Kızlar yardıma ihtiyacım var?

(OLDU) ahshf

Asla asla demeyin, bu forumda neler gördük biz. Mehmet'ten kesin emin olsanız direkt onunlasınız. Bizi geçtim bari kendinize dürüst olun.
Asla olmayacak olsa bu kadar dikkat edip kafa yormazsınız.
arkadaş fakir ama gururlu türk kızı filmi çekiyor sanki, ne o ne de mehmet böyle bisey yapabilirmiş ama gözler fıldır fıldır maşallah (!) bi süre sonra bu hikayede esas oğlan mağdur çıkacak

yazdıklarımdan sadece bunları cevaplamayı tercih etmeniz gerçekten toz pembe baktığınızı gösteriyor. Size bir uyarıda daha bulunmak istiyorum. Bir erkeğin psikolojim bozuk bunalımdayım manipülasyonlarıyla sizi aldatmasına izin vermeyin. Onun psikolojisi bozuk değil sadece sizi manipüle ediyor. Onun kötü yaşam tarzına uymayı, onunla çarpık ilişkilerde olmayı kendinize yakıştırmayın. Bu kişinin düzeleceği de yok. Buraya yazdığınıza göre bizler de yorum yapıyoruz bu haddi kendimde gördüğümden yazıyorum. Toksik ilişkinizden kurtulun ve bir süre kafanızı dinleyin. Daha sonra mehmet hakkında bir karara varmanız çok daha sağlıklı olacaktır.
Teşekkür ederim bu arada yorumun için, Mehmet çok çok iyi bir insan da olsa onunla ilgili bir kararara varacagim yok sadece beni var olan iliskimde ben sanırım yıprandım başka birine ilgi duyuyorum bu ilişkiyi bir şekilde kafamda mi bitirdim o yüzden birininin yakınlığı hoşuma gitti diye sorguluyorum

İntihar edicem deyip normal zamanda bile defalarca beni korkutuyorsa o işler sizin bildiğiniz gibi olmuyor işte :)
Nasıl işler bizim bildiğimiz gibi değil bir anlattırmısınız öğrenelim?
Sözde sevgiliniz açık ilişkiye bile olumlu bakan geniş birisi. Sizde ayrılmadığınıza göre bu düşünceler sizede uzak değil demek ki.
Ayrıca ayrılırsan İntihar eserim diye korkuyorsa bırakın etsin.

arkadaş fakir ama gururlu türk kızı filmi çekiyor sanki, ne o ne de mehmet böyle bisey yapabilirmiş ama gözler fıldır fıldır maşallah (!) bi süre sonra bu hikayede esas oğlan mağdur çıkacak
Yahu ahahaha sana demedim birincisi niye üzerine alınıp bu kadar buyuttun ? Sana gayet yorumun için teşekkür ettim gözlerim fildir fildir olsa veya başka biriyle yaşayacağım ilişki ayrılmali miyim kızlar bitiriyorum derdim anonimim cekinecek bir şeyim yok gayet net sorarım yani olayı farklı yere çekmek burada bunu büyütmek deli saçması ama o doğru

(OLDU) ahshf

Asla asla demeyin, bu forumda neler gördük biz. Mehmet'ten kesin emin olsanız direkt onunlasınız. Bizi geçtim bari kendinize dürüst olun.
Asla olmayacak olsa bu kadar dikkat edip kafa yormazsınız.
Olm stajyer doktorum dedi ya, sen bunu kaçırmış olamazsın. Dalga geçiyor bizimle ergenusun biri bence.

Konuyu gözümün önünde bu görüntü, kulağımda ağla kalbim ağlaa çalarken okuyorum.

1749302972327.webp

Konu sahibi sevgilisinden ayrılsın o Mehmet'ten net bir hamle gelmezse, konu sahibi de "yha hiç düşünmüyorum olmaz diyordum ama kalbime söz geçiremedim" diye kabul etmezse Lya değilim.

Nasıl işler bizim bildiğimiz gibi değil bir anlattırmısınız. Sözde sevgiliniz açık ilişkiye bile olumlu bakan geniş birisi. Sizde ayrılmadığınızq göre bu düşünceler size de uzak değil demek ki ayrıca ayrılırsa. İntihar eserim diye korkuyorsa bırakın etsin.
Ağzından sadece bir kere açık ilişki yaşıyor ama mutlu gibi ya diye bir cümle çıktı bana gelip bunu hadi gel açık ilişki yaşayalım diye ifade etmedi etse çok kıskanç olduğumu bildiğinden edemiyor ama bunun guzellemesini yapıyor diye düşündüm

Konuyu gözümün önünde bu görüntü, kulağımda ağla kalbim ağlaa çalarken okuyorum.

Eki Görüntüle 3602284

Konu sahibi sevgilisinden ayrılsın o Mehmet'ten net bir hamle gelmezse, konu sahibi de "yha hiç düşünmüyorum olmaz diyordum ama kalbime söz geçiremedim" diye kabul etmezse Lya değilim.
Olmazz canım olllmazz :) gelip açıkça ifade etse de olmaz dizlerime kapansa da olmaz benim derdim Mehmet ile değil kendimle ilgili ne hissettigimle

Kızlar merhaba ben iki farklı markadan yumurtlama testi yaptım üstteki bir ebenin günlüğü diğeri laboquick ikisi de farklı sonuç verdi şimdi sorum şu ben yumurtladim mi yumurtlamadim mi🙈

Eklentiler

• IMG_20250607_124323.webp
    IMG_20250607_124323.webp
    6 KB · Görüntüleme: 16
Kızlar merhaba ben iki farklı markadan yumurtlama testi yaptım üstteki bir ebenin günlüğü diğeri laboquick ikisi de farklı sonuç verdi şimdi sorum şu ben yumurtladim mi yumurtlamadim mi🙈
Kuluçkaya yatarsanız anlarız.
Bu konuyla ne alakası var bunun??

Konunun tamamı fantezi muhtemelen kuşum. Sen de ben gelmiycem yeaaa diye akraba gezmesinden kaçıp evde sıkılınca da dur şurayı trolleyeyim diyen bir ergene benziyorsun.
Ya sen küçük bir ruh hastası misin 🥰 yani sanane sana niye bir şeyi ispatlamak zorundayım ilgilenmiyorsan git başka konuyla uğraş takıntıları mi var senin ıssız misin bu kadar?

Ağzından sadece bir kere açık ilişki yaşıyor ama mutlu gibi ya diye bir cümle çıktı bana gelip bunu hadi gel açık ilişki yaşayalım diye ifade etmedi etse çok kıskanç olduğumu bildiğinden edemiyor ama bunun guzellemesini yapıyor diye düşündüm
İstediğiniz kadar kıskanç olun onunla beraber olduğunuz sürece bu tür şeylere açık olan birisi zamanla sizi kendisine benzetir ve yanlışa düşmenize sebep olur. Bu adamda ayrılın, düzgün birini bulun.

Ya sen küçük bir ruh hastası misin 🥰 yani sanane sana niye bir şeyi ispatlamak zorundayım ilgilenmiyorsan git başka konuyla uğraş takıntıları mi var senin ıssız misin bu kadar?
Valla işsizim şu an. Ne yapayım bayram günü işe mi gideyim? Güneşlenirken senin yalanlarınla uğraşmaya karar verdim. Yalan sevmiyom.

Olmazz canım olllmazz :) gelip açıkça ifade etse de olmaz dizlerime kapansa da olmaz benim derdim Mehmet ile değil kendimle ilgili ne hissettigimle
O zaman uzun uzun Mehmet'in bakışlarını, ne kadar yakışıklı olduğunu, yüzünün düştüğünü, dizi kahramanlığını falan anlatmazsınız.

Sadece başkasından etkilendiğimi hissediyorum dersiniz.
Mevzu Mehmet.

Back
X