- 18 Şubat 2018
- 13.349
- En iyi cevaplar
- 2
- 61.586
- 598
- 44
- Konu Sahibi moonlight98
Sanayi olmayacağına göre sağlıkla ilgili bir yer, detay çok önemli değil. Sonuçta aşk yuvası işte, aman neyse ne boşverHastane değil zaten ahaha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanayi olmayacağına göre sağlıkla ilgili bir yer, detay çok önemli değil. Sonuçta aşk yuvası işte, aman neyse ne boşverHastane değil zaten ahaha
Sanayi de olur bacımSanayi olmayacağına göre sağlıkla ilgili bir yer, detay çok önemli değil. Sonuçta aşk yuvası işte, aman neyse ne boşver![]()
Ailesinden ayrı bir şehirde diye yamulmuş ya psikolojisi= ana kuzusu. Böyle değilse kendinizi yazarak ifade etmede sıkıntı var, çünkü yazdığınızdan çıkan sonuç bu.Ana kuzusu ??? Diyorum ki arkadaism ben de seviyorum diyorum ama hislarim baskanbirjne mi kaydı yoksa bu sadece aşırı toksiklesmi bir ilişkiden kaynaklanan bir sanrı mi yani önce bir düzgün okuyalım ya ya da yorum yapmayalım hani diğeriyle olma ihtimali yok ben de yapamam zaten diye açık açık ifade etmişim anlamak hiç zor değil bence
Çalışıyor da çifter çifter değil bajım, aman neyse ne işte boşver dedim yaSanayi de olur bacımorada iş yeri hemşireleri doktorları çalışıyor
Boşver bence de :)Ailesinden ayrı bir şehirde diye yamulmuş ya psikolojisi= ana kuzusu. Böyle değilse kendinizi yazarak ifade etmede sıkıntı var, çünkü yazdığınızdan çıkan sonuç bu.
Olma olmama, yapma yapmama ihtimalleri önemli değil. Adamdan hoşlanmışsınız işte. Sebebi ister toksik ilişkiniz olsun ister başka bir şey sonuç adama duyulan ilgi.
Böyle ergen ergen cevap veren biri doktor değildir diye düşünüyorum, konu büyük ihtimalle gerçek değil. Yani umarım öyledir.Boşver bence de :)
Ergen ergen?Böyle ergen ergen cevap veren biri doktor değildir diye düşünüyorum, konu büyük ihtimalle gerçek değil. Yani umarım öyledir.![]()
Doktor diye ayrılmıyorum. Şeklinde okudum konuyu.Selamlar herkese, öncelikle biraz uzun olucak ama kimseye anlatamadigim bir sorunum var lütfen okuyan fikir belirtebilir mi? 1.5 Senelik bir ilişkim var karsilikli fedakarlıklar yaptığımız başlarda her şey peri masalı gibiyken sonradan onun psikolojisinin mahvolmasi ile birlikte saçma sapan huylarını da öğrendiğim örneğin kızlara bakma bikini şort meraki ve neredeyse açık ilişki fikrine okey olması gibi, çok seviyorum çok değer veriyorum iş yerindekiler bile sana çok düşkün sürekli geliyor buraya diyorlar (iş yerlerimiz aynı bahcede kendisi dktor) ama çok yıprandım sinir krizine girmeli aglama krizleri bile gecirdigim süreçler oldu kolay değildi ve ayriyetten cinselliğe aşırı düşkün birisi çok yakışıklı 1.90 boyunda bir erkek kişisi... Bunu bir kenara koyalım bir de iş yerinde baska bir erkek var ona da Mehmet diyeyim dünyanın en nazik en yardımsever hastalarina kiyamayan biri bu Mehmet, son aylarda bir şey farkettim biz sigaraya molaya çıkarken beni bekle ben gelicem diyor, ya da müsait olduğunda odasından çıkıp yanıma gelip oturuyor, bakışlari zaten çok etkileyici birisi böyle çok derin bakıyor bakarken de öyle bakıyor zaten direkt gözünün içine bakıyor karşındaki insanın, benim sevgilimle de tanışıyorlar aynı mesleği yapiyorlar zaten, geçen gün tatile gidicem arkadaşım gelicek dedim anlatırken şey diye sordu erkek mi arkadaşın dedi biraz şok oldum, iş yerindekiler sevgilinle ne zaman evleneceksiniz ya da düğün ne zaman deseler (sevgilim evlenemeyi bile düşünen biri değil ) yüzü düşüyor Mehmet'in bana mı öyle geliyor dedim ama hissediyorum ki hoşlanıyor, bu durumlardan bazen sıcak bazen de soğuk davranıyor, hastanın birisi çiçek geitrmis oda çiçek elinde bizim oraya doğru geldi isim vardı anladim bilerek bakmadım bir 5 10 saniye yanımda durdu çiçekle sonra diğer kız arkadaşıma verdi suya koyarsınız diye, yani gelip bana hislerini açacak birisi değil bu durumda herkesin söylediği gibi çok iyi birisi bir de tam bir dizi kahramanı gibi çok gizemli, iliskimin aşırı toksikligi ile ve bu kadar iyi olmasıyla sanki hoşlanıyorum gibi geliyor ama böyle olunca ben de kendimden nefret ediyorum beni bir helpleyin nolurrr![]()
Şöyle şeyler yazıp dalga geçmememizi bekliyorsunuz ya bayılıyorum. İntörnsün ama çalıştığın yer hastane değilErgen ergen?Boşver diyorum çünkü anlama güçlüğü var.. stajyer doktorum. Yani farklı bir anlasilma varsa ve konuya yardımcı olacak bir cevap gelmiyorsa uzatıp konunun amacını dağıtmaya gerek yok o yüzden başka yorumlar yazın diyorum başka konulara
Doktor diye ayrılmıyorum. Şeklinde okudum konuyu.
Doktor diye ayrılmıyorum. Şeklinde okudum konuyu.
O zaman daha fena çünkü kendinizi sevmiyorsunuz bu durumda. Açık ilişkiye okey bikinili kadınlara bakan bir adamla beraber olmanın başka açıklaması yok.Ben de uzmanlığını kazanmış stajyer bir doktorum bir de öyle oku tekrardan :)
Bakmaktan ziyade bir muhabbeti dönüyor he bu onu masum mu yapıyor tabi ki asla, başta aşırı minnoş dünya tatlisi biriydi bu psiklojik olarak mahvolunca ki profesyonel bir destegi de reddediyor onu da denedim böyle huyları çıktı, ben normalde inanılmaz kıskanç biriyim bu durumda sinir krizleri bile geçirdim diyeyim, kendimi mi sevmeyi bıraktım yoksa aman o iyi olsun diye uğraşirken kendi değer yargılarımi mi unuttum bilmiyorumO zaman daha fena çünkü kendinizi sevmiyorsunuz bu durumda. Açık ilişkiye okey bikinili kadınlara bakan bir adamla beraber olmanın başka açıklaması yok.
sanırım doktor fantezisi var sizde.Selamlar herkese, öncelikle biraz uzun olucak ama kimseye anlatamadigim bir sorunum var lütfen okuyan fikir belirtebilir mi? 1.5 Senelik bir ilişkim var karsilikli fedakarlıklar yaptığımız başlarda her şey peri masalı gibiyken sonradan onun psikolojisinin mahvolmasi ile birlikte saçma sapan huylarını da öğrendiğim örneğin kızlara bakma bikini şort meraki ve neredeyse açık ilişki fikrine okey olması gibi, çok seviyorum çok değer veriyorum iş yerindekiler bile sana çok düşkün sürekli geliyor buraya diyorlar (iş yerlerimiz aynı bahcede kendisi dktor) ama çok yıprandım sinir krizine girmeli aglama krizleri bile gecirdigim süreçler oldu kolay değildi ve ayriyetten cinselliğe aşırı düşkün birisi çok yakışıklı 1.90 boyunda bir erkek kişisi... Bunu bir kenara koyalım bir de iş yerinde baska bir erkek var ona da Mehmet diyeyim dünyanın en nazik en yardımsever hastalarina kiyamayan biri bu Mehmet, son aylarda bir şey farkettim biz sigaraya molaya çıkarken beni bekle ben gelicem diyor, ya da müsait olduğunda odasından çıkıp yanıma gelip oturuyor, bakışlari zaten çok etkileyici birisi böyle çok derin bakıyor bakarken de öyle bakıyor zaten direkt gözünün içine bakıyor karşındaki insanın, benim sevgilimle de tanışıyorlar aynı mesleği yapiyorlar zaten, geçen gün tatile gidicem arkadaşım gelicek dedim anlatırken şey diye sordu erkek mi arkadaşın dedi biraz şok oldum, iş yerindekiler sevgilinle ne zaman evleneceksiniz ya da düğün ne zaman deseler (sevgilim evlenemeyi bile düşünen biri değil ) yüzü düşüyor Mehmet'in bana mı öyle geliyor dedim ama hissediyorum ki hoşlanıyor, bu durumlardan bazen sıcak bazen de soğuk davranıyor, hastanın birisi çiçek geitrmis oda çiçek elinde bizim oraya doğru geldi isim vardı anladim bilerek bakmadım bir 5 10 saniye yanımda durdu çiçekle sonra diğer kız arkadaşıma verdi suya koyarsınız diye, yani gelip bana hislerini açacak birisi değil bu durumda herkesin söylediği gibi çok iyi birisi bir de tam bir dizi kahramanı gibi çok gizemli, iliskimin aşırı toksikligi ile ve bu kadar iyi olmasıyla sanki hoşlanıyorum gibi geliyor ama böyle olunca ben de kendimden nefret ediyorum beni bir helpleyin nolurrr![]()
Yahu ahahaah doktor fantezim yok kendi meslektaşım olan biriyle asla olmam diye büyük konuşmuslugum da var belki ondan, yaşım 26 bu arada buradakilerin yaşı kaç bilmiyorum ama bir nesil farkı olduğu kesin :)sanırım doktor fantezisi var sizde.
Semra kaynana vardı bir zamanlar yaşı büyük olanlar hatırlayacaktır çok güzel bir sözü vardır daldan dala daldan dala derdi üstad.
Öncelikle aşk ilişkilerini bu kadar toz pembe görürseniz sizi çok üzerler. Bu esas ilişkinizdeki kişi sizden nasıl bahsediyor acaba Mehmete belki mehmet komşuda pişer bize de düşer diyordur. Bence gönlünüzü eylemekten çok kendinizi kullandırmamaya bakın derim. Anlatış tarzınıza baktığımda anlıyorum ki yaşınız daha çok genç. Eğer ağlama krizlerine girmeli bir aşk yaşayacak kadar duygulu bir kalbe sahipseniz daha doğru seçimler yapmanız iyiliğinize olacaktır sevgiler…
Konunun tamamı fantezi muhtemelen kuşum. Sen de ben gelmiycem yeaaa diye akraba gezmesinden kaçıp evde sıkılınca da dur şurayı trolleyeyim diyen bir ergene benziyorsun.Yahu ahahaah doktor fantezim yok kendi meslektaşım olan biriyle asla olmam diye büyük konuşmuslugum da var belki ondan, yaşım 26 bu arada buradakilerin yaşı kaç bilmiyorum ama bir nesil farkı olduğu kesin :)
Mehmete ilişkilerinden bahsedecek kadar bir yakınlıkları yok , ilişkisinden bahsetmez ya da konuşan biri değildir anlatmayı sevmez yani bu olay orgusunde ve yorumlarda şey var kafada kurma ? Şizofrenik sendromlar? Anlattığım basitçe toksik bir iliskim var seviyorum ama sim aylarda böyle bir şey yaşadım bu toksik bir ilişkinin doğurduğu bir sendrom mu yoksa ben sevdiğimi sandığım adamdan bu kadar yiprani sogudum mu da başıma bu geliyor diye sordum ? Bu Mehmet ile de asla olmayacağını ne onun ne benim böyle bir şeyi yapmayacagimizi söyledim yani acık acık ifade ettiğim yorumlarda çok saçma sapan kayideye alinmayacak kafada kurup kurup türk dizisine çevirenler var ya..sanırım doktor fantezisi var sizde.
Semra kaynana vardı bir zamanlar yaşı büyük olanlar hatırlayacaktır çok güzel bir sözü vardır daldan dala daldan dala derdi üstad.
Öncelikle aşk ilişkilerini bu kadar toz pembe görürseniz sizi çok üzerler. Bu esas ilişkinizdeki kişi sizden nasıl bahsediyor acaba Mehmete belki mehmet komşuda pişer bize de düşer diyordur. Bence gönlünüzü eylemekten çok kendinizi kullandırmamaya bakın derim. Anlatış tarzınıza baktığımda anlıyorum ki yaşınız daha çok genç. Eğer ağlama krizlerine girmeli bir aşk yaşayacak kadar duygulu bir kalbe sahipseniz daha doğru seçimler yapmanız iyiliğinize olacaktır sevgiler…
E o zaman ayrılamayıp evleneceksiniz adamın intihar tehditleri bir anda kesilmezse. Ya da o başkasını bulup ayrılacak.İntihar edicem deyip normal zamanda bile defalarca beni korkutuyorsa o işler sizin bildiğiniz gibi olmuyor işte :)
yazdıklarımdan sadece bunları cevaplamayı tercih etmeniz gerçekten toz pembe baktığınızı gösteriyor. Size bir uyarıda daha bulunmak istiyorum. Bir erkeğin psikolojim bozuk bunalımdayım manipülasyonlarıyla sizi aldatmasına izin vermeyin. Onun psikolojisi bozuk değil sadece sizi manipüle ediyor. Onun kötü yaşam tarzına uymayı, onunla çarpık ilişkilerde olmayı kendinize yakıştırmayın. Bu kişinin düzeleceği de yok. Buraya yazdığınıza göre bizler de yorum yapıyoruz bu haddi kendimde gördüğümden yazıyorum. Toksik ilişkinizden kurtulun ve bir süre kafanızı dinleyin. Daha sonra mehmet hakkında bir karara varmanız çok daha sağlıklı olacaktır.Yahu ahahaah doktor fantezim yok kendi meslektaşım olan biriyle asla olmam diye büyük konuşmuslugum da var belki ondan, yaşım 26 bu arada buradakilerin yaşı kaç bilmiyorum ama bir nesil farkı olduğu kesin :)
(OLDU) ahshfBu Mehmet ile de asla olmayacağını ne onun ne benim böyle bir şeyi yapmayacagimizi söyledim
bize kafada kurma şizofrenik sendrom gibi yorumlar yapmadan önce kendinize bir bakın isterseniz. Hem seviyorum ağlıyorum krizlere giriyorum diyorsunuz hem gözünüz mehmet görüyor bu kalp nasıl bir kalp anlamadım tatlım :)Mehmete ilişkilerinden bahsedecek kadar bir yakınlıkları yok , ilişkisinden bahsetmez ya da konuşan biri değildir anlatmayı sevmez yani bu olay orgusunde ve yorumlarda şey var kafada kurma ? Şizofrenik sendromlar? Anlattığım basitçe toksik bir iliskim var seviyorum ama sim aylarda böyle bir şey yaşadım bu toksik bir ilişkinin doğurduğu bir sendrom mu yoksa ben sevdiğimi sandığım adamdan bu kadar yiprani sogudum mu da başıma bu geliyor diye sordum ? Bu Mehmet ile de asla olmayacağını ne onun ne benim böyle bir şeyi yapmayacagimizi söyledim yani acık acık ifade ettiğim yorumlarda çok saçma sapan kayideye alinmayacak kafada kurup kurup türk dizisine çevirenler var ya..