Kizlar yardima ihtiyacim var esimle kavga ettik sizce haksizmiyim

İYi de bunun sonu yok ki adam doktor olur hastası asılır, restoran işletse bulaşıkçı kadın olabilir, inşaat mühendisi olsa belki mimar hanımla tanışır... bir gün denize göndermemekle oh kocamı korudum kafasına girmek çok saçma. Konu sahibi de muhtemelen dört aylık bebekle zorlanacak eşi olmayınca gidemeyecek her yere onun sıkıntısını yaşıyor. Yoksa bir gün bir yere gezmeye gitmek herkes için normal bir durum

1 Günlüğüne derken gidecekler ve otelde kalacaklar değil mi?
Tabi bu durumu herkes kabul etmez ama herkes de sizler gibi olayı bu kadar büyütmez.
Sizin zaten saygı olayı baya kopmuş anlaşılan.
Her seferinde böyle kavgalar ediyorsanız sonunuz pek mutlu son değil orası kesin.

Karı koca birbirleriyle yeterince zaman geçiriyorsa zaman zaman ayrı da program yapabilmeliler.

Gidilen yerler ve gidilen arkadaşlar konusunda da birbirlerinin fikirlerine saygı duymalilar.

Eşimin gideceği bir yer olduğunda , gönülsüz olduğum yerler bile olsa gitme demiyorum.

Hem mutsuz olur hem de bu enerjisi gün içine yayılır ; gerek yok.

Aynı şekilde ben böyle rahat olduğum için eşim de bana karşı öyle.

Şu an bu yaşadığınız kavga , bir çok şeyden daha çok zarar verdi evliliğinize.

çok haklısın bu konuda... ama kocanın da arkadaş ortamını bilmek lazım. gezmek erkeğin değil herkesin hakkı sonuçta.. bilemiyorum aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı bu olay

Banada ters ayrı gayrı lakin diğer beylerin de eşleri sevgilileri gelmiyorsa sizin gitmeniz de yakışık almaz biraz ağır tepki vermişsiniz bende sizin gibiydim ama değişen bişey yok nasıl olsa yine bildiğini yapıyor en azından dürüst davranmış bırakın gitsin abartmasaydınız iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…