- 28 Nisan 2017
- 42
- 6
- 86
- 28
- Konu Sahibi chocolatepoetry
-
iki aydır konuştuğum bir çocuk var çok iyi anlaşıyoruz her şey mükemmel karakter uyumu vs. Yakın zamanda buluşmaya karar verdik. Ama büyük bir sorun var. Benim boyum çok kısa 1.50 ancak, onun boyunun 1.85 olduğunu öğrendim bir şekilde. Yanına gittiğimde ne düşünür nasıl giyinmem gerekir ? yorumlarınızı bekliyorum
Söyle boyunu ona .. bakalım ne tepki verecek
Özgüvensiz gözükmez miyim nasıl söyleyebilirimSöyle boyunu ona .. bakalım ne tepki verecek
Boyunu bilmiyor mu zaten 2 aydır birbirinizi görmeden mi konuştunuz[/QUOTE
Bir kaç sefer denk gelmiştik ama yıllar önceydi hatırlamıyor o
Özgüvensiz gözükmez miyim nasıl söyleyebilirim
Fotağraflarım da boydan çok var ama belli olmuyor sanırım bende öyle düşünüyorumBoyunuzu nasıl bilmezsiniz ya 2 ayda, her yer sosyal medya, çarşaf çarşaf fotolar var, anlamıştır boyunuzun kısa olduğunu merak etmeyin.
Daha iyi hissedecekseniz topuklu giyebilirsiniz.
Ondan öğrenmedim ortak arkadaşlarımız çok var onlardan duydumiyi de hepimiz türlü türlü şeylerden endişe edebiliriz
bunun özgüvenle ne alakası var
öyle pat diye söylemeyeceksin, ay benim boyum 1.50 üüüü üüüü yapmayacaksın tabi
bir şekilde yeri gelince söyleyeceksin
onun 1.85 olduğunu duyduğunda neden söylemedin mesela?
Doğru söylüyorsun ama endişe duyuyorum ister istemezSirf boyun kisa diye gorusmeyecekse oyle bir insana gerek yok bence hayatinda
Onun dert etmesinden once sen bununla barisik olmalisin. Kendini oldugun gibi sev. Once kendini sev, birak baskalari sevmesin.
Evet ama uzun yıllardır tanıyorum onu yeni konuşmaya başladıkNetten mı tanistin? O boyunu söylediğinde sen de söyleseydin keske,dert etme bu kadar akışa birak
Ahahaha haklısınız sormam gerekiyorBuluşmadan önce laf arasında söyleyin boyunuzu.Bu minik ayrıntının kendisi için önemli olup olmadığını sorun.
Zaten o da uyumlu bir çift olacağınızı düşünüyorsa sorun etmez.
Ama aksini düşünüyorsa hiç buluşmadan bu işi bitirirsiniz.
Yoksa buluşmadan sonra "İlk görüşmemiz çok güzel geçti ama beni bir daha aramadı,acaba neden?" diye burada konu açarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?