandin bidaha sana karismiyorum artik ozgursun ne istiyosan yap dedi bende sinirlendim kufur edip kapi orda .... Git bidaha da gelme bu eve dedim ne kadar merakliymissin gitmeye dedim bekar hayatini cok ozledin heralde dedim bosanalim dedim bubsekilde saten bi yere varamiyoz her seferinde ayni seyler oluyo dedim aslinda bu deniz konusu bizim patlak noktasi oldu daha arada bi cok sey oldu eski kavgalar yasananlar falan araya girdi tabi konu iyice buyudu sinirden hatirlamiyorum bile inanin uzun oldu kusura bakmayin haksizmiyim sizce gitmemesi konusunda

Abartmışsınız. Akrabaları bilemeyeceğim ama erkek arkadaşlarıyla yüzmeye gidebilir ne var bunda. İzin alacaksınız demeniz de hata olmuş. Siz izin alıyor musunuz? İzin alınmaz danışılabilir, haber verilebilir. Ama hiç bir erkek eşine ben gidebilir miyim diye sormaz yani. Sürekli erkek arkadaşlarıyla takılsa, istemeseniz haklısınız ama sürekli olan bir şey değil. Bir de küfür edip boşanma konusu açmışsınız. Çok hatalısınız. Siz de bayan arkadaşlarınızla gidersiniz. Siz itiraz ederseniz herşeye adam bunalır.

Aslinda tum problem arkadaslar parasizlik dugunumuzu falan hep biz karsiladik bide bebegim var 4 aylik cani sag olsun bizi iyice yipratti maddi acidan esimde maddi olarak eliden geleni yapmaya calisiyo saten bu zamana kadar hep dipdibeydik herseyi beraber yapardik tabiki arkadaslariyla gorusup konusrdu arkadaslari karsilayacagi icin 1 gunluk gitmek istedi bende kalmali olcagi icin hayir dedim oda bunaldi farkindayim bende bunaldim ama beraber gidelim dedimde para yok nasil gitcez varda ben mi goturmuyor diyo dogru soyluyo hakli ama ne biliyim sanirim 2 mizimde ters bi gununu geldi yada ben surekli iyi bi yerden bi yol ariyorum bilmiyorum

Son düzenleme:
Walla bence haksızsınız,erkek erkeğe gidilen bir deniz ortamında sizin ne işiniz var?
eşli gidiliyor olsa okey, ama siz orda tek başınıza 1kadın ne yapacaksınız? ayrıca erkek te kadın da bence hafta da 1 veya 2 hafta da bir herkes arkadaşlarıyla takılabilir keza biz öyleyiz bunu hiçbir zaman srun yapmadık. evlilik yapışık ikiz gibi yaşamak değil, hayatı kolaylaştırmak demek.. 2 yıllık evliyim 2 yıl hep böyleydi tek kavgamız hangimiz daha çok seviyor?
benim eşim 15 günde bir arkadaşları ile 101 oynamaya gider, ben peşlerine takılmam gece 12-1 de gelir, ama nereye gittiğini bilirim. haber eder, resm atar vs..
keza bende öyle ayda 1 kere arkadaşlarımla çıkarım nerede olduğumu kimlerle olduğumu haber ederim..akşam 11den önce gelmem..
bilmiyorum bence böylesi daha sağlıklı..

kaç yıllık evlisiniz.. bilmm aslında düşünüyorumda ben eşime guveniyorsam ve biliyorsam nasıl bi karakterde oldugunu gitme konusunda pek takmazdım. Sadece bu sık sık olmasın derdim hepsi bu zatn kendini bilen adamda sıksık yapmaz. hatta o an yokken bende arkadaslarımla takılırdım . Ortada yalan yok ise ben sorun yapmazdım herhlde.. arada nefes almak lazım sizinde onunda..

Patlama noktan olmuş ama pimi sen çekmişsin.
Biraz zaman tanıyın kendinize. Biraz da ayrı takılın.

Ayrıca izin almak nedir ya?
Çocuğun mu senin? Gidebilir miyim? höh.

Gidebilir bence, ben bu kadar sorun etmezdim. Evet moralim biraz bozulurdu belki deniz olduğu için. Ama güveniyorsanız gitsin nolacak, sizinle de ayrıca gidiyorsa sorun yok. Ben de arkadaşlarımla şehir dışı gezilerine katılıyorum. Eşim sorun etmiyor. Bazen ayrı takılmak iyi geliyor.

Bebegim kucukken esim carsiya, berbere bile gitse sinirim bozulurdu. Rahat rahat gidiyorsun ben 1 saate donmek zorundayim kostura kostura ya da bebekle cikip perisan olmak zorundayim bu bebek sadece benim mi diye dusunurdum. Belki siz de bebekle surekli evde bunaldiniz o sebeple olmustur boyle.

Haksızsınız ama üslup ve kendinizi ifade edememe biçiminizden dolayı. Ben darlandım ve özellikle küfürle, tehditle kimse bana birşey yaptıramaz. Empati kurarak konuşabilirdiniz.

Adam bir günlüğüne gitmek istemiş siz de boğazına çökmüşsünüz. Benim eşim arada arkadaşlarıyla haftasonu kalmalı gezilere giderler. Daha bir kez gitme demedim, demem. Bu sayede ben de istediğim zaman yurtiçi-dışı çıkabilirim. Alan verirseniz alan alırsınız. Çok abarttığınızı düşünüyorum.

Eşinize üzgün olduğunuzu, neden abarttığınızı anlamadığınızı falan söyleyip gönlünü alın derim.

Ya evlendiniz diye her an yapışık yaşamak zorunda mısınız ben anlamıyorum.
Çiftlerin birbirinden ayrı da vakit geçirebilmesi lazım. Kendilerine özel zamanlar ayırması lazım. Birbirlerini evli olsalar dahi özlemeleri lazım. Bu kadar büyütülecek ne var?
Eşin sadece sen yapamazsın ben yaparım demekte haksız. Belki de sinirle söylemiştir bilemiyorum. Ama biraz nefes aldırın birbirinize. Evlilik güzel bir şey ama cehenneme çevirirsiniz böyle yaparsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…