- 25 Mart 2019
- 814
- 2.797
- 113
- Konu Sahibi Bayan_kirpik
-
Başta haksızsın. Ama eşin yalnız çıkmana hiç izin vermiyorsa durum değişir.
Ayrıca adama ...git deyin ne merakliymissin gitmeye demek sjskdkdhd anca bir Türk kadını yapar bunu.
Bnde izin vermiyorum.beni bir yere gondermiyor cunku kirk.kere burnumdan getirir ama izin verseydi ben de verirdim yani sen bayansin kiyaslama falan demesi sizi hakli cikarmismeraba arkadaslar esim ilk defa akrabasi ve arkadaslariyla 1 gunlugune denize gitmek istedi bende hayir ne isin var bensiz bende gelceksem olur dedim o da o o kadar erkegin arasinda senin ne isin var dedi bi ton bisey soyledik birbirimize bende tamam git dedim bende kendi arkadaslarimla giderim dedim hemen benle kendini kiyasliyosun ben erkegim sen bayansin falana getirdi lafi ben sensiz bi yere gidemicekmiyim dedi izin almak zorundamiyim dedi bende ben bi yere gideken san soyluyosam sen de izin almak zorundasin dedim arada bir suru bisey yasandi ben sinirden hatirlamiyorum ama en son ben senle ugrasamiyorum basa cikamiyorum sen kazandin bidaha sana karismiyorum artik ozgursun ne istiyosan yap dedi bende sinirlendim kufur edip kapi orda .... Git bidaha da gelme bu eve dedim ne kadar merakliymissin gitmeye dedim bekar hayatini cok ozledin heralde dedim bosanalim dedim bubsekilde saten bi yere varamiyoz her seferinde ayni seyler oluyo dedim aslinda bu deniz konusu bizim patlak noktasi oldu daha arada bi cok sey oldu eski kavgalar yasananlar falan araya girdi tabi konu iyice buyudu sinirden hatirlamiyorum bile inanin uzun oldu kusura bakmayin haksizmiyim sizce gitmemesi konusunda
Aslinda tum problem arkadaslar parasizlik dugunumuzu falan hep biz karsiladik bide bebegim var 4 aylik cani sag olsun bizi iyice yipratti maddi acidan esimde maddi olarak eliden geleni yapmaya calisiyo saten bu zamana kadar hep dipdibeydik herseyi beraber yapardik tabiki arkadaslariyla gorusup konusrdu arkadaslari karsilayacagi icin 1 gunluk gitm
Bebegim kucukken esim carsiya, berbere bile gitse sinirim bozulurdu. Rahat rahat gidiyorsun ben 1 saate donmek zorundayim kostura kostura ya da bebekle cikip perisan olmak zorundayim bu bebek sadece benim mi diye dusunurdum. Belki siz de bebekle surekli evde bunaldiniz o sebeple olmustur boyle.
Her ikiniz de birinci dereceden haksizsinjzmeraba arkadaslar esim ilk defa akrabasi ve arkadaslariyla 1 gunlugune denize gitmek istedi bende hayir ne isin var bensiz bende gelceksem olur dedim o da o o kadar erkegin arasinda senin ne isin var dedi bi ton bisey soyledik birbirimize bende tamam git dedim bende kendi arkadaslarimla giderim dedim hemen benle kendini kiyasliyosun ben erkegim sen bayansin falana getirdi lafi ben sensiz bi yere gidemicekmiyim dedi izin almak zorundamiyim dedi bende ben bi yere gideken san soyluyosam sen de izin almak zorundasin dedim arada bir suru bisey yasandi ben sinirden hatirlamiyorum ama en son ben senle ugrasamiyorum basa cikamiyorum sen kazandin bidaha sana karismiyorum artik ozgursun ne istiyosan yap dedi bende sinirlendim kufur edip kapi orda .... Git bidaha da gelme bu eve dedim ne kadar merakliymissin gitmeye dedim bekar hayatini cok ozledin heralde dedim bosanalim dedim bubsekilde saten bi yere varamiyoz her seferinde ayni seyler oluyo dedim aslinda bu deniz konusu bizim patlak noktasi oldu daha arada bi cok sey oldu eski kavgalar yasananlar falan araya girdi tabi konu iyice buyudu sinirden hatirlamiyorum bile inanin uzun oldu kusura bakmayin haksizmiyim sizce gitmemesi konusunda
bana karışmıyorsa bende karışmam ama biliyorsam ki o da bana aynı tepkiyi verecek tekbaşına yollamam hem denize girmekse maksat aiecek gitmek en iyisi olur bence.. bende yollamazdım eşimi bu durumda bana göre haklısınız çünkü siz böyle bir istekle gelseniz eşiniz sizi kısıtlayacak bu belli..meraba arkadaslar esim ilk defa akrabasi ve arkadaslariyla 1 gunlugune denize gitmek istedi bende hayir ne isin var bensiz bende gelceksem olur dedim o da o o kadar erkegin arasinda senin ne isin var dedi bi ton bisey soyledik birbirimize bende tamam git dedim bende kendi arkadaslarimla giderim dedim hemen benle kendini kiyasliyosun ben erkegim sen bayansin falana getirdi lafi ben sensiz bi yere gidemicekmiyim dedi izin almak zorundamiyim dedi bende ben bi yere gideken san soyluyosam sen de izin almak zorundasin dedim arada bir suru bisey yasandi ben sinirden hatirlamiyorum ama en son ben senle ugrasamiyorum basa cikamiyorum sen kazandin bidaha sana karismiyorum artik ozgursun ne istiyosan yap dedi bende sinirlendim kufur edip kapi orda .... Git bidaha da gelme bu eve dedim ne kadar merakliymissin gitmeye dedim bekar hayatini cok ozledin heralde dedim bosanalim dedim bubsekilde saten bi yere varamiyoz her seferinde ayni seyler oluyo dedim aslinda bu deniz konusu bizim patlak noktasi oldu daha arada bi cok sey oldu eski kavgalar yasananlar falan araya girdi tabi konu iyice buyudu sinirden hatirlamiyorum bile inanin uzun oldu kusura bakmayin haksizmiyim sizce gitmemesi konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?