- 7 Haziran 2025
- 29
- -15
- 1
- 27
- Konu Sahibi moonlight98
Selamlar herkese, öncelikle biraz uzun olucak ama kimseye anlatamadigim bir sorunum var lütfen okuyan fikir belirtebilir mi? 1.5 Senelik bir ilişkim var karsilikli fedakarlıklar yaptığımız başlarda her şey peri masalı gibiyken sonradan onun psikolojisinin mahvolmasi ile birlikte saçma sapan huylarını da öğrendiğim örneğin kızlara bakma bikini şort meraki ve neredeyse açık ilişki fikrine okey olması gibi, çok seviyorum çok değer veriyorum iş yerindekiler bile sana çok düşkün sürekli geliyor buraya diyorlar (iş yerlerimiz aynı bahcede kendisi dktor) ama çok yıprandım sinir krizine girmeli aglama krizleri bile gecirdigim süreçler oldu kolay değildi ve ayriyetten cinselliğe aşırı düşkün birisi çok yakışıklı 1.90 boyunda bir erkek kişisi... Bunu bir kenara koyalım bir de iş yerinde baska bir erkek var ona da Mehmet diyeyim dünyanın en nazik en yardımsever hastalarina kiyamayan biri bu Mehmet, son aylarda bir şey farkettim biz sigaraya molaya çıkarken beni bekle ben gelicem diyor, ya da müsait olduğunda odasından çıkıp yanıma gelip oturuyor, bakışlari zaten çok etkileyici birisi böyle çok derin bakıyor bakarken de öyle bakıyor zaten direkt gözünün içine bakıyor karşındaki insanın, benim sevgilimle de tanışıyorlar aynı mesleği yapiyorlar zaten, geçen gün tatile gidicem arkadaşım gelicek dedim anlatırken şey diye sordu erkek mi arkadaşın dedi biraz şok oldum, iş yerindekiler sevgilinle ne zaman evleneceksiniz ya da düğün ne zaman deseler (sevgilim evlenemeyi bile düşünen biri değil ) yüzü düşüyor Mehmet'in bana mı öyle geliyor dedim ama hissediyorum ki hoşlanıyor, bu durumlardan bazen sıcak bazen de soğuk davranıyor, hastanın birisi çiçek geitrmis oda çiçek elinde bizim oraya doğru geldi isim vardı anladim bilerek bakmadım bir 5 10 saniye yanımda durdu çiçekle sonra diğer kız arkadaşıma verdi suya koyarsınız diye, yani gelip bana hislerini açacak birisi değil bu durumda herkesin söylediği gibi çok iyi birisi bir de tam bir dizi kahramanı gibi çok gizemli, iliskimin aşırı toksikligi ile ve bu kadar iyi olmasıyla sanki hoşlanıyorum gibi geliyor ama böyle olunca ben de kendimden nefret ediyorum beni bir helpleyin nolurrr